• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Saati sabah mi canım kusmalarin. Bende öyleyim birkaç günde bir kusuyorum iki gün once gece uyumadan önce kustum ama bayağı kustum. Güya sabah bulantısi olur dediler 24 saat midem bulanıyor ben prilam kullaniyorum ona rağmen bir de. 😔
Sabah değil akşamları kusuyorum ben genelde. Gündüz ara ara bulanıyor ama çok nadir gündüz kustuğum salı günü hem öğlen hem akşam kustum

Bugün muayeneye gittim. Kahverengi lekelenmem var. Hem ona baktirayim hem de kalp atisi var mi diye bakalim dedim. Kese 6+5 de gorunuyor. İcinde oluşum da var ancak alttan baktigi halde bile kalp atışı yok malesef. Bes gun sonra tekrar kontrolum var. Umarım kalp atışı duyariz ama cok zor sanirim artik. Zaten 6 ay oncede bi kaybim var. Herşeyin hayırlısı..

Görüntüler net değil o çıkıntı gibi görünen şey organı bile olmayabilir. Bir dahaki kontrolde netleşir canım ben anlayamadım maalesef 🤷🏼‍♀️
Buyur cnm

Eklentiler

• IMG_4621.jpeg
    IMG_4621.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4622.jpeg
    IMG_4622.jpeg
    128,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_4623.jpeg
    IMG_4623.jpeg
    112,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızçeler yorumlarmısınız mutlu olurum

Eklentiler

• IMG_4623.jpeg
    IMG_4623.jpeg
    112,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_4622.jpeg
    IMG_4622.jpeg
    128,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_4621.jpeg
    IMG_4621.jpeg
    95 KB · Görüntüleme: 72
Daha önce anti rubella igg ve igm değerlerimin pozitif olduğunu yazmıştım. Avidite sonucum çıktı çok şükür 4 aydan daha önce geçirdiğim çıktı. Doktor hiçbir sorun yaratmayacağını söyledi.
Şimdi de 10+3 üm göğüs hassasiyetim 2 gündür baya azaldı beni sardı yine bir endişe daha kontrole 1 hafta var. Nasıl dayancam bilmiyorum 🥺

Merhabalar bayanlar. Bugün doktora gittim bebeğimin kalp atışı durmuş maalesef o kadar üzgünüm ki yorgunum ki bu kaçıncı kürtaj olacak 💔 hakkınızı helal edin ve benim için dua edin lütfen 🙏😓 oğlum kardeşi olacağı için çok mutluydu ona nasıl söylicem hiç bilmiyorum 💔😓
Çok üzüldüm bende iki gün önce kaybettim bebeğimi:( biz oğlumuza söylememiştik hiç nolur nolmaz diye. İyiki de söylememişiz. Umarım çabuk atlatırsınız. Size özelden bişey yazabilir miyim

Merhaba öncelikle tüm bebeklerini kaybeden annelerimize Sabırlar diliyorum. Nasip değilmiş. Benim bu ilk düşüğüm

Nasıl oldu hiç anlamadım. Çokta bu konuları araştıran bilen biri değilim. Dr da açıklamadı pek

13 ekim son adet tarihimdi.
Aralık 3 te dr a gittiğimde bana bebek 5 haftalık görünüyor ultrasonda dedi. Eminmisin dedi düzenli mi olursun dedi evet dedim hem düzenli olurum 28 günlük döngü, hem de uygulama kullanıyorum haber verdiği gün mutlaka oluyorum zaten. Eminim yani 13 ekimden dedim. Bişey demedi. Diğer haftaya son gün gel kalbini dinleyelim bakalım bi dedi beni yolladı. Başka da bir şey demedi

Benim ekimden beri yumurtalık ağrım vardı hatta ben onu adet gecikmesinden sonra geç gelecek reglin ağrıları sanmıştım. Dr a ilk gittiğim gün ve ertesi gün kahverengi akıntılarım oldu dr. Normal yerleşme kanamasıdır dedi. İki gün evvel ağrılar arttı ve kanamam tam başladı foş diye geldi ve parçalıydı. Hemen dr. A gittim ve düşmüş dedi kese artık yok

Şok oldum niye oldu ki dedim. Muhtemelen dediğin tarih 13 ekim doğruymuş büyük olması gerekirken gelişmemiş dedi 5 haftalık gibi duruyordu ultrasona göre dedi.
Yani zaten sağlıksız bir gebelikmiş illaki düşecekti dedi.

Aklımda çogu soru kaldı şimdi acaba kalbi atmışmıydı? Sonradan mı durdu
Ben geç gidince duyamadım durmuş haline mi denk geldim?

Yoksa Hiç mi gelişmemiş kalbi hiç mi atmamıştı?

Benim ekim ayının sonunda babamdan kötü bir haber aldım acaba ona çok üzüldüm hastanede yattım on gün o arada bilmiyordum hamile olduğumu
Öyle mi bişey oldu bebeğime

Aklım karman çorman bilgimde olmadığından ihtimalleri eleyemeyorum

Birde bana dediki bir haftan ağrın ve kanaman olacak içerde bir miktar parça kalmış onu atacaksın dedi. Normal bişey bu muhtemelen kürtaja gerek kalmaz dedi. Bir hafta sonra gel kontrol edecem kalmışsa kürtaj olcan dedi.

