- 30 Kasım 2014
- 617
- 778
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.221
ben istanbul'da çamlıca erdem hastanesinde sema hanım'a gidiyorum, eltim geçen yıl doğum yaptı, kendisi çok memnundu doktorundan, eşim ona gidelim istersen dedi, tek sorunu karşıda olması, trafik yoksa 20-25 dk aslında. ümraniye'de hisar hastanesi aslında %100 karşılıyor ama doktor aşırı ilgisiz geldi, yalap şalap ilgilendi, sonrasında test sonuçları için aradım, ameliyatta dediler, aratırız dediler, geri bile dönmedi.merhaba,
hangi doktor ve ya hastanelere gidiyorsunuz araştır araştır işin içinden çıkamadım.
hep aklıma takılan doğum paketinde yenidoğan yoğun bakımının dahil edilmemesi
annelerimiz bakınca folik asit hapı almamış, normal beslenmelerine devam etmiş, bence üzerine düşülmesinin sebebi beslenme düzenimizin bozulması ile alakalı. ben folik asit için gebyfoll kullanıyorum. ama alamıyorsan breezemela3'ün dediği gibi folik asit içeren gıdaları daha fazla tüketmeye özen göster. muz, mango, avokado, ıspanak, brokoli, baklagiller, badem, ceviz, ayçekirdeği vs çok fazla besinde folik asit bulunuyor.Kızlar ben folik asiti içemiyorum doktoruma sordum boşver dedi içmesen de olur bunlar klişe şeyler, acaba ne yapsam içmeyince vicdan yapıyorum.
Adetime 2 gün kala bile bu kadar silik çıkmamıştıAh canim belki test bozuktur niye olumsuz düşünüyorsun hemen
Güzel haberlerle gel inşallah canım hemen kötü düşünme kaset testler de zaten çok güvenilir değilAdetime 2 gün kala bile bu kadar silik çıkmamıştıkan testi vermeye gidiyorum
Umarım güzel haberle dönersin kanaman falan var mı neden düşük diyorsunAdetime 2 gün kala bile bu kadar silik çıkmamıştıkan testi vermeye gidiyorum
Kanamam yok ama iki hafta önce kopkoyu çıkan çizgi bugün neden silik çıktıUmarım güzel haberle dönersin kanaman falan var mı neden düşük diyorsun
Canım inşallah güzel haberler alırsın, hemen bozma moraliniAdetime 2 gün kala bile bu kadar silik çıkmamıştıkan testi vermeye gidiyorum
Tamam canım sağolCanm bende adetime 3 gün kala hcg 66 ile öğrenmiştim benimde doktorum kesin konuşmadı 2 gün sonra tekrar ver dedi önce artışa bakıyolar moralini bozma 2 gün sonra tekrar ver artış olacaktır.
Bazen test markalarıyla da alakalı olabiliyor canım. Benim silik çıktı ertesi gün keseyi gördüm. Haberdar et bizide inşallah meleğin seninledirKanamam yok ama iki hafta önce kopkoyu çıkan çizgi bugün neden silik çıktı
İnşallah farklı bi sebebi vardır, belki test bozuktur vsAdetime 2 gün kala bile bu kadar silik çıkmamıştıkan testi vermeye gidiyorum
Çok geçmiş olsun canımBenimde ufak kanamam oldu kizlar iş yerinden apar topar doktora gittim bir hafta istirahat verdi bir de iğne yaptirdik progestan başladık. Dua edin lütfen bize de
Test silik çıktı diye hemen düşük ihtimalini aklına getirirsen, böyle 9 ay geçmez ben sana diyim.Kızlar ben bugün öylesine gebelik testi yapayım dedim ve çizgi hiç olmadığı kadar silik çıktısanırım düşük yapacağım
Güzelce istirahat edin.Benimde ufak kanamam oldu kizlar iş yerinden apar topar doktora gittim bir hafta istirahat verdi bir de iğne yaptirdik progestan başladık. Dua edin lütfen bize de
Test bozukmuş demekkiKızlar kan sonucum 18.000 lerde geldi şükürgerçekten ben çok kaygılıyım bu şekilde 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum diğer kaybım çok yakın olduğu için toparlanamadım sanırım aynı şeyi yaşayacağım için çok korkuyorum bir psikiyatriste görüneceğim galiba
Evet ya ben de hala içime sinen doktor bulamıyorum kızlar İstanbul Anadolu yakası özellikle Ümraniye bölgesi olarak hangi doktor yada hasenelere gidiyorsunuzmerhaba,
hangi doktor ve ya hastanelere gidiyorsunuz araştır araştır işin içinden çıkamadım.
hep aklıma takılan doğum paketinde yenidoğan yoğun bakımının dahil edilmemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?