- 27 Ekim 2011
- 371
- 74
- 318
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.201
Teşekkür ederim canmmİkizmihayrlı olsun inşallah ne zaman öğrendin cnm
Canm bende adetime 3 gün kala hcg 66 ile öğrenmiştim benimde doktorum kesin konuşmadı 2 gün sonra tekrar ver dedi önce artışa bakıyolar moralini bozma 2 gün sonra tekrar ver artış olacaktır.Kızlar merhaba reglim geçmedi daha ama bugun dayanamayıp test verdim hcg63 çıktı. Acil doktoru hamilesin diyemem olabilir de olmayabilir de sen en iyisi haftaiçi kadın doğuma git dedi. Sizce neden öyle demiş olabilir moralimi bozdu biraz
Çok geçmiş olsun canm ilaçlarla değerlerin düzelir hemen toparlanırsın inşallahKızlar doktor acil tekrar çağırdı başka testler yapıp ilacı öyle başlayabilirim tiroid iltihaplanması olabilir dedi yarın gidicem belkide ondan bu kadar kötüyüm
Çok çok güzel bir sürpriz olmuş maşallah sağlıkla al kucağına inşallah canmTeşekkür ederim canmmgeçen hafta 7+2 de kalp atışını duymak için kontrole gitmiştik süpriz yaptılar bebişlerimiz
Amin canm çok teşekkür ederimÇok çok güzel bir sürpriz olmuş maşallah sağlıkla al kucağına inşallah canm
İnşallah canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canm ilaçlarla değerlerin düzelir hemen toparlanırsın inşallah
Yaaa çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canım ama geçecekBen de 10 gün de , 1,5 kilo verdim iştahsızlık ve sabah ki kusmalardan.
B12 benimde düşük iğne yazarım dedi dahiliye doktoru bebeğin gelişimi için önemliymişKızlar selam, haftasonu yoktum. Herkes çok iyi inşallah. Mesajları atlamadan geçiyorum, güzel haberler, aramıza yeni katılanlar var.
Benim test sonuçlarım çıktı. b12 ve d vitamini eksikliği gördüm testlerde. Onun dışında her şey çok iyi görünüyor çok şükür. Aile hekimindeki hemşireyle görüştüm, kayıt açtırmam gerekiyormuş. Kadın aşırı pozitifti, çok hoşuma gitti böyle tatlı bir sağlık çalışanına denk gelmek. Aile hekimim izinliydi, onun yerine bakan doktor hanım da çok pozitifti. Her ikisi de günümü güzelleştirdi. Yarın da özelde kontrolüm var, vitaminler için bişey verir mi, 18. haftada verebilir dedi hemşire, bakalım onu bekliyorum. Folik asite devam şu an için sadece.
bir de bu sıralar aşırı duygusalım, mide bulantısı pek yaşamıyorum ama duygu bulantısı yaşıyorum çok fazla :)
Şimdilik medicalparktayım ama değişecek gibi duruyor. Benim bildiğim Allah göstermesin olası bi yoğunbakım durumunda ilave hiç bir ücret alamıyolar. Görümcemin bebeği 12 gün kaldı yaklaşık 1 lira ödemedi.merhaba,
hangi doktor ve ya hastanelere gidiyorsunuz araştır araştır işin içinden çıkamadım.
hep aklıma takılan doğum paketinde yenidoğan yoğun bakımının dahil edilmemesi
Teşekkür ederim canmYaaa çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun canım ama geçecek
İçemiyosan zorlama aynen canım folik asit içeren besinler tüketsen de olur zaten çoğu şeyde varKızlar ben folik asiti içemiyorum doktoruma sordum boşver dedi içmesen de olur bunlar klişe şeyler, acaba ne yapsam içmeyince vicdan yapıyorum.
Markasını değiştirsen olmaz mı? Newvit kullanıyorum ben, dil altı tableti. Herhangi bir rahatsızlık yaşamıyorum.Kızlar ben folik asiti içemiyorum doktoruma sordum boşver dedi içmesen de olur bunlar klişe şeyler, acaba ne yapsam içmeyince vicdan yapıyorum.
Neden içemiyorsun canım, biri bahsetmişti sanki emilen formu vardı ya da ekmeğin falan arasına koyup yut et bişey yap bence yine deKızlar ben folik asiti içemiyorum doktoruma sordum boşver dedi içmesen de olur bunlar klişe şeyler, acaba ne yapsam içmeyince vicdan yapıyorum.
Bende dil altında eriyen formunu kullanıyorum. Mide bulandırıcı bi tadı yok hafif çilek aromalı kireç gibi.Kızlar ben folik asiti içemiyorum doktoruma sordum boşver dedi içmesen de olur bunlar klişe şeyler, acaba ne yapsam içmeyince vicdan yapıyorum.
Ah canim belki test bozuktur niye olumsuz düşünüyorsun hemenKızlar ben bugün öylesine gebelik testi yapayım dedim ve çizgi hiç olmadığı kadar silik çıktısanırım düşük yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?