• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Ayy kullan bakalım inşallah hemen toparlarsın kuzum, moralini bozma lütfen biliyosun bebişler hemen etkileniyor 💜🌸
Yok moralimi bozmuyorum canım kızımdada tiroid ilacı kullandım sorun o değil de ben iyi değilim fiziksel olarak bitik durumdayım bi an önde düzene girsin istiyorum sadece 🙏🏼

Yok moralimi bozmuyorum canım kızımdada tiroid ilacı kullandım sorun o değil de ben iyi değilim fiziksel olarak bitik durumdayım bi an önde düzene girsin istiyorum sadece 🙏🏼
Haklısın o degerle halsizde olursun yorgunda, bir an evvel sağlığına kavusursun insallah 🙏

Kac çıktı tiroit benim de yarın kontrol var tiroit 2.9 çıktı 2.5 üstüne ilaç başlıyorlar herhalde bana da baslar

Teşekkür ederim kızlar hem heyecan hem şaşkınlık hepsini aynı anda yaşıyorum hemde korkuyorum 😅 sağlıkla gelirler inşallah 🥰
Ama acayip yiyorum şimdiden 3,5 kilo aldım😅
Sizde kilo durumları nasıl 😇
Maşallah de kendine kız bulantı kusman yok daha demekki 😂 bende iştah sıfır 9 hafta olduk zayıfladım 😂 ayrıca hiç korkma ikiz çok güzel ve çok özel bişey bence 🥰😍

Kızlar bugün Dr ye gittim 6+2 deyiz çok şükür kese de var kalp atışı da duyuldu

Eklentiler

• 17010776541827691965820502558895.jpg
    17010776541827691965820502558895.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 50
Bugün yeni bir stres daha eklendi hamileliğime. Anti rubella igm ve igg ikisi de pozitif çıktı. Doktor avidite testi istedi. Bende kızamıkçığa dair en ufak bir belirti yok. Nasıl oldu anlamıyorum. İgm üst sınır 1.60 benim 1.73 çıktı doktor titreden dolayı da olabilir dedi ama bir de yaşadığım strese sorun. Test tekrar pozitif çıkarsa gebeliği sonlandırmayı düşünebiliriz dedi ama benim ne olursa olsun sonlandırmak gibi bir niyetim yok. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza. Sağlıkla kucağımıza alalım da unutalım bu günleri.

Bugün yeni bir stres daha eklendi hamileliğime. Anti rubella igm ve igg ikisi de pozitif çıktı. Doktor avidite testi istedi. Bende kızamıkçığa dair en ufak bir belirti yok. Nasıl oldu anlamıyorum. İgm üst sınır 1.60 benim 1.73 çıktı doktor titreden dolayı da olabilir dedi ama bir de yaşadığım strese sorun. Test tekrar pozitif çıkarsa gebeliği sonlandırmayı düşünebiliriz dedi ama benim ne olursa olsun sonlandırmak gibi bir niyetim yok. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza. Sağlıkla kucağımıza alalım da unutalım bu günleri.
Benim yıllarca hepatit b degerim pozitif cikiyordu kac kere arastirma hastanesine gittim. Diger degerler normal ama o pozitif cikiyordu. Sebebini bulamadilar. Daha sonra gastroentoloji bolumune gittim özel hastanede. Aşı olmami soyledi. Aşı tutarsa pozitif olmasindan korkma lab. Kaynakli capraz eslesme hatasidir dedi. Aşı tuttu. Daha sonra hepatit degerimde negatife döndü. Insallah seninki de lab. Kaynaklidir canim.

Back