• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Kürtaja 10 bin 500 verdikten sonra sormadım bile perinatolog muayene ücretini hiç umrumda değil 😊 565 normal kadın doğum, perinatolog ne kadardır bilmiyorum. Bu arada hangi folik asiti verdi doktorun, benimki de folik asit bağlantılı olan mthfrt 1298 olan gen homozigot muhtemelen aynı gen folik asit bağlantılı dediğine göre
Ben tüp bebeğe servet akıttım maalesef üstüne bi de kürtaj Allah bi daha yaşatmasın. Benim homo değil heterezigot ama pıhtılaşma ihtimali var çünkü ekstra çok ilaç kullanıyorum onların yan etkisi olabiliyor
Tüp bebek ucretleri ne kadar canım bir de tek embriyo mu konuldu iki mi 😊
Şuan 100bin civarı sıfırdan başlamak canım ben devlette transfer oldum hazır embriyo transferi yapıldı 7500 işlem ücreti verdik ilaçlar hala devam 10 bini geçecek. Özelde yaptırsaydım 23 bin verecektim sadece transfer için ilk tedavim özeldeydi sonra devlete geçtim
Perinatalogların bi tık daha ücreti yüksek ama hastaneden hastaneye değişiyor. 2019da hatırlıyorum Perinatalog yapmıştı detay ultrasonumu o zamanın parasıyla 750 lira vermiştim. Radyolog yapmasın diye içime çok sinmişti.
Ben Aydındayım ve sadece tek uzman doktor var ama şuanlık tüp bebek doktoruma ve diğer doktoruma güveniyorum detaylı için giderim inşallah ben de 🥰

Yine iyi canım valla bizim burda normal kadın doğum muayene ücreti 1000-1250 arası zaten 🥲
Tam 5 sene geçmiş olacak 5 sene öncede 750 iyi paraydı 🥹
Orası neresi 😂😂 gerçekten doğu görevi bitse de tayini bir türlü aldiramiyoruz diye şikayet ediyoruz ama kreş parasından tut doktor muayene ücretlerine kadar baya uygun her şey diğer illere göre, kreş örnek 43 bin İngiliz kültür hem de yerel saçma bir kreş de değil diğer arkadaşlarım İstanbul'da vs 100 binden başlıyor kreşleri bana şaşırıyorlar devlet destekli falan mı diye ama buranın piyasası da bu :)

Orası neresi 😂😂 gerçekten doğu görevi bitse de tayini bir türlü aldiramiyoruz diye şikayet ediyoruz ama kreş parasından tut doktor muayene ücretlerine kadar baya uygun her şey diğer illere göre, kreş örnek 43 bin İngiliz kültür hem de yerel saçma bir kreş de değil diğer arkadaşlarım İstanbul'da vs 100 binden başlıyor kreşleri bana şaşırıyorlar devlet destekli falan mı diye ama buranın piyasası da bu :)
İstanbuldayım. Kızım bu sene kolejde kreşe başladı 45 bin çok iyi ya arkadaşlarını çok iyi anlıyorum 100 olsaydı keşke razıydım 😁

İstanbuldayım. Kızım bu sene kolejde kreşe başladı 45 bin çok iyi ya arkadaşlarını çok iyi anlıyorum 100 olsaydı keşke 😁
Bu cefanin bir de sefası olsun bari yoksa aileden herkesten uzakta olmak Türkiye'nin öbür ucunda olmak hiç cekilmezdi 😂 bunlar da bize teselli işte 😂 zaten gidemiyoruz bir yere tayin olamıyoruz şimdi işte bunları duydukça avunuyoruz iyi ki dogudayiz ya yoksa napardik iyi oldu iyi diyip duruyoruz 😂😂😂 teselli ikramiyesi bize bunlar 🤣🤣

Bu cefanin bir de sefası olsun bari yoksa aileden herkesten uzakta olmak Türkiye'nin öbür ucunda olmak hiç cekilmezdi 😂 bunlar da bize teselli işte 😂 zaten gidemiyoruz bir yere tayin olamıyoruz şimdi işte bunları duydukça avunuyoruz iyi ki dogudayiz ya yoksa napardik iyi oldu iyi diyip duruyoruz 😂😂😂 teselli ikramiyesi bize bunlar 🤣🤣
Doğu görevi de zor Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin 🫠

