- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.181
Benim de iştahım çok açıldı ya napcam bilmiyorum.İkiz mi en istediğimay keşke banada öyle bir sürpriz olsa çok isterim. Ben kilolu hamile kalanlardanim 88le bugün 8+6 olduk 1 kg almışım
Seni bu kadar halsiz ve kusmanin agir gecmesi ondan kaynakli demekki canim. Ilac ile normale dönersn hemencecik insallahYok moralimi bozmuyorum canım kızımdada tiroid ilacı kullandım sorun o değil de ben iyi değilim fiziksel olarak bitik durumdayım bi an önde düzene girsin istiyorum sadece
Canım avidite istemiş şen sakin olmaya çalış belkide bulaş aldın birinden yakın zamanda ama gebelik öncesi geçirdin o yüzden pozitif vermiştir yada dediği gibi titredendir belki. Peki bebeğe bakmayı ne bileyim detaylı tanı için fetal DNA’yı önermiyolar mı ?Bugün yeni bir stres daha eklendi hamileliğime. Anti rubella igm ve igg ikisi de pozitif çıktı. Doktor avidite testi istedi. Bende kızamıkçığa dair en ufak bir belirti yok. Nasıl oldu anlamıyorum. İgm üst sınır 1.60 benim 1.73 çıktı doktor titreden dolayı da olabilir dedi ama bir de yaşadığım strese sorun. Test tekrar pozitif çıkarsa gebeliği sonlandırmayı düşünebiliriz dedi ama benim ne olursa olsun sonlandırmak gibi bir niyetim yok. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza. Sağlıkla kucağımıza alalım da unutalım bu günleri.
İnşallahBenim yıllarca hepatit b degerim pozitif cikiyordu kac kere arastirma hastanesine gittim. Diger degerler normal ama o pozitif cikiyordu. Sebebini bulamadilar. Daha sonra gastroentoloji bolumune gittim özel hastanede. Aşı olmami soyledi. Aşı tutarsa pozitif olmasindan korkma lab. Kaynakli capraz eslesme hatasidir dedi. Aşı tuttu. Daha sonra hepatit degerimde negatife döndü. Insallah seninki de lab. Kaynaklidir canim.
Bulantı ara ara oluyo fazla yemekten sanırımMaşallah de kendine kız bulantı kusman yok daha demekkibende iştah sıfır 9 hafta olduk zayıfladım ayrıca hiç korkma ikiz çok güzel ve çok özel bişey bence
İnşallah valla bi an önce yarın olsun ilaca başlansın istiyorum hayat zindana döndü bi andaSeni bu kadar halsiz ve kusmanin agir gecmesi ondan kaynakli demekki canim. Ilac ile normale dönersn hemencecik insallah
Testi tekrar istemek dışında bir şey yapılmadı şu an. Sonuçlar belli olsun da, süreç neyi gerektiriyorsa elimden geleni yapacağım.Canım avidite istemiş şen sakin olmaya çalış belkide bulaş aldın birinden yakın zamanda ama gebelik öncesi geçirdin o yüzden pozitif vermiştir yada dediği gibi titredendir belki. Peki bebeğe bakmayı ne bileyim detaylı tanı için fetal DNA’yı önermiyolar mı ?
İnşallah hiç bişeye gerek kalmasın negatifi görürsünTesti tekrar istemek dışında bir şey yapılmadı şu an. Sonuçlar belli olsun da, süreç neyi gerektiriyorsa elimden geleni yapacağım.
Tebrik ederim. Sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinize.Günaydın kızlaruzun zamandır yazamadım
şuan 7+5 günlük olduk
5+0 da keseyi tek olarak gördük
Geçtimiz hafta 7+2 haftalık kontrolümde ikizlere hamile olduğumu öğrendimçift yumurta ikiziymiş şaşkınlığımı atamadım
İnşallah öyle olur. Önceki 1 - 2 gün içinde çıkmıştı.İnşallah hiç bişeye gerek kalmasın negatifi görürsünNe zaman çıkacak sonuç ?
İkizmiİnşallah olur böyle bi sürpriz istiyorsanbana çok süpriz oldu benim baya açım iştahım
Güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah öyle olur. Önceki 1 - 2 gün içinde çıkmıştı.
Benimki de öyleydi canım çok açık pembe krem arasıLekelenmesi olan arkadaşlarım lekelenmeniz ne renkte? Benim bugün açık pembe krem rengi karışımı lekelenmem oldu hemen progestan aldım ama endişe etmeli miyim
Aminn inşallah insallahhBulantı ara ara oluyo fazla yemekten sanırımkusma olmadı hiç ama bulantı olsa da az yesem bebiş e yarasın da kendimiz almayalım ya zayıflamak güzel kız ayyy bi anda genişliyoruz direk inşallah sağlıkla gelsinler
Canım tedviren öyle konuşuyorlar dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik gibi olasılığı oldukça düşük ihtimaller de olduğu için, benim doktorum da bana dış gebelik ihtimalini elememiz laZim önce demişti ve ben bunu takmıştım kafama, %1 gibi bir olasılığı taktım kafama, sen öyle yapma %95 sağlıklı gebeliktir zaten oyle büyük bir olasılığın yanında ufak tefek olasılıkları kafamıza takmayalim :)Kızlar merhaba reglim geçmedi daha ama bugun dayanamayıp test verdim hcg63 çıktı. Acil doktoru hamilesin diyemem olabilir de olmayabilir de sen en iyisi haftaiçi kadın doğuma git dedi. Sizce neden öyle demiş olabilir moralimi bozdu biraz
Yaa geçmiş olsun canım demek ondanmış inşallah bir an önce düzelirsin yaKızlar doktor acil tekrar çağırdı başka testler yapıp ilacı öyle başlayabilirim tiroid iltihaplanması olabilir dedi yarın gidicem belkide ondan bu kadar kötüyüm
İnşallah canımm sağlıklıdır ikimizin deCanım tedviren öyle konuşuyorlar dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik gibi olasılığı oldukça düşük ihtimaller de olduğu için, benim doktorum da bana dış gebelik ihtimalini elememiz laZim önce demişti ve ben bunu takmıştım kafama, %1 gibi bir olasılığı taktım kafama, sen öyle yapma %95 sağlıklı gebeliktir zaten oyle büyük bir olasılığın yanında ufak tefek olasılıkları kafamıza takmayalim :)
İnşallah ilaçla beraber düzelirim canım teşekkür ederimYaa geçmiş olsun canım demek ondanmış inşallah bir an önce düzelirsin ya
Testi özel hastanede tekrarla canım sağlık ocağı yanlış sonuçlar çıkartabiliyorBugün yeni bir stres daha eklendi hamileliğime. Anti rubella igm ve igg ikisi de pozitif çıktı. Doktor avidite testi istedi. Bende kızamıkçığa dair en ufak bir belirti yok. Nasıl oldu anlamıyorum. İgm üst sınır 1.60 benim 1.73 çıktı doktor titreden dolayı da olabilir dedi ama bir de yaşadığım strese sorun. Test tekrar pozitif çıkarsa gebeliği sonlandırmayı düşünebiliriz dedi ama benim ne olursa olsun sonlandırmak gibi bir niyetim yok. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza. Sağlıkla kucağımıza alalım da unutalım bu günleri.
Teşekkür ederim canmTebrik ederim. Sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinize.Beta hcg baktirdiginizda değeriniz yüksek çıkıyor muydu peki? Genelde öyle söylerler ya, ilgisi var mı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?