- Konu Sahibi sacibelinde
He evet canım dinleniyorum gözümü açmadan uyuyasım var zatenYok canım ondan değil düşük vs olacağından değil böyle ağrılarda yatmak dinlemekte fayda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He evet canım dinleniyorum gözümü açmadan uyuyasım var zatenYok canım ondan değil düşük vs olacağından değil böyle ağrılarda yatmak dinlemekte fayda var
Canım bende regl sancısı çekmem, carsamba günü uykumdan uyandırdı sancı. Bebeğe bir şey oldu sandım. İki gözüm iki çeşme eşimi uyandirdim apar topar hastaneye gittik yoldayken azaldı doktor gorene kadar kayboldu. Şansıma kadın doğumda nöbetçi hekim varmış. Sağolsun cok güzel ilgilendi karnimdan ultrason ile baktı ve kesenin ultrason görüntüsünü elime tutusturdu. Her şey yolundaymis öyle sancilar olabilirmis. İki gün sonra yine nobetçiyim gel bir bakalım bu defa idrara sıkışık gel dedi. Cuma günü akşam tekrar göründüm hiçbir sorun yoktu. Hatta dış gebelik vs beni çok korkutuyordu kesenin rahim icinde olduğunu söyledi. Böyle sancilar olabilir korkma dedi. Şuraya 5+0 da kesenin görüntüsünü de bırakayımBenim regli sancısı gibi sancılarım hala geçmedi. Normalde regli olduğunu tuvalette anlayan insanım ağrım olmaz ama maşallah 4 Yıldır çekmediğim ağrıyı çekiyorum. Akıntı çok yok leke yok içerde n’oluyo çok merak ediyorum
Evet aynı şekilde bacağıma kadar vuran sancılar oluyor. Benim doktorumda tamamen normal olduğunu söyledi 5+1de çarşamba günü keseyi gördüm Herşey şimdilik yolunda çok şükürCanım bende regl sancısı çekmem, carsamba günü uykumdan uyandırdı sancı. Bebeğe bir şey oldu sandım. İki gözüm iki çeşme eşimi uyandirdim apar topar hastaneye gittik yoldayken azaldı doktor gorene kadar kayboldu. Şansıma kadın doğumda nöbetçi hekim varmış. Sağolsun cok güzel ilgilendi karnimdan ultrason ile baktı ve kesenin ultrason görüntüsünü elime tutusturdu. Her şey yolundaymis öyle sancilar olabilirmis. İki gün sonra yine nobetçiyim gel bir bakalım bu defa idrara sıkışık gel dedi. Cuma günü akşam tekrar göründüm hiçbir sorun yoktu. Hatta dış gebelik vs beni çok korkutuyordu kesenin rahim icinde olduğunu söyledi. Böyle sancilar olabilir korkma dedi. Şuraya 5+0 da kesenin görüntüsünü de bırakayım
Birkaç gün varmış aramızda benimki daha bugün 5+1 oldu canım. keseyi de ilk kez 4+5 de görmüş oldum aslında. Ben sanci gelince oturuyorum valla hemen olduğum yere onun dışında günlük rutinlerime devam ediyorum ağır bir şey kaldırmamak suretiyle. 13 u gibi kalp atışı dinlemeye gideceğim bende sen birkac gün önce duyarsın muhtemelen benden bir an önce minik kalplerini de duyarız inşallahEvet aynı şekilde bacağıma kadar vuran sancılar oluyor. Benim doktorumda tamamen normal olduğunu söyledi 5+1de çarşamba günü keseyi gördüm Herşey şimdilik yolunda çok şükür
Darısı kalp atışına inşallah
Canım bende olmadı ya. O yerleşme kanaması dedikleri şey de olmadı hatta. Çok huzursuzsan hemen bir acile gitsen. Bende merak ettim şimdi? Sancın falan da var mı?Kızlar bugün iç çamaşırımda kahverengi leke vardı. Adet tarihime göre 4+4 haftalık şuan. Sizde De oldu mu merak ettim
Gidiyorum cnm şimdi çıktım çok bi ağrım yok her zaman ki olan hafif Ağrı. İnşallah kötü bir şey değildirCanım bende olmadı ya. O yerleşme kanaması dedikleri şey de olmadı hatta. Çok huzursuzsan hemen bir acile gitsen. Bende merak ettim şimdi? Sancın falan da var mı?
Evet 3 gün var aramızda bugün 5+4 benimde perşembe günü gidicem bakalım hayırlısıyla duyarız inşallahBirkaç gün varmış aramızda benimki daha bugün 5+1 oldu canım. keseyi de ilk kez 4+5 de görmüş oldum aslında. Ben sanci gelince oturuyorum valla hemen olduğum yere onun dışında günlük rutinlerime devam ediyorum ağır bir şey kaldırmamak suretiyle. 13 u gibi kalp atışı dinlemeye gideceğim bende sen birkac gün önce duyarsın muhtemelen benden bir an önce minik kalplerini de duyarız inşallah
Hastaneden çıkınca haber ver canımGidiyorum cnm şimdi çıktım çok bi ağrım yok her zaman ki olan hafif Ağrı. İnşallah kötü bir şey değildir
Hadi güzel haberlerle gel inşallahGidiyorum cnm şimdi çıktım çok bi ağrım yok her zaman ki olan hafif Ağrı. İnşallah kötü bir şey değildir
Benimde bugün 5+0 :) ben perş3mbe günü gidicem kese içinBirkaç gün varmış aramızda benimki daha bugün 5+1 oldu canım. keseyi de ilk kez 4+5 de görmüş oldum aslında. Ben sanci gelince oturuyorum valla hemen olduğum yere onun dışında günlük rutinlerime devam ediyorum ağır bir şey kaldırmamak suretiyle. 13 u gibi kalp atışı dinlemeye gideceğim bende sen birkac gün önce duyarsın muhtemelen benden bir an önce minik kalplerini de duyarız inşallah
Ay senle de 1 gün varmış aramızdaBenimde bugün 5+0 :) ben perş3mbe günü gidicem kese için
Vajinal ulturasondan sonra akıntı normal
Progestan başladı mı ? Kırmızıya dönmediği sürece normal ama kanama Alanı varsa vajinal ultrasonla görülüyor canım başıma geldi kızımda korkma İnşallah bişey olmaz
Keşke uyusam valla bende aynı belim sırtım pert şuanHe evet canım dinleniyorum gözümü açmadan uyuyasım var zaten
Yerleşme kanaması ya bendede bir kere oldu bir daha olmadı korkma inşallah birşey olmazÖncesinde de vardı ilk baş pembeydi sonra kahve oldu. Belki korkup hareket etmediğim için akmadı yavaş yavaş çıkıyor.
İnşallah aktif kanama yok dedi. İnşallah böyle devam eder ve tamamen biter lekelenmeler
Uyuyamıyorum ki evde böceğim varKeşke uyusam valla bende aynı belim sırtım pert şuan
İnşallah sağlıkla ilerler bu süreç ya sonrası çorap söküğü gibi gelecek Allah’ın izniyle dinlen bol bolKızlar kese duruyor dedi progestan verdi onu kullanıp dinlenmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atışı için git dedi. Kalp atmadan sağlıklı gebelik diyemiyoruz dedi B BirNBirE sacibelinde
İnşallah cnm çok sağolİnşallah sağlıkla ilerler bu süreç ya sonrası çorap söküğü gibi gelecek Allah’ın izniyle dinlen bol bol