Kürtaja 10 bin 500 verdikten sonra sormadım bile perinatolog muayene ücretini hiç umrumda değil 😊 565 normal kadın doğum, perinatolog ne kadardır bilmiyorum. Bu arada hangi folik asiti verdi doktorun, benimki de folik asit bağlantılı olan mthfrt 1298 olan gen homozigot muhtemelen aynı gen folik asit bağlantılı dediğine göre
Kadın doğum 565 lira mı alıyor 😳 hatayda 750 lira 😒

Kızlar temizlik yaparken korkanınız var mı 😔 ben korkuyorum bişe olursa diye köyde oturuyorum eşimde kızıyor temizlik yapınca bana birini bul haftalık gelsin dedi ama kimseyi bulamadım ne yapıcam bilmiyorum 🤦🏼‍♀️

Mayısta 425 ti ben de şikayet ediyordum 565 e kadar yükseldi diye 😂😂 her gidisimizde 25-25 arttırıyorlar ağustosta 525 ti şimdi 565, ocakta 650 olur diyip eşimle sikayet ediyorduk dün 😂
Evet nisan mayıs gibi burada da 450 liraydı fakat eylülde direk 750 lira yaptılar keşke alıştıra alıştıra yapsalardı 😂

Kızlar temizlik yaparken korkanınız var mı 😔 ben korkuyorum bişe olursa diye köyde oturuyorum eşimde kızıyor temizlik yapınca bana birini bul haftalık gelsin dedi ama kimseyi bulamadım ne yapıcam bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
Ben temizlik yapmıyorum şimdilik ev Allah'a emanet 😂😂 kanama alanı geçsin öyle kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım biseyler yarın okul başlıyor bakalım napcam tempo başlıyor

Evet nisan mayıs gibi burada da 450 liraydı fakat eylülde direk 750 lira yaptılar keşke alıştıra alıştıra yapsalardı 😂
Doğuya doğru gittikçe fiyatlar düşüyor en batıda en yüksek sanırım 😅 buranın en iyi özel hastanesinin fiyatları bunlar tabi burada bulunmaz öyle acıbademler bilmem neler :) bir yerel özel hastane var ona giden yok, bir de lokman hekim işte özel diyince ikisi arasında en iyisi lokman hekim :) ötesi yok burda istesen de 😅

Ben temizlik yapmıyorum şimdilik ev Allah'a emanet 😂😂 kanama alanı geçsin öyle kendimi yormadan yavaş yavaş yaparım biseyler yarın okul başlıyor bakalım napcam tempo başlıyor
Bende yapmıyorum sadece evi toparlıyorum işte tuvalet banyo yıkıyorum ama hiç içime sinmiyor 🤦🏻‍♀️

Doğuya doğru gittikçe fiyatlar düşüyor en batıda en yüksek sanırım 😅 buranın en iyi özel hastanesinin fiyatları bunlar tabi burada bulunmaz öyle acıbademler bilmem neler :) bir yerel özel hastane var ona giden yok, bir de lokman hekim işte özel diyince ikisi arasında en iyisi lokman hekim :) ötesi yok burda istesen de 😅
Hataydayım ben öyle ahım şahım bi yerde değil ama adı var işte bisürü para gidiyor 😅eşime dedim devlete gidelim , gittikte ama hiç ilgilenmediler üstüne azarlıyorlar bişe sorunca . Eşim muameleyi görünce tuttu kolumdan yine özele götürdü

Kendini yormadan yavaş yavaş çok eğilip kalkmadan yapabilirsin canım
Birini bulana kadar öyle yapıcam mecbur. Aslında bi arkadaşım var maddi durumu iyi değil başka bir arkadaşım onu çağır hiç değilse oda kazanır dedi ama ben diyemem ki şurası burası temizlenicek diye

Aman canım yapacaksan da mutlaka yavaş yavaş kendini yormadan yap boşver ev temiz olmasın bebişlerimşz sağlıkla büyüsün de
Evde kızım ve eşimde var temizlemeden olmuyor mecburen öyle yavaş yavaş yapacağım özellikle süpürüp silerken zorlanıyorum , bişe olacak diye ödüm kopuyor

Hataydayım ben öyle ahım şahım bi yerde değil ama adı var işte bisürü para gidiyor 😅eşime dedim devlete gidelim , gittikte ama hiç ilgilenmediler üstüne azarlıyorlar bişe sorunca . Eşim muameleyi görünce tuttu kolumdan yine özele götürdü
Burda doğum oranları da çok yüksek hastaneler de yetersiz olunca ağustosta bı talep oluşturdum 2,5 ay sonra sıra geldi bana devletten 😂😂 devlet gibi bir imkanımız yok burda zaten

Back