• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
6+0 olması gerekiyorken 5+3 dedi ondan tedirgin oldum yani 4 gün fark var
Bayağı geriden geliyorum cevap olarak ama bende 9 haftalık olması gerekiyor doktor 8+2 dedi korkma ne zaman tuttuğunu bilmiyoruz önemli olan bir daha ki kontrolde kaç olduğunu gelişimi devam ediyor mu

Merhabalar bayanlar. Bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışı durmuş maalesef o kadar üzgünüm ki yorgunum ki bu kaçıncı kürtaj olacak 💔 hakkınızı helal edin ve benim için dua edin lütfen 🙏😓 oğlum kardeşi olacağı için çok mutluydu ona nasıl söylicem hiç bilmiyorum 💔😓
Rabbim hayırlı zamanda tekrar nasip etsin çok geçmiş olsun üzülme Rabbim ahirette hem şefaatçi edecek sana hemde ben meyvesini aldığım Kulumun ahirette evlat sevgisini unutturmicam onları tekrar bir arayada getireceğini söylediği ayet var üzme kendini çok çok geçmiş olsun

Kızlar merhabalar. evlatlarını kaybeden arkadaşlarım Allahtan sabır diliyorum en kısa zamanda rabbim gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar naaipe tsin inşallah🙏 ben de hastayım boğazım çok ağrıyor kızlar öksürük de var ne yapıcam bilemiyorum ıhlamur içmeye bile korkuyorum
Bol bol portakal sıkıp suyunu iç canım geçmiş olsun ben öyle atlattım

Karnımın birden dışarı atması şokunu yaşıyorum 🥲
Kızımda 15. Haftaya kadar göbeğim çıkmamıştı hala kıyafetlerim oluyor ama karnım 2 günde devrim yaşadı 🤓
Ayın 14üne randevu aldım ikili test için 11+2 oluyorum. Sanırım cinsiyeti bu kontrol değil bir sonrakinde öğreniriz inşallah 🫠
Ay maşallah maşallah bu arada sen nasıl oldun kuzum tiroid vardı diye hatırlıyorum naptın ilaçları kullanıyor musun? Tekrar gittin mi doktora

Bugün aklımdan geçtin naptı acaba diye benimde belirtilerim azalmaya başladı ki haftamıza göre artık azalması normal günümüz aynı biliyorsun inşallah iyilerdir minişler bende perşembe gidicem 🫠🌺

İnşallah iyilerdir🙏🏻 Normalde hiç endişeli bir insan değilimdir ama annelik çok farklıymış.
Senin sonuçlar ne oldu tiroidle ilgili değerinde sorun çıkmıştı sanırım

İnşallah iyilerdir🙏🏻 Normalde hiç endişeli bir insan değilimdir ama annelik çok farklıymış.
Senin sonuçlar ne oldu tiroidle ilgili değerinde sorun çıkmıştı sanırım
Zehirli guatr olduğu kesinleşti endokrine yönlendirdi nasıl ilerleyecek bende bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Benimde derdim bebek acaba etkilendi mi diye kendimi yiyorum

Merhaba öncelikle tüm bebeklerini kaybeden annelerimize Sabırlar diliyorum. Nasip değilmiş. Benim bu ilk düşüğüm

Nasıl oldu hiç anlamadım. Çokta bu konuları araştıran bilen biri değilim. Dr da açıklamadı pek

13 ekim son adet tarihimdi.
Aralık 3 te dr a gittiğimde bana bebek 5 haftalık görünüyor ultrasonda dedi. Eminmisin dedi düzenli mi olursun dedi evet dedim hem düzenli olurum 28 günlük döngü, hem de uygulama kullanıyorum haber verdiği gün mutlaka oluyorum zaten. Eminim yani 13 ekimden dedim. Bişey demedi. Diğer haftaya son gün gel kalbini dinleyelim bakalım bi dedi beni yolladı. Başka da bir şey demedi

Benim ekimden beri yumurtalık ağrım vardı hatta ben onu adet gecikmesinden sonra geç gelecek reglin ağrıları sanmıştım. Dr a ilk gittiğim gün ve ertesi gün kahverengi akıntılarım oldu dr. Normal yerleşme kanamasıdır dedi. İki gün evvel ağrılar arttı ve kanamam tam başladı foş diye geldi ve parçalıydı. Hemen dr. A gittim ve düşmüş dedi kese artık yok

Şok oldum niye oldu ki dedim. Muhtemelen dediğin tarih 13 ekim doğruymuş büyük olması gerekirken gelişmemiş dedi 5 haftalık gibi duruyordu ultrasona göre dedi.
Yani zaten sağlıksız bir gebelikmiş illaki düşecekti dedi.

