- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.541
Gözün aydın canım çabucak toparlanın inşallahKızlar oğluşum ile kavuştuk. Bir sürü etiket vardı alamadım bu mesaja. Çok şükür ikimiz de iyiyiz emzirme sancilarimiz varama mükemmel bir duyguymus şükürler olsun. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. İnşallah herkes kolayca kucağına alsın yavrularını
Bebek yağı aldım benKızlar pişik kremi losyon hangisini kullanıyorsunuz bizim bacak arası biraz kizardi ya derisi sürekli değiştirmeme rağmenSebamed kullanıyorum hem losyon hem pişik kremi
Yaaa sağlıkla sıhhatle büyüsünKızlar oğluşum ile kavuştuk. Bir sürü etiket vardı alamadım bu mesaja. Çok şükür ikimiz de iyiyiz emzirme sancilarimiz varama mükemmel bir duyguymus şükürler olsun. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. İnşallah herkes kolayca kucağına alsın yavrularını
Gözünüz aydınnn kuzumKızlar oğluşum ile kavuştuk. Bir sürü etiket vardı alamadım bu mesaja. Çok şükür ikimiz de iyiyiz emzirme sancilarimiz varama mükemmel bir duyguymus şükürler olsun. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. İnşallah herkes kolayca kucağına alsın yavrularını
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar oğluşum ile kavuştuk. Bir sürü etiket vardı alamadım bu mesaja. Çok şükür ikimiz de iyiyiz emzirme sancilarimiz varama mükemmel bir duyguymus şükürler olsun. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. İnşallah herkes kolayca kucağına alsın yavrularını
Çok zor ikindiden sonra yatyo kalkmyoAy kıyamam ona biz şimdi hastanede iyiyiz oda sıcaklığı ideal ne terleme ne üşüme ama evde napıcaz bakalım
Yarin sağlık ocağına gidim alym cnm cok az araları pişmişPişik kremi mustela sürüyorum arada bir canım ama eğer pişik olduysa mavi tüp hametan öneririm oğluma çok iyi geliyordu inşallah kızıma da iyi gelir tabi gönül ister ki hiç pişik olmasın
Teşekkür ederim cnmOksizinc canim. Tek gecerim. Hemen toparlar
Offff offf ya canm Allah şifa versin inşallahÇok zor çok. Birine beddua edilecekse bunun üzerinden edilebilir başka bişeye gerek yok cidden ameliyat acısı halt etmiş yanında
OyyyyşKızlar oğluşum ile kavuştuk. Bir sürü etiket vardı alamadım bu mesaja. Çok şükür ikimiz de iyiyiz emzirme sancilarimiz varama mükemmel bir duyguymus şükürler olsun. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. İnşallah herkes kolayca kucağına alsın yavrularını
Alana kadar bugun halis zeytinyagi varsa sur canimYarin sağlık ocağına gidim alym cnm cok az araları pişmiş
Ya onu da sürdüm cnmAlana kadar bugun halis zeytinyagi varsa sur canim
Yazık
İyi gelir
3950!dedi gece daha ertesi gun doğum yaptm 3300Doğuran anneler son kontroldeki bebek kilosuyla doğunca ki kilosu arasında farklar nasıl oldu
Merhabalar canm çok üzüldümMerhaba çiçeği burnunda annelerDoğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi. Yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum. Daha önce ben de bu gruptaydim sizlerle yol arkadaşı olmak nasip olmadı bebeğimin kalp atışı 8. haftalikken durdu. Çok üzüldüm psikolojik olarak baya yıpratıcı bir süreç geçirdikten sonra tekrardan hamile olduğumu öğrendim. Şu an 14 haftalık olduk çok şükür bu haftaları görebildim. Umarım bebeğimi kucağıma almak bana da nasip olur.
Teşekkür ederim. Sizleri de takip ettikçe hormonların da etkisiyle çok duygulanıyorum. Şükür ki bebişlerinize kavuştunuzMerhabalar canm çok üzüldümama msjin sonunu okuyunca çok cok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah inşallah y
O kadar büyük fark oluyor mu3950!dedi gece daha ertesi gun doğum yaptm 3300
Çok şükür sende inşallah al kucağına canmTeşekkür ederim. Sizleri de takip ettikçe hormonların da etkisiyle çok duygulanıyorum. Şükür ki bebişlerinize kavuştunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?