2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
merhaba,
hangi doktor ve ya hastanelere gidiyorsunuz araştır araştır işin içinden çıkamadım.
hep aklıma takılan doğum paketinde yenidoğan yoğun bakımının dahil edilmemesi
ben istanbul'da çamlıca erdem hastanesinde sema hanım'a gidiyorum, eltim geçen yıl doğum yaptı, kendisi çok memnundu doktorundan, eşim ona gidelim istersen dedi, tek sorunu karşıda olması, trafik yoksa 20-25 dk aslında. ümraniye'de hisar hastanesi aslında %100 karşılıyor ama doktor aşırı ilgisiz geldi, yalap şalap ilgilendi, sonrasında test sonuçları için aradım, ameliyatta dediler, aratırız dediler, geri bile dönmedi.
ama diğer doktorum tüm testleri yaptırdı, kontrol muayenesine çağırdı. ilgilendiğini hissediyorum.

Kızlar ben folik asiti içemiyorum doktoruma sordum boşver dedi içmesen de olur bunlar klişe şeyler, acaba ne yapsam içmeyince vicdan yapıyorum.
annelerimiz bakınca folik asit hapı almamış, normal beslenmelerine devam etmiş, bence üzerine düşülmesinin sebebi beslenme düzenimizin bozulması ile alakalı. ben folik asit için gebyfoll kullanıyorum. ama alamıyorsan breezemela3'ün dediği gibi folik asit içeren gıdaları daha fazla tüketmeye özen göster. muz, mango, avokado, ıspanak, brokoli, baklagiller, badem, ceviz, ayçekirdeği vs çok fazla besinde folik asit bulunuyor.

Merhaba kızlar bir hafta önce hcg değerim 50 di bugün doktora gittim devlete 807 çıktı 4 saat sonuç bekledim şaka gibi doktorada yetişemedim artış nsl sizce doktor hiç muane etmeden kan ver artışı görelim dedi

Kızlar ben bugün öylesine gebelik testi yapayım dedim ve çizgi hiç olmadığı kadar silik çıktı sanırım düşük yapacağım
Test silik çıktı diye hemen düşük ihtimalini aklına getirirsen, böyle 9 ay geçmez ben sana diyim. Belki test bozuk, silik çizgi bile hamilesin demekken yapma bu eziyeti kendine. Minnak da senin ruh halinden etkikenir hem. Onlar sandığımızdan daha güçlü tutunuyorlar.

Bak ben her gün işe gidip gelirken 2 yaşındaki 12 kilo ağırlığındaki kızımı kreşe götürüp getiriyorum. 3 kat merdiveni kucakta inip çıkıyor. 10 ar dakika dan git gel 20 dk kucağımda yürüyorum. Evde kucağımda olduğu anları saymıyorum bile. Bir kere olsun bebegim düşer diye endişe etmedim. Önce tedbir sonra tevekkül ama yapabileceğim sadece Allah'a sığınmak. Gönlünü ferah tut. Düşük olsa bile (Allah korusun) bir süre daha beta hcg olacağı için test silik çıkmaz.

Test bozukmuş demekki
çok kendini dinleme akışına bırakmaya calış. Kendine hobi edinebilirsin kafan dağılsın

merhaba,
hangi doktor ve ya hastanelere gidiyorsunuz araştır araştır işin içinden çıkamadım.
hep aklıma takılan doğum paketinde yenidoğan yoğun bakımının dahil edilmemesi
Evet ya ben de hala içime sinen doktor bulamıyorum kızlar İstanbul Anadolu yakası özellikle Ümraniye bölgesi olarak hangi doktor yada hasenelere gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…