- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
-
- Konu Sahibi sacibelinde
Başta böceğim var yazdığını görmemişim bende aynıyım benimde oğlum var hemde hala anneee diyim dibimden ayrılmazÇalışan bir anneyim 4 yaşında kızım var onunla da ilgilenmem gerekiyor
İlk hamilelik ne güzelmiş ya vur kafayı yat
Anaa ben daha yeni fark ettim ya sende burdaymışsın balım kaç haftalık ne zaman öğrendim hayırlı olsun sen diğer topikten değilmiydinBende tam bat gunu oldu canim. Progestan dozunu artirdik gecti. Ilk gebeligimde de olmustu. Hatta onda gebe oldugumu falan hic düşünmemistim. Neden devami gelmiyor diyerek merak edip test yapip pozitifi gormustum
15. Haftaya kadar kustum su içemedim bırak yemek yemeyi haftada 2 kere serum almaya gidiyordum korkunç bi süreçti o bitkinliği anlatamam. Açsın yiyemiyosun su bile haram Hem iş hem ev hem çocuk imkansızı zorlarım herhalde Allah’ın gücüne gitmesin dağına göre kar verir inşallahYaa insallah olmaz kuzum. Guzel guzel gecsin daha ne isteriz. Benim de ilk gebeligimde tam 7.haftaya girdigim gun baslamisti bulanti. 12 ye kadar da süründürmustu. Ama su son 1bucuk yilda bir suru kimyasaldan 1 dusukten sonra simdi bulantiya bile raziyim modundayim
Allah yardımcın olsun canımBaşta böceğim var yazdığını görmemişim bende aynıyım benimde oğlum var hemde hala anneee diyim dibimden ayrılmaz
Sagol canim evet diger topiktendimAnaa ben daha yeni fark ettim ya sende burdaymışsın balım kaç haftalık ne zaman öğrendim hayırlı olsun sen diğer topikten değilmiydin
Allah kimseye kaldiramayacagini vermez canim. Insallah rahat gecer bu seferki. Saglikli olsunlar da basa gelen de bir sekilde kaldirilir15. Haftaya kadar kustum su içemedim bırak yemek yemeyi haftada 2 kere serum almaya gidiyordum korkunç bi süreçti o bitkinliği anlatamam. Açsın yiyemiyosun su bile haram Hem iş hem ev hem çocuk imkansızı zorlarım herhalde Allah’ın gücüne gitmesin dağına göre kar verir inşallah
İnşallah bebişin sıkı sıkı tutunur bu sefer
Maşallah bayağı erken öğrendimşin sağlıkla gelsin inşallah çok sevindimSagol canim evet diger topiktendim3+1de ogrendim bugun 5+0 olduk
Yok söylemedi ilk oğlumdada olmuştu benim inşallah kötü sonuçlanmazİcini ferah tut canim benim. Niye leke gelmis ki onu soyledi mi
Bana da ilk oğlumda yerleşme kanaması önemli birşey değil demişti başka 1 doktora gitmiştim sanırım kırmızıya dönerse riskli oluyormşBende tam bat gunu oldu canim. Progestan dozunu artirdik gecti. Ilk gebeligimde de olmustu. Hatta onda gebe oldugumu falan hic düşünmemistim. Neden devami gelmiyor diyerek merak edip test yapip pozitifi gormustu
Valla çeken biliyo işte herkesin yükü kendine ağırAllah kimseye kaldiramayacagini vermez canim. Insallah rahat gecer bu seferki. Saglikli olsunlar da basa gelen de bir sekilde kaldirilir
Evet kahverengiyi pek onemsemiyorlar canim. Ama insallah o da olmaz saglikla devam ederBana da ilk oğlumda yerleşme kanaması önemli birşey değil demişti başka 1 doktora gitmiştim sanırım kırmızıya dönerse riskli oluyormş
İnşallah cnmEvet kahverengiyi pek onemsemiyorlar canim. Ama insallah o da olmaz saglikla devam eder
Bence bu durumda rengi önemli ya sanırım. Kırmızı ise sıkıntı gibi diyor doktorlarda. Bence yine de hastaneye gittigin iyi oldu. Ne olur ne olmazYok söylemedi ilk oğlumdada olmuştu benim inşallah kötü sonuçlanmaz
Bende 2 kez kaldım ama pıhtılaşma varmış düştü bu ay yine çatlatma iğnesi kullandım bugün 10.gün bekliyorum canım
Benim için hiç sıkıntı yok bilen size yazsın isterseniz ben PC’den girerim de yapmayı bilmiyorumKonuyu tablo yapmayı bilen birine devredelim isterseniz. Özellikle telefondan değilde PC den giren biri çok kolayca yapar. Bana kime devredelim söyleyin ben ona devredeyim
Canım benimde olsa erken olacak senin gibi çünkü adetin 11.günü yumurtladımSagol canim evet diger topiktendim3+1de ogrendim bugun 5+0 olduk
Aslında çok basit isterseniz ben bir tablo yapayım siz altını doldurun olur mu?Benim için hiç sıkıntı yok bilen size yazsın isterseniz ben PC’den girerim de yapmayı bilmiyorum