Aklımda çogu soru kaldı şimdi acaba kalbi atmışmıydı? Sonradan mı durdu
Ben geç gidince duyamadım durmuş haline mi denk geldim?

Yoksa Hiç mi gelişmemiş kalbi hiç mi atmamıştı?

Benim ekim ayının sonunda babamdan kötü bir haber aldım acaba ona çok üzüldüm hastanede yattım on gün o arada bilmiyordum hamile olduğumu
Öyle mi bişey oldu bebeğime

Aklım karman çorman bilgimde olmadığından ihtimalleri eleyemeyorum

Birde bana dediki bir haftan ağrın ve kanaman olacak içerde bir miktar parça kalmış onu atacaksın dedi. Normal bişey bu muhtemelen kürtaja gerek kalmaz dedi. Bir hafta sonra gel kontrol edecem kalmışsa kürtaj olcan dedi.

Bunu özel hastane söylüyor. Özelde kürtaj pahalı olur diye düşünüyorum. Onun için devlete gidip olayım diyorum. Ama devlettede erken randevu bu ayın sonunda
Yakın çevre şehirlerde de bulamadım açık uygun erken randevu
Napıcamı şaşırdım parça kalmışsa beni zehirler diye duymuştum
Ne yapabilirim bilgi verebilecek yol gösterecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
Canım benim de bebeğimin kalbi durmuştu bir eğitim araştırma hastanesine gittim aciline devletin hemen müdahale ettiler özelde zaten bi sürü para alıyolar

İnşallah yaaaa 🥹🙏🏼
Bende Pendik medipole başlicam kadın doğuma. Memnun musun ?
Endokrin Medicalparkta devam profesör önerisi aldım dahiliye doktorundan.
Orda nergis kılıca gidiyorum memnunum şimdilik. Endokrin için yine bu hastanede Tayfur bey var ona başladım çok yavaş bir muayenesi 40 dakika sürüyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar soruyor çok bilgili diye yordum bu durumu ama medikal parkta da önerdiler bana aynı kişi mi acaba

20231206_223045.jpg
kızlar acaba tipinden şeklinden belli olur mu

Orda nergis kılıca gidiyorum memnunum şimdilik. Endokrin için yine bu hastanede Tayfur bey var ona başladım çok yavaş bir muayenesi 40 dakika sürüyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar soruyor çok bilgili diye yordum bu durumu ama medikal parkta da önerdiler bana aynı kişi mi acaba
Bende Medipol Pendik’te Aytakın mahammadalıyeva ya başladım. Arkadaşlarım çok bu doktordan memnun olduğu için tercih ettim. Bende de tiroid sorunu çıktı endokrin doktoru için de Maltepe Medicalpark ta saip toprak a gittim yaklaşımı falan gayet güzeldi beğendim. Her sabah 25 mg ilaç kullanıyorum

Bende Medipol Pendik’te Aytakın mahammadalıyeva ya başladım. Arkadaşlarım çok bu doktordan memnun olduğu için tercih ettim. Bende de tiroid sorunu çıktı endokrin doktoru için de Maltepe Medicalpark ta saip toprak a gittim yaklaşımı falan gayet güzeldi beğendim. Her sabah 25 mg ilaç kullanıyorum
Allah hepimizi hayırlı sağlıklı doğumlar ulaştırsın. Zor işler

Bana Pendik medipolde kadın doğum olarak Saadet hanımı önerdiler ona gidip bir denicem bakalım,
Dahiliye doktoru da Medicalparkta Banu Kayayı önerdi artık endokrin takip etmeli dedi haklı olarak.

Bana Pendik medipolde kadın doğum olarak Saadet hanımı önerdiler ona gidip bir denicem bakalım,
Dahiliye doktoru da Medicalparkta Banu Kayayı önerdi artık endokrin takip etmeli dedi haklı olarak.
Genel olarak bu hastanenin kadın doğum bölümü iyi emine hanım bakti iki kere benim drum yoktu. Ben onu da sevdim. Alanında güven veriyor. Aslında Lütfi Kırdar da randevu bulabilsem orayı deneyeceğim de

Back