2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Başka bir yerde daha test yaptırsan belki teste yanlışlık var hem antikor bağışıklığın var hem kızamık nasıl olabilirsin anlamıyorum başka doktorada görün inşallah güzel haberlerin olur
Evet hem igg hem igm pozitif çıkınca ben de şaşırdım. Başka bir yerde testi tekrar verdim sonucunu bekliyorum bakalım.

B12 iğne ve tiroid ilacı hayırlı olsun inşallah toparlarım
Herkes iyidir inşallah
B12si düşük olup iğne ilaç verilen var mı ?
Canım benimde birden bulantılarım azaldı dünden itibaren bugün panikle doktora koştum çok şükür bebek iyi bende iyiyim. Öylesine kesilmiş bunaltilar. Benim çok kötüydü ne yesem kusuyordum her şey kokuyordu. 2 hafta kadar sürdü bu. Bugün 8+4 deyiz. Bebegi iyice inceleme fırsatım da oldu. 19 Aralık'ta taramalar için gitmem yeterliymis. Artık testi bekleyeceğim evde. Saba da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlarsin. Bebişin ultrason görüntüsünü de ekleyeyim

Eklentiler

• IMG_20231128_112818.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 79
Maşallah büyüyor bebisler

Maşallah kuzuya. Hep sağlıklı olsunlar inşallah canım teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun canım inşallah
Teşekkür ederim canımda bugün baktırdığım değerlerim çok kötü ya kafama aşırı takıldı kendimi geçtim bebek iyi mi diye sorguluyorum 6 aralıkta tiroid ultrasonu çekilecek 13 aralıkta başka bi sonucum gelecek haşimato yada graves bakalım dedi durum iyi değil

Yaa inşallah öyle bişey değildir yabebiş iyidir ya üzülme fazla etkilenmesin yavrucak inşallah şu tiroidi kontrol altına alırlar da bişey olmadan

Ben de 10 gündür her gün kusuyordum bugün sadece bulantım oldu endişe etmek istemiyorum ama bi yanım da korku da var ben de mi doktora gitsem kusarsak dert kusmazsak dert

Canım içinin rahat etmesi için bebise ultrasonla baktırsan.

Oyy büyümüş kuzucuk sevindim canim iyi olmana. Bulantilarin bitmedi de bi level bence insallah tekrar baslamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…