- Konu Sahibi sacibelinde
- #30.561
Vllha oldu iki farklı cihazda da 3950 sonra ki gün doğum yaptmO kadar büyük fark oluyor mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vllha oldu iki farklı cihazda da 3950 sonra ki gün doğum yaptmO kadar büyük fark oluyor mu![]()
Bu gidişle bizim kız 2500 doğarVllha oldu iki farklı cihazda da 3950 sonra ki gün doğum yaptm![]()
Sağlıklı olsunlarda kilonun önemi yok sadece yanılma payını merak ettim benim kendi doktorumla hastanedeki doktorum farklı ölçtü kilosunu kızımınVllha oldu iki farklı cihazda da 3950 sonra ki gün doğum yaptm![]()
Al iste doktor da tam böyle acıklama yaptıSağlıklı olsunlarda kilonun önemi yok sadece yanılma payını merak ettim benim kendi doktorumla hastanedeki doktorum farklı ölçtü kilosunu kızımın
Ben 2 gün sonra doğuma gireceğim 9 kg aldım hamilelik boyuncaMerhaba güzel anneler. Doğum yapanlara hayırlı olsun öncelikle miss kokulularınıza kavuşmuşsunuz ne kadar güzel
Eylül annelerinden geliyorum ben de 7. Ayın içindeyim. Size sorum kaç kilo ile tamamladınız hamileliğinizi son 2 ay çok kilo aldınız mı ve doğumda ne kadarı gitti? Beni doktorum biraz korkutuyor hızlı gidiyorsun diye, en yeni tecrübeli annelere danışmak istedim, sevgiler
![]()
Ben obez hamileyim 86yla hamile kaldim 94 kiloyum suan. 14 gün sonra doğumum var. Bunun 2sini 12. Haftaya kadar 1ini 2. Trimestere kadar 5ini 3. Trimesterde aldimMerhaba güzel anneler. Doğum yapanlara hayırlı olsun öncelikle miss kokulularınıza kavuşmuşsunuz ne kadar güzel
Eylül annelerinden geliyorum ben de 7. Ayın içindeyim. Size sorum kaç kilo ile tamamladınız hamileliğinizi son 2 ay çok kilo aldınız mı ve doğumda ne kadarı gitti? Beni doktorum biraz korkutuyor hızlı gidiyorsun diye, en yeni tecrübeli annelere danışmak istedim, sevgiler
![]()
Ben 2 gün sonra doğuma gireceğim 9 kg aldım hamilelik boyunca
Maşallah size doktorum haklı o zaman 27. Hafta ben şimdiden aldım 9 kiloBen obez hamileyim 86yla hamile kaldim 94 kiloyum suan. 14 gün sonra doğumum var. Bunun 2sini 12. Haftaya kadar 1ini 2. Trimestere kadar 5ini 3. Trimesterde aldim
En çok ona baktımHayirli olsun bebisin canim benimbabaya fazla baktiysan hamilelikte demekki
![]()
Gözün aydın. Sağlıkla büyüt inşallah bebisiniKızlar oğluşum ile kavuştuk. Bir sürü etiket vardı alamadım bu mesaja. Çok şükür ikimiz de iyiyiz emzirme sancilarimiz varama mükemmel bir duyguymus şükürler olsun. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. İnşallah herkes kolayca kucağına alsın yavrularını
![]()
Benim de bundan önceki gebeligim 8. Haftada sona ermisti. Bu dönemde düşük yapmayan yok gibi bisey. Artik yedigimizden ictigimizden midir nedir. Cogu kisinin boyle bir hikayesi var. Allah karnindaki bebeğine saglicakla kavuşmayı nasip etsin inşallahMerhaba çiçeği burnunda annelerDoğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi. Yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.
Daha önce ben de bu gruptaydim sizlerle yol arkadaşı olmak nasip olmadı bebeğimin kalp atışı 8. haftalikken durdu. Çok üzüldüm psikolojik olarak baya yıpratıcı bir süreç geçirdikten sonra tekrardan hamile olduğumu öğrendim. Şu an 14 haftalık olduk çok şükür bu haftaları görebildim. Umarım bebeğimi kucağıma almak bana da nasip olur.
![]()
Paşalar gibi 20 kilo aldım ilkindede 16 kilo almıştım.Merhaba güzel anneler. Doğum yapanlara hayırlı olsun öncelikle miss kokulularınıza kavuşmuşsunuz ne kadar güzel
![]()
Hiç fark olmadı 3200-3300 doğar dedik 3200 doğduDoğuran anneler son kontroldeki bebek kilosuyla doğunca ki kilosu arasında farklar nasıl oldu
İnşallah canımOyy gecmis olsun canim.. insallah ciddi bisey değildir yine de
Analık ağlaya zırlaya bu 1 ayı geçiricem yapıcak bişey yok onun dötü sağolsunTeşekkür ederim cnm
Offff offf ya canm Allah şifa versin inşallah![]()
Galiba doktordan doktora değişiklik gösteriyorHiç fark olmadı 3200-3300 doğar dedik 3200 doğdu![]()
İnşallah hepimizinAnalık ağlaya zırlaya bu 1 ayı geçiricem yapıcak bişey yok onun dötü sağolsun
İnşallah öbür dünyada bunun karşılığı vardır ya erkeklerden babalardan kayıralacak konular inşallah günahlarım siliniyordur![]()
Canım hayırlı olsun hosgeldi bebisin maşallah size geçmişler olsunKızlar oğluşum ile kavuştuk. Bir sürü etiket vardı alamadım bu mesaja. Çok şükür ikimiz de iyiyiz emzirme sancilarimiz varama mükemmel bir duyguymus şükürler olsun. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. İnşallah herkes kolayca kucağına alsın yavrularını
![]()
Ohh hayirli olsun cnmm gule gule buyut bebisiniKızlar oğluşum ile kavuştuk. Bir sürü etiket vardı alamadım bu mesaja. Çok şükür ikimiz de iyiyiz emzirme sancilarimiz varama mükemmel bir duyguymus şükürler olsun. Merak eden soran herkese teşekkür ederim. İnşallah herkes kolayca kucağına alsın yavrularını
![]()
Hayirli olsunnn gule gule buyutun bebisiniziGünaydın kızlar bende doğurdum demeye geldim normalde 1 Temmuz da alınacaktı ama 30 haziranda nst de düzenli ve şiddetli sancı çıkınca akşam 9 da ameliyata aldılar çok şükür ikimizde iyiyiz kızçem 3260 gram 50 cm doğdu ve oğlumun kopyası resmen çok istemiştim oğluma benzemesini rabbim kabul etti çok şükür![]()
Amin canım çok çok teşekkür ederim , inşallah Rabbim kuzumuza şifa verir doğum sonrası hayırlısıyla bir şeyi olmazSaglikla al kucagina canim benim. Insallah dogumdan sonra da hic bir bobrek sorunu falan olmaz bebisin![]()
Canımm inşallah çok teşekkür ederim , şu son ayımız gerçekten de çok zor geçti , bugünümüze hamdolsun bu haftalara geldik hayırlısıyla inşallah kavuşalım kuzuylaGizem herkesi merak ediyorum ama senin doğumunu ayrı merak ediyorum. Çok korktun inşallah sağlıkla kolayca sürecin geçerde bebişine kavuşursun![]()