- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.687
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #31.321
Canım es giremedi benimkine. Hastane normal doğuma alıyormus tek babayi. Foto da aklımıza gelmedi bana girer çeker diye düşünmüştüm. Benim şöyle oldu bebeği yanağıma koydular hemşire bir poz alayım çıkışta veririm dedi. Bende sandım ki tek o poz. Kadıncagiz sağolsun kolajlayacak albüm yapacak kadar mükemmel fotolar çekmiş. Mesela bebise giydirilerek şeyleri güzelce yerlestirip boş çekmiş. Doğum anını çekmiş doktorla birlikte. Doğum saati için kendi saatini çekmiş. Tartilirken çekmiş. Benimle habersiz fotolar çekmiş. Görünce delirdim kadına sarilasim geldiArkadaslar sezaryen olanlardan eşleri ameliyathaneye giren var mı? Biz maalesef hastanenin fotoğraf hizmetini eksik anlamişiz. Ameliyathaneye eşi girip de fotoğraf çekti mi? Telefonla girip bir veya iki tane maksimum çekebilir mi eşim?
Ayyy sizin adınıza cok sevindim ya. Gercekten mukemmel birine denk gelmissin bu kadar ince dusunce olur sagolsun bnmki cekilmis kadar sevindim. Bende baygin olacagim icin en azindan esim gorsun cekebilirse ceksin isterim. Ama esime aslaaaa guvenemiyorum 1. Si bayilmasindan korkuyorum 2.si en son cocugun mezuniyetinde sen cekte ben izleyim dedigim kisimda kendide izleyip telefonla baska biryeri cektiginden beri yapabileceginden umidim yok soyle diyim sana cocugun 1 snlik mezuniyet videosu bile gozukmuyor o kdr cekmemisCanım es giremedi benimkine. Hastane normal doğuma alıyormus tek babayi. Foto da aklımıza gelmedi bana girer çeker diye düşünmüştüm. Benim şöyle oldu bebeği yanağıma koydular hemşire bir poz alayım çıkışta veririm dedi. Bende sandım ki tek o poz. Kadıncagiz sağolsun kolajlayacak albüm yapacak kadar mükemmel fotolar çekmiş. Mesela bebise giydirilerek şeyleri güzelce yerlestirip boş çekmiş. Doğum anını çekmiş doktorla birlikte. Doğum saati için kendi saatini çekmiş. Tartilirken çekmiş. Benimle habersiz fotolar çekmiş. Görünce delirdim kadına sarilasim geldiben tek poz beklerken pro fotolar geldi. Ben hep girdiğim doğumlarda çekiyorum paylaşıyorum güzel hatiralar dedi hastanenin fotografcisi olmasına rağmen ve biz o hizmeti almamışken hemşire guzel bir jest yapmis oldu bizim için
Ben spinal anestezi ile sezaryen olmustum eşim girmek istedi ama hastane prosedürü engel oldu malesef. Şimdi düşününce iyi ki girmemiş diyorum mesela kaldırabilir miydi bilmiyorum. Çekeceği fotolarda ki çekebilirse nasıl olurdu düşünemiyorum bileAyyy sizin adınıza cok sevindim ya. Gercekten mukemmel birine denk gelmissin bu kadar ince dusunce olur sagolsun bnmki cekilmis kadar sevindim. Bende baygin olacagim icin en azindan esim gorsun cekebilirse ceksin isterim. Ama esime aslaaaa guvenemiyorum 1. Si bayilmasindan korkuyorum 2.si en son cocugun mezuniyetinde sen cekte ben izleyim dedigim kisimda kendide izleyip telefonla baska biryeri cektiginden beri yapabileceginden umidim yok soyle diyim sana cocugun 1 snlik mezuniyet videosu bile gozukmuyor o kdr cekmemis
Canim bende aklima gelsede diyemem muhtemelen hemsireye ya utanırım kendi içinden gelip yaparsa ne ala ne guzel olurBen spinal anestezi ile sezaryen olmustum eşim girmek istedi ama hastane prosedürü engel oldu malesef. Şimdi düşününce iyi ki girmemiş diyorum mesela kaldırabilir miydi bilmiyorum. Çekeceği fotolarda ki çekebilirse nasıl olurdu düşünemiyorum bileaslında bir arkadaşım hemsireden rica et istersen demişti ama ben ameliyathaneye girerken aklımda hiçbir şey kalmamıştı ne fotoğraf ne bir şey. Endişe ile ağlamıştım halbuki aglayacak bir şey yokmus hemşire yaşı olgun bir kadındı beni çok mutlu etti kendisi de hep mutlu olsun
Operasyon yerinin kör nokta olduğu bir yer mutlaka vardır yaCanim bende aklima gelsede diyemem muhtemelen hemsireye ya utanırım kendi içinden gelip yaparsa ne ala ne guzel olurbenim ilki genel anesteziydi dogum anında travma oldu mu diye sordu gecen bir doktor baska bir durumuyla ilgili. Orda aydinlandim cvbim hayir bildigim olmadi demistim aslinda birinin o anda olması iyi oluyor anne veya babanin sonra boyle sorular can sıkabilir. Aslan eşim hem bayılmayacak hem foto cekecek inaniyorum
Arkasi dönük oturup bakmadan video foto bile cekebilir. Gecen kan alinacakti benden ben binfena oldum disarda durayim dedi orda dank etti bana da işte zorlayacagim sınırlarınıOperasyon yerinin kör nokta olduğu bir yer mutlaka vardır yaama anestezi doktoru tepemdeydi bana tüm süreci anlattı eşim girse orada olurdu diye düşünüyordum ama görünüyor demek ki. Esin, bebeği çıktığı andan itibaren görebileceği bir alan seçerse, bence fotoğraf da çeker bu defa ekrana baksın ama
Onu da kayınvalidem yapmış eşim bebeğe bakıyor başında ben yataktayim bebeğe bakıyorum odaya yeni girmistim öyle habersiz bir pozumuz var. Fotoğraf açısından şanslı bir günümüzdeymisiz.Arkasi dönük oturup bakmadan video foto bile cekebilir. Gecen kan alinacakti benden ben binfena oldum disarda durayim dedi orda dank etti bana da işte zorlayacagim sınırlarınıya biliyor musun benim ilk dogumumda da bir Allahin kulu bir ameliyathaneyi cocuk ilk yanima getirildiginde bile foto cekmeyi akil edememis herkes hayran hayran bebegi izlemis bana da sadece dinlemek düştü
Valla kayinvaliden de sagolsun zor bulunurOnu da kayınvalidem yapmış eşim bebeğe bakıyor başında ben yataktayim bebeğe bakıyorum odaya yeni girmistim öyle habersiz bir pozumuz var. Fotoğraf açısından şanslı bir günümüzdeymisiz.
