2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Canım benim kürtajdan 2 ay sonra anca betam sifirlandi, keşke mesajını yazdığın zaman gorseydim, betanin sıfırlanması benim için o kadar kolay olmadı, seni çok iyi anlıyorum, sen de benim gibi çok endiselisin, çok korkuyorsun, kürtaj ne zaman olmuştun onu hatırlamıyorum söylemiş miydin, benim Ağustostaydi aslında onun şokunu ve korkusunu henüz atamamişım üzerimden, aynı doktora mi gidiyorsun bilmiyorum ama tavsiyem doktor değiştir, ben geçen hafta doktorumu değiştirdim, şunu farkettim o doktor benim anksiyetemi arttırıyormuş, o odada, o doktorda o ultrasonda kötü anılarım ve hayatımın şoku var, doktorumu değiştirdiğimden beri daha iyiyim, yeni doktorla yeni sayfa açmış gibi hissettim bir de inancinizda adak var mı bilmiyorum ama Allah'ım sana emanet ediyorum yavrumu, sağ salim doğarsa kurban kescem diye adagimi da adadım, birdahaki yaz kardeşimin düğününe memlekete gittiğimizde onu da kescem Allah'ım nasip etsin o günleri, bunlar bana ferahlık verdi

Benimde ufak kanamam oldu kizlar iş yerinden apar topar doktora gittim bir hafta istirahat verdi bir de iğne yaptirdik progestan başladık. Dua edin lütfen bize de
Progestani aksatma canım doktorun dediği miktarda kullan, 1 hafta yerinden kalkmamaya çalış bol bol dinlen bol su iç Allah'ın izniyle 1 haftaya toparlanirsin inşallah panik yapma geçen hafta da benim sürekli kanamam oluyordu, iğne kullanıyordum kan sulandirici benim ondanmis ama progestan sayesinde kanama durdu çok şükür ağrılarım baya hafifledi, ayağa kalktigim an ağrım oluyordu

Ben de ağustosta oldum kuzum evet ben de değiştirdim doktorumu o odaya tekrar girmek istemedim

Ben de ağustosta oldum kuzum evet ben de değiştirdim doktorumu o odaya tekrar girmek istemedim
Çalışıyor musun canım bu arada çalışıyorsan işine odaklan :) çalışmıyorsan en basiti bir diziler bulup onu izle sezon sezon, özellikle komedi dizileri falan bulmaya calis hem kendine hem bebise iyi gelecektir

Çalışıyorum gün içinde vakit hızlı geçiyor ama akşamları yok mu bundan sonra ben de öyle yapacağım Allah’a sığınacağım veren de o alan da o ne yapayım ne kadar korksak boş

Benim neden olduğu hakkında bir fikrim yok yatıyorum bol bol ama hala hafif kanamam var Allah'ım bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin

Bende aynıyım birde benim beter akşam 2 saat uyuyor sabah ezanıyla yatıyor sabahlıyor düzelsin diye uyutmadan neler neler yaptım bu saat oldu hala uyumadık

Başka bir yerde daha test yaptırsan belki teste yanlışlık var hem antikor bağışıklığın var hem kızamık nasıl olabilirsin anlamıyorum başka doktorada görün inşallah güzel haberlerin olur

Kızlar hepinize geçmiş olsun hepimiz ayrı ayrı rahatsızlık geçiriyoruz inşallah hepimiz bu ayları rahat bir şekilde atlatırız inşallah şuan iyisinizdir insan kendi gibi üzülüyor duydukça okudukça inşallah güzel haberlerinizi alırız çok çok geçmiş olsun hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…