- 25 Mart 2023
- 196
- 266
- 23
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.261
Evet hem igg hem igm pozitif çıkınca ben de şaşırdım. Başka bir yerde testi tekrar verdim sonucunu bekliyorum bakalım.Başka bir yerde daha test yaptırsan belki teste yanlışlık var hem antikor bağışıklığın var hem kızamık nasıl olabilirsin anlamıyorum başka doktorada görün inşallah güzel haberlerin olur
İlk cocgum da doğru çıktı denk mi geldi bilmiyorum amaKızlar çin takvimi yada rus takvimin sizce doğruluğu nedir ?
Canım benimde birden bulantılarım azaldı dünden itibaren bugün panikle doktora koştum çok şükür bebek iyi bende iyiyim. Öylesine kesilmiş bunaltilar. Benim çok kötüydü ne yesem kusuyordum her şey kokuyordu. 2 hafta kadar sürdü bu. Bugün 8+4 deyiz. Bebegi iyice inceleme fırsatım da oldu. 19 Aralık'ta taramalar için gitmem yeterliymis. Artık testi bekleyeceğim evde. Saba da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarsin. Bebişin ultrason görüntüsünü de ekleyeyimB12 iğne ve tiroid ilacı hayırlı olsun inşallah toparlarım
Herkes iyidir inşallah
B12si düşük olup iğne ilaç verilen var mı ?
Maşallah büyüyor bebislerCanım benimde birden bulantılarım azaldı dünden itibaren bugün panikle doktora koştum çok şükür bebek iyi bende iyiyim. Öylesine kesilmiş bunaltilar. Benim çok kötüydü ne yesem kusuyordum her şey kokuyordu. 2 hafta kadar sürdü bu. Bugün 8+4 deyiz. Bebegi iyice inceleme fırsatım da oldu. 19 Aralık'ta taramalar için gitmem yeterliymis. Artık testi bekleyeceğim evde. Saba da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarsin. Bebişin ultrason görüntüsünü de ekleyeyim
Çok geçmiş olsun canım inşallahB12 iğne ve tiroid ilacı hayırlı olsun inşallah toparlarım
Herkes iyidir inşallah
B12si düşük olup iğne ilaç verilen var mı ?
Maşallah kuzuya. Hep sağlıklı olsunlar inşallah canım teşekkür ederimCanım benimde birden bulantılarım azaldı dünden itibaren bugün panikle doktora koştum çok şükür bebek iyi bende iyiyim. Öylesine kesilmiş bunaltilar. Benim çok kötüydü ne yesem kusuyordum her şey kokuyordu. 2 hafta kadar sürdü bu. Bugün 8+4 deyiz. Bebegi iyice inceleme fırsatım da oldu. 19 Aralık'ta taramalar için gitmem yeterliymis. Artık testi bekleyeceğim evde. Saba da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarsin. Bebişin ultrason görüntüsünü de ekleyeyim
Teşekkür ederim canımda bugün baktırdığım değerlerim çok kötü ya kafama aşırı takıldı kendimi geçtim bebek iyi mi diye sorguluyorum 6 aralıkta tiroid ultrasonu çekilecek 13 aralıkta başka bi sonucum gelecek haşimato yada graves bakalım dedi durum iyi değilÇok geçmiş olsun canım inşallah
Yaa inşallah öyle bişey değildir yaTeşekkür ederim canımda bugün baktırdığım değerlerim çok kötü ya kafama aşırı takıldı kendimi geçtim bebek iyi mi diye sorguluyorum 6 aralıkta tiroid ultrasonu çekilecek 13 aralıkta başka bi sonucum gelecek haşimato yada graves bakalım dedi durum iyi değil
Ay vallahi onu düşünüyorum yavruma bi zararı oldu mu olmadı mı bilmiyorum içim içimi yedi. İnşallah canım yaYaa inşallah öyle bişey değildir yabebiş iyidir ya üzülme fazla etkilenmesin yavrucak inşallah şu tiroidi kontrol altına alırlar da bişey olmadan
Ben de 10 gündür her gün kusuyordum bugün sadece bulantım oldu endişe etmek istemiyorum ama bi yanım da korku da var ben de mi doktora gitsemCanım benimde birden bulantılarım azaldı dünden itibaren bugün panikle doktora koştum çok şükür bebek iyi bende iyiyim. Öylesine kesilmiş bunaltilar. Benim çok kötüydü ne yesem kusuyordum her şey kokuyordu. 2 hafta kadar sürdü bu. Bugün 8+4 deyiz. Bebegi iyice inceleme fırsatım da oldu. 19 Aralık'ta taramalar için gitmem yeterliymis. Artık testi bekleyeceğim evde. Saba da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarsin. Bebişin ultrason görüntüsünü de ekleyeyim
Canım içinin rahat etmesi için bebise ultrasonla baktırsan.Teşekkür ederim canımda bugün baktırdığım değerlerim çok kötü ya kafama aşırı takıldı kendimi geçtim bebek iyi mi diye sorguluyorum 6 aralıkta tiroid ultrasonu çekilecek 13 aralıkta başka bi sonucum gelecek haşimato yada graves bakalım dedi durum iyi değil
Oyy büyümüş kuzucukCanım benimde birden bulantılarım azaldı dünden itibaren bugün panikle doktora koştum çok şükür bebek iyi bende iyiyim. Öylesine kesilmiş bunaltilar. Benim çok kötüydü ne yesem kusuyordum her şey kokuyordu. 2 hafta kadar sürdü bu. Bugün 8+4 deyiz. Bebegi iyice inceleme fırsatım da oldu. 19 Aralık'ta taramalar için gitmem yeterliymis. Artık testi bekleyeceğim evde. Saba da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarsin. Bebişin ultrason görüntüsünü de ekleyeyim
Bebeğin iyi canım sen de ilaçlarını alınca toparlanacaksın iyi olacaksın inşallahAy vallahi onu düşünüyorum yavruma bi zararı oldu mu olmadı mı bilmiyorum içim içimi yedi. İnşallah canım ya
Ultrasonla baktırdım kuzu çok şükür gelişiminde sıkıntı yok 8+4te gittim 8+6 çıktı. Ama ben diğer fonksiyonlarından korkuyorumCanım içinin rahat etmesi için bebise ultrasonla baktırsan.
Valla yaptırmayacaktım ama yaptırıcam sanırım bu belirsizlikle yaşayamamKizlar fetal dna testi yaptrmayi dusunen var mi aramizda?
Ay bilmiyorum gerçekten korktum berbat bi haldeyim 4.11 olması gereken değer 42Bebeğin iyi canım sen de ilaçlarını alınca toparlanacaksın iyi olacaksın inşallahendişe etme
Bilgin var mi canim hakkinda? Kacinci haftada yapiliyor? Fiyat vs? Ben de pek dusunmuyordum ama birden aklima dusuverdi yaptirsam mi diyeValla yaptırmayacaktım ama yaptırıcam sanırım bu belirsizlikle yaşayamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?