-
- Konu Sahibi sacibelinde
Olur tabiAslında çok basit isterseniz ben bir tablo yapayım siz altını doldurun olur mu?
Ben de ignenin 10.gununun aksaminda ogrendim canim. Sabahinda negatife yakindi. Aksam koyulasmaya basladi tekrardanCanım benimde olsa erken olacak senin gibi çünkü adetin 11.günü yumurtladım
Olur tabi
Daha yeni gördüm cevap gelmiş
Çok teşekkürler emeğinize sağlıkİlk sayfaya tablo ekledim bundan sonrası sizde :) yıldızları size gelecek bilgiler ile değiştirebilirsiniz.
Evet geldiDaha yeni gördüm cevap gelmiş
HarikaaaaBen de ignenin 10.gununun aksaminda ogrendim canim. Sabahinda negatife yakindi. Aksam koyulasmaya basladi tekrardan
Senin tek yumurta mıydı canımBen de ignenin 10.gununun aksaminda ogrendim canim. Sabahinda negatife yakindi. Aksam koyulasmaya basladi tekrardan
Yaş 27 sat 6.10.2023 2.çocuk muhtemel doğum tarihi 12 temmuz yazıyor ama daha erken doğar onu değiştiririz sonraKızlar tablo için beni etiketleyerek bilgilerinizi paylaşırsanız ekleyebilirim
Aaa aynıyız
Muhtemelen bi çocuğumuzun ki hazirana kayar ama olsun biz doğunca bakarızYaş 27 sat 6.10.2023 2.çocuk muhtemel doğum tarihi 12 temmuz yazıyor ama daha erken doğar onu değiştiririz sonra
Temmuzun 1 2 si gibi doğar tahmini gene temmuz olurMuhtemelen bi çocuğumuzun ki hazirana kayar ama olsun biz doğunca bakarızekliyorum canım
Hadi hayırlısı bakalımTemmuzun 1 2 si gibi doğar tahmini gene temmuz olur
26 Eylül bereketi diyorum 3 olduk
Aynen benim de dikkatimi çekti26 Eylül bereketi diyorum 3 olduk