- 22 Mayıs 2023
- 706
- 732
- 23
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #30.501
Gözün Aydın canım güle güle büyüt kuzunu
Oy maşallah saglkla büyütün inşallah
Gözün aydın. Güle güle büyüt bebeğini inşallah
Canım hayırlı olsun geçmişler olsun bebisin hosgeldi maşallah
Rabbim ikisinde hayırlı uzun ömürler nasip etsin hayırlı olsun kuzum
Kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepimiz sağlıcakla kavuşup büyütelim yavrularımızıCanımcim tebriklersağlıcakla büyüsün inşallah,.gözünüz aydın
Amin inşallah birde bnimki gündüz sıcaklardan yatamıyor yatsaKızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepimiz sağlıcakla kavuşup büyütelim yavrularımızı
Ayy kuzuum cok heyecanlandim. Hadi guzel haberlerle gel insallah bekliyoruzKızlar ben şimdi hastanedeyim, beni hazırladılar 1 saate girerim gibiheyecanliyim. Etiket yapamiyorum. Çıkınca haber ederim
Ben epidural oldum canim. Cok konforlu oldu. Spinal olmayinca bas agrisi da olmadi. Tavsiye ederimBenimde kafam karışık
Genel mi olsam yoksa ….
Hayirli olsun kuzumGünaydın kızlar bende doğurdum demeye geldim normalde 1 Temmuz da alınacaktı ama 30 haziranda nst de düzenli ve şiddetli sancı çıkınca akşam 9 da ameliyata aldılar çok şükür ikimizde iyiyiz kızçem 3260 gram 50 cm doğdu ve oğlumun kopyası resmen çok istemiştim oğluma benzemesini rabbim kabul etti çok şükür
Ben epidural oldum canim. Cok konforlu oldu. Spinal olmayinca bas agrisi da olmadi. Tavsiye ederim
Kuzum ilk 10 gun gaz olmaz dedi doktor bana. Benim de 2 aksam cok agladi bebis. Mama yapip verdim. Rahatladi uyudu. Süt yokmus meger. Yine aklinda olsun olmadi bir deneKızlar oğlum hiç durmuyor iki gündür sürekli emmek istiyor bu seferde gaz oluyor sanırım ilk 3-4 gün iyiydi şimdi çok kotu bakamicam sanıyorum o ağladıkça bende agliyorum
Insallah kuzumya benimde kafam epidurale yatmaya basladı
Dr lad konusup su isi bitireyim
Sagol kuzu
İns bende sorunsuz kurtulurum
Hayirli olsun bebisin canim benimKızlar doğurdum
Bu bebişim de baba tarafına çekmişbu nasıl baskın bir gendir
Saglikla al kucagina canim benim. Insallah dogumdan sonra da hic bir bobrek sorunu falan olmaz bebisinCanım annelerim selamlar , doğum yapmış annelere mümkün mertebe yazmaya çalıştım Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah çok tebrik ediyorumDoğum yapmamış olanlara da hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum , 5 inde hayırlısıyla ben de doğuma alınıyorum bebişin böbreklerindeki özel durumundan dolayı 36 haftada doğum olacak hayırlısıyla , 5 Temmuzda da doğumlar var , inşallah sağlıcakla kavuşalım kuzulara Allahım yardımcımız olsun
Kuzucum göğüslerim çok kötü dün akşam ağlayarak Tshirtü ısırarak emzirdim. Eşim anaların hakkı ödenmezmiş gerçekten diye başımda beklediB BirNBirE kuzum sen nasil oldun toparlanabildin mi? Agri sanci onlar gecti mi? Bir de gogusler ne durumda? Aramizda 4 gun var. Ordan bir kiyaslayayim kendimigogus hassasiyeti benim de fenaydi. Ama ciddi bakimla korktugum kadar olmadi sanki. Yine kivrandiriyor tabi ama daha büyütmüşüm gozumde demekki. Ameliyatin acısı da ilk gun fenaydi o da gunden gune hafiflemeye basladi
Kuzumm ya cok geçmiş olsunKuzucum göğüslerim çok kötü dün akşam ağlayarak Tshirtü ısırarak emzirdim. Eşim anaların hakkı ödenmezmiş gerçekten diye başımda bekledi
Dikişlerim iyi durumda ağrım hafifledi ama dikişimin üstünde karnımın alt kısmında elime gelen kitle gibi bişey var beni korkutuyor perşembe doktora gidicem
İhmal edilecek gibi değil canım 1 parmak kadar sert inşallah kan falan toplanmamıştır neler neler okudum çok tırsıyorum tam iyileştim derkenKuzumm ya cok geçmiş olsuno kitleyi ihmal etme ya
Kız Allah korusun inşallah önemli değildir canmmİhmal edilecek gibi değil canım 1 parmak kadar sert inşallah kan falan toplanmamıştır neler neler okudum çok tırsıyorum tam iyileştim derken
Ay kıyamam ona biz şimdi hastanede iyiyiz oda sıcaklığı ideal ne terleme ne üşüme ama evde napıcaz bakalımAmin inşallah birde bnimki gündüz sıcaklardan yatamıyor yatsa
Amiin canım çok teşekkür ederim hepimize inşallah.
Hayirli olsun kuzumsaglikla buyutmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?