- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 83
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
- #2.201
Ben tüp bebeğe servet akıttım maalesef üstüne bi de kürtaj Allah bi daha yaşatmasın. Benim homo değil heterezigot ama pıhtılaşma ihtimali var çünkü ekstra çok ilaç kullanıyorum onların yan etkisi olabiliyorKürtaja 10 bin 500 verdikten sonra sormadım bile perinatolog muayene ücretini hiç umrumda değil 565 normal kadın doğum, perinatolog ne kadardır bilmiyorum. Bu arada hangi folik asiti verdi doktorun, benimki de folik asit bağlantılı olan mthfrt 1298 olan gen homozigot muhtemelen aynı gen folik asit bağlantılı dediğine göre
Şuan 100bin civarı sıfırdan başlamak canım ben devlette transfer oldum hazır embriyo transferi yapıldı 7500 işlem ücreti verdik ilaçlar hala devam 10 bini geçecek. Özelde yaptırsaydım 23 bin verecektim sadece transfer için ilk tedavim özeldeydi sonra devlete geçtimTüp bebek ucretleri ne kadar canım bir de tek embriyo mu konuldu iki mi
Ben Aydındayım ve sadece tek uzman doktor var ama şuanlık tüp bebek doktoruma ve diğer doktoruma güveniyorum detaylı için giderim inşallah ben dePerinatalogların bi tık daha ücreti yüksek ama hastaneden hastaneye değişiyor. 2019da hatırlıyorum Perinatalog yapmıştı detay ultrasonumu o zamanın parasıyla 750 lira vermiştim. Radyolog yapmasın diye içime çok sinmişti.