-
- Konu Sahibi sacibelinde
Çarşamba günü kese görünmedi mi? Alttan bakıldı mı?Bende aşırı mide ağrısı var bunun haricinde ne yesem bulanıyor acaba üşütme mi hamilelikle mi alakalı ya çok aşırı ağlayasım geliyor kusma yok
Şuan 5+6yım geçtiğimiz çarşamba karından hiçbir şey görünmemişti. Salı tekrar randevum var
Alttan bakılması karından da göremedi. Çok rahattı Dr bu betada olsa da gözükmez falan dedi 1900lerdeydi beta daÇarşamba günü kese görünmedi mi? Alttan bakıldı mı?
Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama tabi aklına geliyor insanın doiış gebelik falanAlttan bakılması karından da göremedi. Çok rahattı Dr bu betada olsa da gözükmez falan dedi 1900lerdeydi beta da
1900 lü betalarda karından görmemesi normal. Hiç canınızı sıkmayın bu hafta görürsünüzAlttan bakılması karından da göremedi. Çok rahattı Dr bu betada olsa da gözükmez falan dedi 1900lerdeydi beta da
Teşekkürler1900 lü betalarda karından görmemesi normal. Hiç canınızı sıkmayın bu hafta görürsünüz
O değerler de alttan görünmesi zor zaten alttan bakılmış olsaydı görünürdü aklınıza kötü birşey getirmeyin bir dahaki randevu da çok net bir şekilde görürsünüz inşallahKötü şeyler düşünmek istemiyorum ama tabi aklına geliyor insanın doiış gebelik falan
İnşallah çok teşekkür ederimO değerler de alttan görünmesi zor zaten alttan bakılmış olsaydı görünürdü aklınıza kötü birşey getirmeyin bir dahaki randevu da çok net bir şekilde görürsünüz inşallah
Kahve pembe lekelenme ne kadar normal görünsede doktorun değerlendirmesi gerekiyor canım git bi istersen için rahatlasın hem ilaç başlayabilirKızlar bugün iç çamaşırımda kahverengi leke vardı. Adet tarihime göre 4+4 haftalık şuan. Sizde De oldu mu merak ettim
Tamam cnm teşekkür ederim doktoruma yazdım cevap bekliyorumKahve pembe lekelenme ne kadar normal görünsede doktorun değerlendirmesi gerekiyor canım git bi istersen için rahatlasın hem ilaç başlayabilir
Bu hafta görürsün canım içini ferah tutAlttan bakılması karından da göremedi. Çok rahattı Dr bu betada olsa da gözükmez falan dedi 1900lerdeydi beta da
Yerleşirken yapıyolar böyle yaramazlıklar kızımda yaşadım ama ilk 3 ay progestan kullandım nolur kokmaz diye belki sanada yazar sıkı sıkı tutunuyordur içini ferah tutTamam cnm teşekkür ederim doktoruma yazdım cevap bekliyorum
İnşallah cnm benim çok sağolYerleşirken yapıyolar böyle yaramazlıklar kızımda yaşadım ama ilk 3 ay progestan kullandım nolur kokmaz diye belki sanada yazar sıkı sıkı tutunuyordur içini ferah tut
Ben 4. Haftanın içindeyim senin gibiyim midem bulanıyor herşeye zorluyorum yemek için devamlı tuzlu şeyler tüketiyorum meyveli yoğurt yiyorum onlar bastırıyor midemiBende aşırı mide ağrısı var bunun haricinde ne yesem bulanıyor acaba üşütme mi hamilelikle mi alakalı ya çok aşırı ağlayasım geliyor kusma yok
Şuan 5+6yım geçtiğimiz çarşamba karından hiçbir şey görünmemişti. Salı tekrar randevum var
Daha çok yatarak geçir ne olursa olsun ağrı iyi birşey değilBenim regli sancısı gibi sancılarım hala geçmedi. Normalde regli olduğunu tuvalette anlayan insanım ağrım olmaz ama maşallah 4 Yıldır çekmediğim ağrıyı çekiyorum. Akıntı çok yok leke yok içerde n’oluyo çok merak ediyorum
Tam tersine kanama yoksa gerilen bağlar büyüyen rahim yüzünden normal dedi doktorum canımDaha çok yatarak geçir ne olursa olsun ağrı iyi birşey değil
Canım selam şimdi okudum. İdrara sıkışık gidince daha net görüyorlar bilgin olsun. Bende dün gördüm keseyiKötü şeyler düşünmek istemiyorum ama tabi aklına geliyor insanın doiış gebelik falan
Yok canım ondan değil düşük vs olacağından değil böyle ağrılarda yatmak dinlemekte fayda varTam tersine kanama yoksa gerilen bağlar büyüyen rahim yüzünden normal dedi doktorum canım