2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Bende tam bat gunu oldu canim. Progestan dozunu artirdik gecti. Ilk gebeligimde de olmustu. Hatta onda gebe oldugumu falan hic düşünmemistim. Neden devami gelmiyor diyerek merak edip test yapip pozitifi gormustum
Anaa ben daha yeni fark ettim ya sende burdaymışsın balım kaç haftalık ne zaman öğrendim hayırlı olsun sen diğer topikten değilmiydin

15. Haftaya kadar kustum su içemedim bırak yemek yemeyi haftada 2 kere serum almaya gidiyordum korkunç bi süreçti o bitkinliği anlatamam. Açsın yiyemiyosun su bile haram Hem iş hem ev hem çocuk imkansızı zorlarım herhalde Allah’ın gücüne gitmesin dağına göre kar verir inşallah
İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunur bu sefer

Allah kimseye kaldiramayacagini vermez canim. Insallah rahat gecer bu seferki. Saglikli olsunlar da basa gelen de bir sekilde kaldirilir

Bende tam bat gunu oldu canim. Progestan dozunu artirdik gecti. Ilk gebeligimde de olmustu. Hatta onda gebe oldugumu falan hic düşünmemistim. Neden devami gelmiyor diyerek merak edip test yapip pozitifi gormustu
Bana da ilk oğlumda yerleşme kanaması önemli birşey değil demişti başka 1 doktora gitmiştim sanırım kırmızıya dönerse riskli oluyormş

Konuyu tablo yapmayı bilen birine devredelim isterseniz. Özellikle telefondan değilde PC den giren biri çok kolayca yapar. Bana kime devredelim söyleyin ben ona devredeyim
Benim için hiç sıkıntı yok bilen size yazsın isterseniz ben PC’den girerim de yapmayı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…