- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 23
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
- #2.161
Maşallah annesiBen dün yine kontroldeydim canım bebiş biraz daha büyümüş mide bulantilarim çok yoğundu doktor bir ilaç daha verdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah annesiBen dün yine kontroldeydim canım bebiş biraz daha büyümüş mide bulantilarim çok yoğundu doktor bir ilaç daha verdi.
Off aynen yaa. Benim de ilk doktor kontrolüm cuma günü. Bu hafta nasıl geçecek bilmiyorumAyyy gün gecmiyor ben de persembeye kadar nasil sabretcm bilmiyorm
Ben yarına kadar bile sabredemiyorum bir an önce sabah olsun istiyorum yaAyyy gün gecmiyor ben de persembeye kadar nasil sabretcm bilmiyorm
Valla zor ya. Hele daha sonra ayda bir nasil beklicezAy çok zor canım ama burda beraber bekliycez
O zaman alisicaz simdiki gibi olmayacak bir de son zamanımız gecmeyecekValla zor ya. Hele daha sonra ayda bir nasil beklicez
Çok heyecanlıBen de salı günü gideceğim 4+5 olmuş olacak biraz erken ama ana yüreğim dayanmıyor beklemeye
Ben kese ve kalp atışı için kontrolleri atlattım şimdi 1 ay sonra gidicem 12 haftalık olunca ama zaman hiç geçmiyor nasıl olacak bilmiyorum 7+6 dayım daha 4 hafta varValla zor ya. Hele daha sonra ayda bir nasil beklicez
Maşallah kuzuyaBen dün yine kontroldeydim canım bebiş biraz daha büyümüş mide bulantilarim çok yoğundu doktor bir ilaç daha verdi.
Canım maşallah çok sevindim bilgilerini yazabilir misin ?Günaydınn ben kontrolden çıktım bir hafta geç dollenmeymis. 5w5d çıktı
Kese güzel düzgün. Bebek de içinde ohh rahatladım cidden
KusuyoruzMerhaba kızlar 5+6yım bugün itibariyle mide bulantım başladı galiba siz mide bulantısı için neler yapıyorsunuz
Valla ben çok öğürüyorum zararlımı acaba öğürmek karnım kasılıyor resmenKusuyoruz
Şaka maka bana hiç bişey iyi gelmiyor açken bulanıyor yemek yiyorum kusuyorum. Sadece beyaz leblebi biraz bastırıyor o kadar
Hiç bi zararı olmaz ki zaten elimizden gelen bişey yok inşallah çok sürmez bu süreç öğürmek kusmak kadar berbat bi durum yokValla ben çok öğürüyorum zararlımı acaba öğürmek karnım kasılıyor resmen
İnşallah canım tedaviyle hamile kaldım buna bile razıyım diyordum ama Buda başlı başına zor bir durummuş sağ salim bebişlerimize kavuşalım inşallahHiç bi zararı olmaz ki zaten elimizden gelen bişey yok inşallah çok sürmez bu süreç öğürmek kusmak kadar berbat bi durum yok
İnşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbimİnşallah canım tedaviyle hamile kaldım buna bile razıyım diyordum ama Buda başlı başına zor bir durummuş sağ salim bebişlerimize kavuşalım inşallah
Benim önceki hamileliğimde cmv değerim sağlık ocağında pozitif gelmişti, özelde negatif sonra tekrar sağlık ocağında yaptırdım önceki değer 2 iken ki sınırın bir tık ustuydu, ikinci sağlık ocağı değerim 4 mu neydi artmıştı onu net hatırlıyorum ama özelde negatiftiMerhaba ben de gruba eklendim. Sat 13 Ekim. 2.gebelik.
Doktorum birkaç tahlil vermemi istedi. Verdim. Sağlık ocağından aradılar. Bi değerim şüpheli çıkmış gittiğimde anti hiv testinizin tekrar edilmesi gerekiyor dendi. Yani aids olma durumu varmış. Ama kendimden eşimden eminim önceki doğumumda yapıldı ve sonuç negatifti. Bu sefer nasıl pozitif olabilir?
Eşim akşam eve gelince anlattım. Pazartesiyi beklemeden dün gece özelde yaptık 0.33 çıktı değerim. Pazartesi yine vericem sağlık ocağına. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Canım hep böyle geriden aynı oranda gelse sorun olmaz da ben yumurtlama testi yapmıştım 13.gunun akşamı yumurtladim, son ilişki de 11.gun olmuştu, bütün bunları bilince yumurtlamadan 2 gün once olan ilişki var zaten bir de bebişin yumurtlamadan 3 gün sonra tutmasi imkansız geldi bana, gelişim durdu mu diye endişelendim yoksa her gittiğimde 3 gün geride dese sorun yok :)Bir kaç gün geriden gelmesi önemli olan sağlıklı gün gün hafta hafta ilerleyen bir bebeğin geriden gelmesi sıkıntı senin gayet iyi bebeğin ne zaman tuttuğunu zamanla öğrenirsin haftasını zamanla söyler doktor