- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.687
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
- #30.121
Çok geçmiş olsun ya en korktuğum şeylerden biri bu. Doğum öncesi konuşup halletmek gerekiyor sanırım bu tarz konuları. Zaten gitmişler sende bebişine ve iyileşmeye odaklanirsan biraz daha kolay geçer bundan sonraki sürecin belki. Hiç anlamıyorum bu kayinvalideleri bebek olunca kendileri doğurmuş gibi lohusa oluyorlar. Halbuki kirk kere düşünmeleri lazım ağızlarından çıkacak her kelimeyi. Ne bileyim anne zaten bebeğine bakar madem o kadar yardım etmek istiyorsa temizlige yemeğe yardım edebilirdi.Bebeğim 14 günlük oldu. Kayınvalide terörüne maruz kaldım. Kavga ettik vs. Baskıcı ve çok ters bi kadın. Lohusaligimi ziyan etti zehir zıkkım etti. En son eşime anneni görmek istemiyorum dedim. sürekli saçma sapan akıl veriyodu. Hastanede zaten enfeksiyon kaptım hem onunla uğraşırken hem sezaryen açısıyla uğraşırken hem bebeği emzirmeye çalışırken hem bı yandan ayaklarımda ödem varken perişan haldeyken gelip bana ev işi vs emir veriyodu. En son patladım. O gün bugündür bir haftadır görüşmüyoruz. Bebeği görmek istediler eşim izin aldı gelip görsünler mi diye gelsin görsün fazla kalmasın ben görmek istemiyorum anneni dedim odada bekledim on dakika gördü gitti. Nefret ediyorum ondan. Onun yüzünden sütüm azaldı, eşimle kavga ettik, bebeğime adapte olamadım, intihar etmeyi bile düşündüm. Ne yapicam bilmiyorum şu bebeğin sevincini yasatmadi bana.boyleleri cehennemde yansın ya.