• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Merhaba ben de gruba eklendim. Sat 13 Ekim. 2.gebelik.
Doktorum birkaç tahlil vermemi istedi. Verdim. Sağlık ocağından aradılar. Bi değerim şüpheli çıkmış gittiğimde anti hiv testinizin tekrar edilmesi gerekiyor dendi. Yani aids olma durumu varmış. Ama kendimden eşimden eminim önceki doğumumda yapıldı ve sonuç negatifti. Bu sefer nasıl pozitif olabilir?
Eşim akşam eve gelince anlattım. Pazartesiyi beklemeden dün gece özelde yaptık 0.33 çıktı değerim. Pazartesi yine vericem sağlık ocağına. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Bir karisiklik mi oldu acaba? Bence o gün bakılan tüm testlerini yeniden yapsınlar canım.
Bende kan verdim ama hiv testine bakmamislar şimdi gördüm bazı virüsler(kızamıkçık falan gibi ) için bakmışlar. TSH ve B12 bakılmış bir de ona ek olarak.

Bugün normalde 4+6 yım yumurtlama takibi de yapmıştım 13.gun yumurtladim yani geç yumurtlama olmadı eminim, doktor 4+3 dedi bu biraz endişelendirdi ama doktorumun ultrasonu felaket kötü, ultrasonun kötülüğünden eksik olcmus olabilir mi sizce
Bir kaç gün geriden gelmesi önemli olan sağlıklı gün gün hafta hafta ilerleyen bir bebeğin geriden gelmesi sıkıntı senin gayet iyi bebeğin ne zaman tuttuğunu zamanla öğrenirsin haftasını zamanla söyler doktor

Doktorum birkaç tahlil vermemi istedi. Verdim. Sağlık ocağından aradılar. Bi değerim şüpheli çıkmış gittiğimde anti hiv testinizin tekrar edilmesi gerekiyor dendi. Yani aids olma durumu varmış. Ama kendimden eşimden eminim önceki doğumumda yapıldı ve sonuç negatifti. Bu sefer nasıl pozitif olabilir?
Eşim akşam eve gelince anlattım. Pazartesiyi beklemeden dün gece özelde yaptık 0.33 çıktı değerim. Pazartesi yine vericem sağlık ocağına. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Anti hiv enfeksiyon olduğunu göstermiyor mu? Neden bu kadar detaylı araştırılmış anlamadım

Simdi tahlillerime baktım bana da yapilmis hiv testi 0,22 negatif cikmis. 1 ve üstü pozitif degerlendiriliyor. Korkulacak bir sey olduğunu sanmıyorum

Ayrica anti hiv dedigin anti hcv olabilir mi? Hiv testi ile anti hcv farklı seyler diye biliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20231119_003114_Google.jpg
    Screenshot_20231119_003114_Google.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 85
Anladım canm baya değişikmiş bana yapılan da saçımdan ve eşimin saçından bi tutam onlara hoca ne yapıyorsa bilmiyorum sonra bana muskayı yolluyor kıyafetim de taşıyorum 9 ay .. sağlıkla doğsunlar inşşh 🙏
Yok benden saç filan istemediler hiç canım bide taa Ağrı’da yaptırdım ben Hatayda yoktu yapan maalesef bulamadım ben

Günaydın kızlar dün gece kaburga kemiklerim çok ağrıyordu uyutmadı ağrıdan neden hiç bilmiyorum ; parol alabilir değl mi , kas gevşetici sürsem olur mu sizce

Back