Bak düğünden bir hafta önce çekim yaptıralım dedik muhteşem yüksek puanlı bir fotografci ayarladık sonuç hüsrandüğün günü mekanın fotoğrafçısınin çektiği çoğu habersiz pozlarimiz çok daha mükemmel çıkmıştı. Fotoğraf isi cidden şans işi
Gercekten sahane insanmis. Şöyle insanlara bayılıyorum ama denk gitmiyor. Bir de sen suslemeydi fotografti cok sorun cikaran bi hastanede dogum yaptin diye hatırlıyorum. Medical park subeleri genelde cok sorunlu oluyor. Daha dogrusu bi subesi cok iyiyken digeri illalah ettiriyor. Cok şansliymissin inanilmaz sevindim.Canım es giremedi benimkine. Hastane normal doğuma alıyormus tek babayi. Foto da aklımıza gelmedi bana girer çeker diye düşünmüştüm. Benim şöyle oldu bebeği yanağıma koydular hemşire bir poz alayım çıkışta veririm dedi. Bende sandım ki tek o poz. Kadıncagiz sağolsun kolajlayacak albüm yapacak kadar mükemmel fotolar çekmiş. Mesela bebise giydirilerek şeyleri güzelce yerlestirip boş çekmiş. Doğum anını çekmiş doktorla birlikte. Doğum saati için kendi saatini çekmiş. Tartilirken çekmiş. Benimle habersiz fotolar çekmiş. Görünce delirdim kadına sarilasim geldiben tek poz beklerken pro fotolar geldi. Ben hep girdiğim doğumlarda çekiyorum paylaşıyorum güzel hatiralar dedi hastanenin fotografcisi olmasına rağmen ve biz o hizmeti almamışken hemşire guzel bir jest yapmis oldu bizim için
Allah yardimcin olsun canim. Saglikla kavus bebegine.Kızlar benim de suyum geldi Allah nasip ederse 8 de doğuma alınacağım bana da dua edin
Caniimm sağlıcakla kolaylıkla alırsın inşallah kucağınaKızlar benim de suyum geldi Allah nasip ederse 8 de doğuma alınacağım bana da dua edin
Aynen canım her sabah uyandığımda birsürü mesaj alıyom daha gelmedi mi kızın diyeSeninki de mi kızdı bizim gızlar nazlı çıktısağlıkla gelsin tez vakitte insallah
Ayyy süper haber eşin girecekseGercekten sahane insanmis. Şöyle insanlara bayılıyorum ama denk gitmiyor. Bir de sen suslemeydi fotografti cok sorun cikaran bi hastanede dogum yaptin diye hatırlıyorum. Medical park subeleri genelde cok sorunlu oluyor. Daha dogrusu bi subesi cok iyiyken digeri illalah ettiriyor. Cok şansliymissin inanilmaz sevindim.
Bizim doktorumuz özellikle lütfen siz de girin doguma bu ani kaçırmak istemezsiniz dedi. Dünyalar benim oldu zaten. Suan itibariyle ameliyatima 23 saat kaldi. Cok heyecanliyim.
Sağlıcakla kavuşursunuz inşallah bebişleKızlar benim de suyum geldi Allah nasip ederse 8 de doğuma alınacağım bana da dua edin
Canım işte akması hiperlaktasyonCanim şimdi şöyle ama çok emmesine gerek yok benim akıyor zaten sürekli biberon icin efor sarfetmesi gerekiyor bebişin. Sağma işini bende sevmiyorum inan aşırı aciyor, emzirme daha konforlu geliyor açıkçası
Sağ salim doğsun canım inşallah ben de sezaryene giriyorumKızlar benim de suyum geldi Allah nasip ederse 8 de doğuma alınacağım bana da dua edin
Sağ sağlim çıkın inşallah canım benim güzel haberlerini bekliyoruzKızlar ben doğuma giriyorum sezaryene işlemler başladı dualarınızı eksik etmeyin
Ben toparladım biraz hala akıyor memeden süt. Sütün akması değil de bende ateş yapması yordu canım beni sıtma olmuş gibi titredim bebegimi kucağıma zor aldım üzüldüm de. Ters emzirme var o da iyi geldi silikon uçla o şekilde emzirmeye çalıştım biraz açtı memeyi dün ama damagi ile birden bastırınca kanattı ucunu bayağı mahvetti. Parolu düzenli içtim bir de malesef antibiyotik vermişti doktor onunla geçti üşüme, titreme ve ateşimCanım işte akması hiperlaktasyon(( mlsf bende de var benek çok zor alıyor memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?