- Konu Sahibi sacibelinde
- #30.421
Geçmiş olsun hayırlı olsun hosgeldi bebisin canımKızlar doğurdum
Bu bebişim de baba tarafına çekmişbu nasıl baskın bir gendir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun hayırlı olsun hosgeldi bebisin canımKızlar doğurdum
Sağlıkla kolayca al bebisi kucağına canimCanım hicbir emare yok sancı cikmadi yarın 2 de sezaryen ile kavusuyoruz oglusumla.![]()
Canımm maşallahKızlar doğurdum
Gece 4 ten sonra hicbir şey yeme içme dedi canim. Sabah yapılacak kontroller daha önce de ameliyat oldum ben bir sıkıntı yaşamam inşallahAy çok ani oldu busağlıkla kavuşun. Biz sabah 8e planlanmıştık 6de hastanede olucam. Senin anestezi kontrolün yapildi mi? Ne kadar ac kalman gerekiyormuş?
Ay yarın bu saatlerde yanimda olur insallah oğlusum heyecanlıyım darısı herkesin basina. Yarın da güzel haberlerle gelirim insallahYaaa canim hadi çok güzel doğumlar olsun insallah sağlıkla gelsin![]()
Hayırlısıyla sağlıcakla kavuşun canım inşallahAy yarın bu saatlerde yanimda olur insallah oğlusum heyecanlıyım darısı herkesin basina. Yarın da güzel haberlerle gelirim insallah![]()
Özelde yaptım canım.Canm bn sana birsy sorcm devlet temi özelde mi doğum yaptin özelde yaptım.
Tek başına proteine bakmıyor olabilirler. Benim hem tansiyon vardı, hem de kanda protein çıktı. Yaşım da ileri.Canım benim geçmiş olsun hayırlı olsun çok şükür bebisine kavustunbu arada benim de idrarda protein çıkıyor ama doktor bisey demedi ya haftaya tekrar gel dedi 36. Hafta dayim
Tansiyon benim hep düşük canım ondan bisey yapmadı galiba doktorTek başına proteine bakmıyor olabilirler. Benim hem tansiyon vardı, hem de kanda protein çıktı. Yaşım da ileri.
Benim de ilk trimester kusmasız geçti, 3. trimesterda sürekli uykumdan uyanıp kusuyordum. Aşırı midem yanıyordu.Günaydın kızlar bakıyorum uyuyamayanlar, bebişi için uykusuz kalanlar var
Sabah doktor kontrolüm var gece iki kere uykumdan istifra etmek için uyandım ilk trimester da bile istifra etmeyen ben üçüncü trimesterda erken doğum riski varken aynı gecede iki kere olması korkuttu açıkçası. Sizlerde boyle bir durum yaşıyor musunuz yada yaşadınız mı acaba bebiş mi tekme atıyor mideme doğru![]()
Korkmasam çıkıcam oğlumda gezdim ama kızımda korkuyorum yoğun bakımda yattığı içinDışarı cikiyonmu canm çocukla
Tansiyon takibi yapmalısınız ikinizde kuzumBenim de ilk trimester kusmasız geçti, 3. trimesterda sürekli uykumdan uyanıp kusuyordum. Aşırı midem yanıyordu.
Benimde 5 temmuzda canım doğumum insallah hayırlısıyla saglikla alırsın kucağınaCanım annelerim selamlar , doğum yapmış annelere mümkün mertebe yazmaya çalıştım Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah çok tebrik ediyorumDoğum yapmamış olanlara da hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum , 5 inde hayırlısıyla ben de doğuma alınıyorum bebişin böbreklerindeki özel durumundan dolayı 36 haftada doğum olacak hayırlısıyla , 5 Temmuzda da doğumlar var , inşallah sağlıcakla kavuşalım kuzulara Allahım yardımcımız olsun
![]()
İnsallah canım yaz müsait olduğunda hemenAy yarın bu saatlerde yanimda olur insallah oğlusum heyecanlıyım darısı herkesin basina. Yarın da güzel haberlerle gelirim insallah![]()
Aynen aynenAy gözün aydın canım benimsağlıcakla büyütün.
Olsun babasına çeksin, beğenmesen kocan olmazdı di miben benimkini de şimdiden babasına benzetiyorum yarın kavusacagiz bizde bakalım
![]()
teşekkür ederimHayırlı olsun canım hahainanırım
amin canım hepimizinGözün aydın saglıcakla büyüt hayırlı evlat olsun inşallah![]()
amin amin inşallah hepimizinGözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah![]()
bende 16 haftaya kadar ara ara kanama yaptıBana hiç vermediler coraspirin verdiler ama icemedim kustum hep bende bıraktım ilk zamanlar yükseliyordu şimdi iyim ama yükselmesini bekliyoruz dedi bana
Bu arada gözün aydın olsun canım![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun hayırlı olsun hosgeldi bebisin canım
amin teşekkür ederimCanımm maşallahsağlıkla büyüsün kuzu , Rabbim analı babalı büyütsün
![]()
Yatarak sakın emzirme cnm ben yattığım yerde emzireyim dedm bilincim kapandı resmen artık dimdik duruyorumGünaydın doğuran anneler ben bebeği emzirirken her an gözlerim gidiyor uykuya dalacak gibi oluyorum uykum olmasada öyle oluyorum her emzirisimde gece gündüz fark etmesizin ilk oğlumda böyle değildim sizce neden böyle oluyor bebek memeyi ağzına aldığı gibi gözlerim gidiyor beynim uyanik ama kontrol etmekte zorlanıyorum kendimi eşim arada sesleniyor arada dürtüyor meme bebeğin burun deliklerine gelmesin diye on beynimle kontrol etmeye çalışıp parmaklarımla memeyi kontrol ediyorum ama gözlerim gidik şekilde çok korkuyorum bu durumdam ya ansızın dalarda boğulursa kızım diye![]()
70 bin doçent sana kaç dedilerEvet kesin alinacak zaten 8 aydir bekliyor. Kötü huylu olma ihtimali yüksek dendi. Miyom ameliyati ile birlikte ucret ne dediler sana
Turna cok bunaldm bugün dünden bugüne kaka yapmadı yapmak için çok zorlandı kıpkırmızı oldu bugün bir yaptı üç kez onuda su gibi yaptı sanki ishal gibi ams cok ikinarak yapyo zorlana zorlana böle oluncs dışarı çıkmadım hiç ams yarun bir cikacam bklm nasl olckKorkmasam çıkıcam oğlumda gezdim ama kızımda korkuyorum yoğun bakımda yattığı için
Canm gözün aydın saglkla büyütün inşallahAynen aynenseviyorum kocişimi
teşekkür ederim
amin canım hepimizin
amin amin inşallah hepimizin
bende 16 haftaya kadar ara ara kanama yaptı
Bırakıp 20.haftada tekrar devam ettim 32 de bıraktım
26-27de iğneye başladım iki gün önce en son yaptım
Tansiyonum hiç olmadı
Teşekkür ederim
amin teşekkür ederim
Teşekkür ederim canımm inşallah siz de sağlıcakla kavuşunBenimde 5 temmuzda canım doğumum insallah hayırlısıyla saglikla alırsın kucağına![]()