Bunu özel hastane söylüyor. Özelde kürtaj pahalı olur diye düşünüyorum. Onun için devlete gidip olayım diyorum. Ama devlettede erken randevu bu ayın sonunda
Yakın çevre şehirlerde de bulamadım açık uygun erken randevu
Napıcamı şaşırdım parça kalmışsa beni zehirler diye duymuştum
Ne yapabilirim bilgi verebilecek yol gösterecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba öncelikle tüm bebeklerini kaybeden annelerimize Sabırlar diliyorum. Nasip değilmiş. Benim bu ilk düşüğüm

Nasıl oldu hiç anlamadım. Çokta bu konuları araştıran bilen biri değilim. Dr da açıklamadı pek

Aralık 3 te dr a gittiğimde bana bebek 5 haftalık görünüyor ultrasonda dedi. Eminmisin dedi düzenli mi olursun dedi evet dedim hem düzenli olurum 28 günlük döngü, hem de uygulama kullanıyorum haber verdiği gün mutlaka oluyorum zaten. Eminim yani 13 ekimden dedim. Bişey demedi. Diğer haftaya son gün gel kalbini dinleyelim bakalım bi dedi beni yolladı. Başka da bir şey demedi

Benim ekimden beri yumurtalık ağrım vardı hatta ben onu adet gecikmesinden sonra geç gelecek reglin ağrıları sanmıştım. Dr a ilk gittiğim gün ve ertesi gün kahverengi akıntılarım oldu dr. Normal yerleşme kanamasıdır dedi. İki gün evvel ağrılar arttı ve kanamam tam başladı foş diye geldi ve parçalıydı. Hemen dr. A gittim ve düşmüş dedi kese artık yok

Şok oldum niye oldu ki dedim. Muhtemelen dediğin tarih 13 ekim doğruymuş büyük olması gerekirken gelişmemiş dedi 5 haftalık gibi duruyordu ultrasona göre dedi.

Benim ekim ayının sonunda babamdan kötü bir haber aldım acaba ona çok üzüldüm hastanede yattım on gün o arada bilmiyordum hamile olduğumu

Birde bana dediki bir haftan ağrın ve kanaman olacak içerde bir miktar parça kalmış onu atacaksın dedi. Normal bişey bu muhtemelen kürtaja gerek kalmaz dedi. Bir hafta sonra gel kontrol edecem kalmışsa kürtaj olcan dedi.

Bunu özel hastane söylüyor. Özelde kürtaj pahalı olur diye düşünüyorum. Onun için devlete gidip olayım diyorum. Ama devlettede erken randevu bu ayın sonunda
Ne yapabilirim bilgi verebilecek yol gösterecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
Öncelikle geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip eder inşallah 🤲 inşallah kürtaja gerek kalmadan kalan parçayı da atarsın ama devlette eğer randevu uzun ise ve parçayı atamazsan ben çok bekletilmemesi gerektiğini duymuştum canım iyi araştır bence

Çok üzüldüm bende iki gün önce kaybettim bebeğimi:KK43: biz oğlumuza söylememiştik hiç nolur nolmaz diye. İyiki de söylememişiz. Umarım çabuk atlatırsınız. Size özelden bişey yazabilir miy
Çok çok geçmiş olsun rabim inşallah hemencik tekrar sağlıcakla bir evlat nasip eder 🤲🤲sizin ki kaç haftalık ti

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. 7 haftalık kalbini bi gün önce duyduğum bebeğimi ağır kanamalar sonucu kaybettim. Benden de foş diye kan boşaldı sabaha kadar serumlar yedim iğneler oldum sonuç kaçınılmaz yaradılış mükemmellikten geçiyor yani sağlıksız bir gebeliği sonlandırıp vücuttan atıyor. Şimdi ki aklım olsa kanamaları önlemez kürtaj olmaz düşmesini beklerdim. Üzüntüyle yorgunlukla alakası yok yani eşimle sohbet edip çay içerken oldu bende. Hayır zehirlemez çünkü 10 haftadan küçük embriyo dönemi kürtajdansa biraz bekleyip temizlenmesini sağlamak daha mantıklı geliyor bana. Eğer zehirleyecek olsa doktorlar 3-4 hafta arayla kontrol süresi vermez daha sık çağırırlardı diye düşünüyorum. Tabi ki farklı doktor görüşü de alabilirsin. Zaten hcg sıfırlanmış mı diye takibini mutlaka yaparlar.inşallah kürtaja gerek kalmadan atarsın 🙏🏼

Son düzenleme:
Daha önce anti rubella igg ve igm değerlerimin pozitif olduğunu yazmıştım. Avidite sonucum çıktı çok şükür 4 aydan daha önce geçirdiğim çıktı. Doktor hiçbir sorun yaratmayacağını söyledi.
Şimdi de 10+3 üm göğüs hassasiyetim 2 gündür baya azaldı beni sardı yine bir endişe daha kontrole 1 hafta var. Nasıl dayancam bilmiyorum 🥺
Bugün aklımdan geçtin naptı acaba diye benimde belirtilerim azalmaya başladı ki haftamıza göre artık azalması normal günümüz aynı biliyorsun inşallah iyilerdir minişler bende perşembe gidicem 🫠🌺

selam güzel anneler benimde nasipse hazıranda doğum sizlere birsey danısmak ıstıyorum hastaneye gıttım 1 haftalıkken doktor %70 erkek dedi ama ben kız hıssedıyordum ve net bırsey dıyemem bır ay sonra gelırsın dedi. onuda geçtım bebek ters duruyor bacaklarını kapatıyor foto atsam ben vıdeodan cektım aldım acıkcası ekran görüntüsü hanımlar sızce o pipimi ve anlayan varsa yorumlarmı
O pipiye benziyor bayağı erkek duruyor canım

Back