- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #31.281
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıcakla kucağına alirsin bebisini canım içini ferah tutMerhabalar söze nerden nsl başlayacağımı bilmiyorum ama içimi dökmek geldi sizlere 8 temmuzda kontrol için gittim acil sezaryana alındım bebeğim 36 hafta 5 günlük dünyaya geldi seker vurmuş ve suyum bitmişti kuveze girmez diye beklerken bir kere bile kucağıma alamadım kokusunu bilmiyorum evladimin bir hafta oldu hızlı solunum yapıyor ve bu konuda destek alıyor o kadar kötüyümki anlatamam
Canım doktorun mu dedi sezaryen diye merak ettim. Valla ben de beklemedeyim 38+5 tık yok bizimkinde de. Benim de salı günü randevum bakalim ne diyecek doktorKızlar ben 38+3 deyim normal doğumu bekliyemecegim galiba yarın ya da salı günü sezaryene giriş bakalım inşallah güzel geçer
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişKızlar ben 38+3 deyim normal doğumu bekliyemecegim galiba yarın ya da salı günü sezaryene giriş bakalım inşallah güzel geçer
Doktorum değiştirdim canım valla bekletse 41 e kadar bekletcek ayaklarım şişmiş haldeyim bebis iyi dedi ama bakalım özel doktor buldum baskaCanım doktorun mu dedi sezaryen diye merak ettim. Valla ben de beklemedeyim 38+5 tık yok bizimkinde de. Benim de salı günü randevum bakalim ne diyecek doktor
İnşallah canımHayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişvalla bende 39+4 e kadar bekledim sezaryen oldum gayet de keyifli geçti inşallah seninki de öyle geçer
Ah güzel kardeşim aynı durumdan kızım yattı gönlünü ferah tut bol bol dua et bende edicem inşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki merak etme sağlıkla sıhhatle çıkacak yavrun oradan sen kendini toparla toparla ki süt olsun bu durumun en büyük ilacı anne sütü çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun evladınıMerhabalar söze nerden nsl başlayacağımı bilmiyorum ama içimi dökmek geldi sizlere 8 temmuzda kontrol için gittim acil sezaryana alındım bebeğim 36 hafta 5 günlük dünyaya geldi seker vurmuş ve suyum bitmişti kuveze girmez diye beklerken bir kere bile kucağıma alamadım kokusunu bilmiyorum evladimin bir hafta oldu hızlı solunum yapıyor ve bu konuda destek alıyor o kadar kötüyümki anlatamam
Plasenta anterior olması normal doğuma engel mi bilginiz var mıAyniyiz ben daha hiç hissetmedim. Plasentan anterior hiç umudum yok en a 1 ay daha.
Yok engel degil bebegi goremedim ben sadece zaten 30 saat sonra da dogurucamPlasenta anterior olması normal doğuma engel mi bilginiz var mı
Ayyyy maşallahAy bacılar şaka gibi bizim yarın kırkımız çıkıyor
Anladim canım ben de öyleyim valla ayaklarım artık bana mısın demiyorDoktorum değiştirdim canım valla bekletse 41 e kadar bekletcek ayaklarım şişmiş haldeyim bebis iyi dedi ama bakalım özel doktor buldum baska
Benim de öyle işte 40+4 te konuşuruz tekrar ne yapacağımızı dedi ben de büyük ihtimalle 40+5 te falan açılma varsa suni denemek istiyorum. Açılma hiç yoksa suni sancı da başarısız olabiliyormuş39+0 bende canımdoktor 10 gün daha bekleriz dedi yoksa suni sancı ile başlatmayı düşünüyor bende bu konuda çok kararsızım ya inşallah gerek kalmaz. sancı vs hiçbir belirti yok bende de
Amin canım bende çok istiyorum normal doğumBenim de öyle işte 40+4 te konuşuruz tekrar ne yapacağımızı dedi ben de büyük ihtimalle 40+5 te falan açılma varsa suni denemek istiyorum. Açılma hiç yoksa suni sancı da başarısız olabiliyormuşallahım inşallah hayırlısı olsun ama çok istedim normal olsun diye uğraştım da inşallah hayırlısıysa olur
Balım su kaynatmadın mı? Kaynamış soğumuş suyla yapılıyor ya ayrıca yeni doğan çocuğun mu hasta oldu?Kizlar ya size ne sorucam kızım grip oldu toz antibiyotik hazirlarken aritma suyunda kaynar su kalmis. Açınca önce kaynar ardından ılık su geldi. Bu antibiyotik hiç mi oldu simdi ya baska da yok
Yok cnm yenidogan dogamadi karnimda hala diger ufaklik hasta oldu :/ aritma suyuyla yapiyorum canim sicak ayari acik kalmis ilk doktoruna yazdim en sonunda sorun olmaz dedi bir nebze rahatladim. Kafaya takmıştım yoksa :/Balım su kaynatmadın mı? Kaynamış soğumuş suyla yapılıyor ya ayrıca yeni doğan çocuğun mu hasta oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?