• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar gebelik te bir hafta önde gidiyor ne demek kötü mü
Şeker takibi yapman iyi olabilir canım, gelişimi geriden gitmesin de ilerden gitsin 🙏 benim oğluma hamileyken gebelik şekerim çıkmıştı şekerim her şeyden yükseliyordu pilav makarna ekmekten bile, tatlı işini söylememe bile gerek yok zaten, oğlum da ilerden gidiyordu suyunda azalma mi fazlalasma mi bisey daha vardı doktor dikkat et şekerine diyordu, iri bebek dogumu olmasın diye, illa ondandir demiyorum ama bu ihtimali değerlendir bence birkaç kez olctur en azından sağlık ocağında mi artık bilmiyorum nerde yaparlar bı sabah git aç karnına bı akşam yemeğinden 2saat sonra falan, o ihtimal ortadan kalksın bence

Ben de sonuç göstermeye gittim bi tek idarda enfeksiyon çıktı 3 saşelik antibiyotik verdi bebiş iyi ama bi hfta oldu hala 8+5 te yahu biraz besleyici şeyler yemem lazım sanırım😊
Ceviz yumurta avakado ben henüz faydalı kısma geçemedim anca zararlıları bıraktım. Canım nasıl midye çekiyor anlatamam 😂

Kızlar gebelik te bir hafta önde gidiyor ne demek kötü mü
Bu haftalarda görülebilecek bi olay. Önde gider bi kaç gün geriden gelir.İleri haftalarda takibi önemli gelişim yorumları 2. Trimesterda daha çok yapılıyor. Kızım 8-10 gün ilerde gitti mesela ilk haftalarda sonra rutine döndü ne gebelik şekerim çıktı nede kilolu doğdu. Net yorumları yapacakları haftalar geliyor 🫠

selam kızlar, doğum işini nasıl yapacaksınız, bizim şirketin doğum teminatı da olan bir özel sağlığı vardı, şimdi onu tamamlayıcı sağlığa döndüreceklermiş. tamamlayıcı sağlık doğum içermiyor sanırım, ilk kez tamamlayıcı sağlık sigortası kullanacağım.

sizler doğum paketi mi alıyorsunuz? nasıl ilerleyeceksiniz bu süreçte? engin bilginizden faydalanmak isterim.
Valla kafam karman çorman. Doktorum gitti ben sudan çıkmış balığa döndüm nerde yaparım nasıl yaparım şuanlık bilmiyorum 🥲

Maalesef, acaba çiftlik midyesi de mi zararlı merak ediyorum denizdekiler civadan dolayı yasak ama 😂 canım neler neler çekiyor saymayayım şimdi

Maalesef, acaba çiftlik midyesi de mi zararlı merak ediyorum denizdekiler civadan dolayı yasak ama 😂 canım neler neler çekiyor saymayayım şimdi 😁
Benim de valla ama çoğunu boşveriyorum😂

Kızlar nasıl geçiyor günleriniz sanki bu aralar günler geçmek bilmiyor 10+4 deyim bi 12. Haftaya geçseydim de ikili tarama testi vs halledip bebişi görseydim diye öyle bekliyorum 😀

Benim de kokoreç istiyor aslında ama 😅😅 ne yesek kusma durumu olduğu için korka korka yiyorum ne yesem. Bulantısı geçen olmadı di mi daha grupta 😅😅
Kokoreç istiyorum etli çiğ köfte istiyorum şırdan istiyorum. Kızımda doğurur doğurmaz kokoreç yemiştim ilk yemeğim 😂😂😂😂
Valla benim hafifledi ama 2 3 günde bir kusuyorum 🥲

Kızlar 6+3 haftalık hamileyim sarı akıntı geliyor normal mi sürekli geliyor sizde olan var mı hiç

Merhaba hanımlar böbrekten dolayı rahimda ağırlık varmış dufaston verdi doktorum ama 2gundur kasıktan aşağı doğru sancı oluyor sanki bıçakla kesiyormus gibi normalmi acaba bilen varmı

Kokoreç istiyorum etli çiğ köfte istiyorum şırdan istiyorum. Kızımda doğurur doğurmaz kokoreç yemiştim ilk yemeğim 😂😂😂😂
Valla benim hafifledi ama 2 3 günde bir kusuyorum 🥲
Saati sabah mi canım kusmalarin. Bende öyleyim birkaç günde bir kusuyorum iki gün once gece uyumadan önce kustum ama bayağı kustum. Güya sabah bulantısi olur dediler 24 saat midem bulanıyor ben prilam kullaniyorum ona rağmen bir de. 😔

Back