2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Canım avidite istemiş şen sakin olmaya çalış belkide bulaş aldın birinden yakın zamanda ama gebelik öncesi geçirdin o yüzden pozitif vermiştir yada dediği gibi titredendir belki. Peki bebeğe bakmayı ne bileyim detaylı tanı için fetal DNA’yı önermiyolar mı ?

İnşallah

Maşallah de kendine kız bulantı kusman yok daha demekki bende iştah sıfır 9 hafta olduk zayıfladım ayrıca hiç korkma ikiz çok güzel ve çok özel bişey bence
Bulantı ara ara oluyo fazla yemekten sanırım kusma olmadı hiç ama bulantı olsa da az yesem bebiş e yarasın da kendimiz almayalım ya zayıflamak güzel kız ayyy bi anda genişliyoruz direk inşallah sağlıkla gelsinler

Testi tekrar istemek dışında bir şey yapılmadı şu an. Sonuçlar belli olsun da, süreç neyi gerektiriyorsa elimden geleni yapacağım.

Tebrik ederim. Sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinize. Beta hcg baktirdiginizda değeriniz yüksek çıkıyor muydu peki? Genelde öyle söylerler ya, ilgisi var mı merak ettim.

Aminn inşallah insallahh tabii bebişlerimize yarasın yedigimiz hersey

Canım tedviren öyle konuşuyorlar dış gebelik boş gebelik kimyasal gebelik gibi olasılığı oldukça düşük ihtimaller de olduğu için, benim doktorum da bana dış gebelik ihtimalini elememiz laZim önce demişti ve ben bunu takmıştım kafama, %1 gibi bir olasılığı taktım kafama, sen öyle yapma %95 sağlıklı gebeliktir zaten oyle büyük bir olasılığın yanında ufak tefek olasılıkları kafamıza takmayalim :)

İnşallah canımm sağlıklıdır ikimizin de öyle yapcam oluruna bırakcam artık

Testi özel hastanede tekrarla canım sağlık ocağı yanlış sonuçlar çıkartabiliyor

Tebrik ederim. Sağlıkla kavuşun inşallah bebeklerinize. Beta hcg baktirdiginizda değeriniz yüksek çıkıyor muydu peki? Genelde öyle söylerler ya, ilgisi var mı merak ettim.
Teşekkür ederim canm amin inşallah hayır canım Hcg normal yükseliyordu hatta hcg düşükmü die endişe ettiğim bile oldu ilk kontrol de görünmedi kalp atışlarını duymak için gittiğimizde 2.kontrolümüzde öğrendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…