- Konu Sahibi sacibelinde
- #3.981
Kilo vermeye okey mi dediAyniymisiz kuzum. 61le kaldim ben de 60 gibi cikiyor tartida. Benim diyetisyenle ok verdi bana. Baslicam galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilo vermeye okey mi dediAyniymisiz kuzum. 61le kaldim ben de 60 gibi cikiyor tartida. Benim diyetisyenle ok verdi bana. Baslicam galiba
Şeker takibi yapman iyi olabilir canım, gelişimi geriden gitmesin de ilerden gitsin benim oğluma hamileyken gebelik şekerim çıkmıştı şekerim her şeyden yükseliyordu pilav makarna ekmekten bile, tatlı işini söylememe bile gerek yok zaten, oğlum da ilerden gidiyordu suyunda azalma mi fazlalasma mi bisey daha vardı doktor dikkat et şekerine diyordu, iri bebek dogumu olmasın diye, illa ondandir demiyorum ama bu ihtimali değerlendir bence birkaç kez olctur en azından sağlık ocağında mi artık bilmiyorum nerde yaparlar bı sabah git aç karnına bı akşam yemeğinden 2saat sonra falan, o ihtimal ortadan kalksın benceKızlar gebelik te bir hafta önde gidiyor ne demek kötü mü
Ceviz yumurta avakado ben henüz faydalı kısma geçemedim anca zararlıları bıraktım. Canım nasıl midye çekiyor anlatamamBen de sonuç göstermeye gittim bi tek idarda enfeksiyon çıktı 3 saşelik antibiyotik verdi bebiş iyi ama bi hfta oldu hala 8+5 te yahu biraz besleyici şeyler yemem lazım sanırım
Bu haftalarda görülebilecek bi olay. Önde gider bi kaç gün geriden gelir.İleri haftalarda takibi önemli gelişim yorumları 2. Trimesterda daha çok yapılıyor. Kızım 8-10 gün ilerde gitti mesela ilk haftalarda sonra rutine döndü ne gebelik şekerim çıktı nede kilolu doğdu. Net yorumları yapacakları haftalar geliyorKızlar gebelik te bir hafta önde gidiyor ne demek kötü mü
Evet cevize geçmem lazım yumurta yiyorum ama yoğurt da yemem lazım midye deme benim de çekti şimdi ama zararlı yaCeviz yumurta avakado ben henüz faydalı kısma geçemedim anca zararlıları bıraktım. Canım nasıl midye çekiyor anlatamam
Valla kafam karman çorman. Doktorum gitti ben sudan çıkmış balığa döndüm nerde yaparım nasıl yaparım şuanlık bilmiyorumselam kızlar, doğum işini nasıl yapacaksınız, bizim şirketin doğum teminatı da olan bir özel sağlığı vardı, şimdi onu tamamlayıcı sağlığa döndüreceklermiş. tamamlayıcı sağlık doğum içermiyor sanırım, ilk kez tamamlayıcı sağlık sigortası kullanacağım.
sizler doğum paketi mi alıyorsunuz? nasıl ilerleyeceksiniz bu süreçte? engin bilginizden faydalanmak isterim.
Maalesef, acaba çiftlik midyesi de mi zararlı merak ediyorum denizdekiler civadan dolayı yasak ama canım neler neler çekiyor saymayayım şimdiEvet cevize geçmem lazım yumurta yiyorum ama yoğurt da yemem lazım midye deme benim de çekti şimdi ama zararlı ya
Maalesef, acaba çiftlik midyesi de mi zararlı merak ediyorum denizdekiler civadan dolayı yasak ama canım neler neler çekiyor saymayayım şimdi
Benim de valla ama çoğunu boşveriyorumMaalesef, acaba çiftlik midyesi de mi zararlı merak ediyorum denizdekiler civadan dolayı yasak ama canım neler neler çekiyor saymayayım şimdi
Hepte zararlı şeyler maşallahBenim de valla ama çoğunu boşveriyorum
Öyle valla yaHepte zararlı şeyler maşallah
ben de aynıyım, bakalım daha çok zaman var ama şimdiden kenara birikim yapmaya başlamak lazım.Valla kafam karman çorman. Doktorum gitti ben sudan çıkmış balığa döndüm nerde yaparım nasıl yaparım şuanlık bilmiyorum
Kocam karışma bende o iş dedi uslu bir eş olup karışmamaya karar verdim maddi boyutuna çünkü normalde aşırı laf dinlerimben de aynıyım, bakalım daha çok zaman var ama şimdiden kenara birikim yapmaya başlamak lazım.
Benim de kokoreç istiyor aslında ama ne yesek kusma durumu olduğu için korka korka yiyorum ne yesem. Bulantısı geçen olmadı di mi daha gruptaCeviz yumurta avakado ben henüz faydalı kısma geçemedim anca zararlıları bıraktım. Canım nasıl midye çekiyor anlatamam
Kokoreç istiyorum etli çiğ köfte istiyorum şırdan istiyorum. Kızımda doğurur doğurmaz kokoreç yemiştim ilk yemeğimBenim de kokoreç istiyor aslında ama ne yesek kusma durumu olduğu için korka korka yiyorum ne yesem. Bulantısı geçen olmadı di mi daha grupta
Allah yardımcın olsun ben de pazartesi günü kürtaj oldum. Rabbım bir daha yaşatmasın çok acı çok...Of canım ya Allah yardımcın olsun önce bi kendin atlat sonra söylersin güzelce oğluna zor bir süreç ben de yaşadım
Saati sabah mi canım kusmalarin. Bende öyleyim birkaç günde bir kusuyorum iki gün once gece uyumadan önce kustum ama bayağı kustum. Güya sabah bulantısi olur dediler 24 saat midem bulanıyor ben prilam kullaniyorum ona rağmen bir de.Kokoreç istiyorum etli çiğ köfte istiyorum şırdan istiyorum. Kızımda doğurur doğurmaz kokoreç yemiştim ilk yemeğim
Valla benim hafifledi ama 2 3 günde bir kusuyorum
Doktorunuz onay veriyorsa olur dedi. Kilo verme gibi biseyi zaten cok ummuyorum da. Alinabilecek minimum kiloyla tamamlasam super olurKilo vermeye okey mi dedi