• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bu arada doktorumun yaptirmami istedigi tahliller bunlar bazıları doktorum henüz istemedi demişti fikir olur onlar için de, sağlık ocağından verebilirsin dedi

Eklentiler

• IMG_20231118_144507.jpg
    IMG_20231118_144507.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 65
Ben kızımın hareketlerini 13 haftadan sonra hissetmiştim 🥰 son kaynettiğim bebeğimide 11. Haftada hissetmiştim inşallah bundada hemen hissederim çok güzel bi duygu ya 🫠
Maşallah ne kadar erken hissetmissin 🥰 hareketleri hissedince iyi mi yasiyor mu diye düşünüp durmam en azından iki tekmeye kendime gelirim diye düşünüyorum 😂😂

Maşallah ne kadar erken hissetmissin 🥰 hareketleri hissedince iyi mi yasiyor mu diye düşünüp durmam en azından iki tekmeye kendime gelirim diye düşünüyorum 😂😂
O günler geldiğinde yine böyle konuşucaz inşallah canım 🥰 bu grup o kadar moral veriyor ki bana anlatamam . Umudumu tazeledi resmen aklımdan bütün kötü düşünceleri attım sanki

Bide bu garanti olsun diye taaa doğudan sübyan muskası mı ne diyorlar ondan bile getirttim 😅 inşallah işe yarıyordur 😂

Bugün normalde 4+6 yım yumurtlama takibi de yapmıştım 13.gun yumurtladim yani geç yumurtlama olmadı eminim, doktor 4+3 dedi bu biraz endişelendirdi ama doktorumun ultrasonu felaket kötü, ultrasonun kötülüğünden eksik olcmus olabilir mi sizce
Canım çok sevindim keseyi gormene. Eli milim kaysa bir iki gün oynar. Zaten döllenme yumurtlamadan 24 36 saat sonra olabilir. Yumurta spermi seciyormus ilk gelenleri beğenmemiş olabilir takma kafana onu canım. Çok güzel ya umarım yarın ben de görürüm. 😇😇😇

Benimde midem cok kotu kizlar yaa hem yaniyo hem bulaniyo ama cikaramiyorum cikarsam bi iki saat rahatlicam en azindan 😭 tatlinin t sini duymaya tahammulum yok hep tuzlu besleniyorum suan yine tost yiyorum mesela ☹ ilk trimesterı sag salim gecirebilseydik bi 🤲🏻

Kaç gündür bu konuyu yazıp yazmamak arasın da kaldım , bana da yapılacak 6 . Gebeliğim 4 kaybettim haftaya muskayı yapacaklar nasıl takıyorsun muskayı
Benim teyzemin hep erkek çocukları düşermiş yaşamazmış yani hatta 1-2 tanesi son aya kadar durmuş anne karnında vefat etmişler sonra bu hocayı bulmuşlar onlara yapmış sağlıklı bir evlatları olmuş, bana da dediler sende yaptır diye sadece telefonda konuştuk yengemin annesi gitti adamın yanına yaptılar bi kağıt vardı onu muska yap tak dedi ,2 tane ayrı bi kağıt vardı onuda hamile kalmadan önce 2 ay yani ayda 1 tane yak kokla dedi bi tanede benim boyum uzunluğunda bir ipi iğne kırıp sarmış onuda tak muska gibi sonra onları bebeğe takarsın dedi . Ama aylar önce yaptırdım ben bunu şuan takıyorum nasip kısmet artık

Ben kızımın hareketlerini 13 haftadan sonra hissetmiştim 🥰 son kaynettiğim bebeğimide 11. Haftada hissetmiştim inşallah bundada hemen hissederim çok güzel bi duygu ya 🫠
Ben ilk balık gibi kaymaları cimciklenmiş hissini 17. Haftada hareketlerini tam olarak 19. Haftada hissetmiştim hamileliğe dair tek özledim şey 😁

Benim teyzemin hep erkek çocukları düşermiş yaşamazmış yani hatta 1-2 tanesi son aya kadar durmuş anne karnında vefat etmişler sonra bu hocayı bulmuşlar onlara yapmış sağlıklı bir evlatları olmuş, bana da dediler sende yaptır diye sadece telefonda konuştuk yengemin annesi gitti adamın yanına yaptılar bi kağıt vardı onu muska yap tak dedi ,2 tane ayrı bi kağıt vardı onuda hamile kalmadan önce 2 ay yani ayda 1 tane yak kokla dedi bi tanede benim boyum uzunluğunda bir ipi iğne kırıp sarmış onuda tak muska gibi sonra onları bebeğe takarsın dedi . Ama aylar önce yaptırdım ben bunu şuan takıyorum nasip kısmet artık
Anladım canm baya değişikmiş bana yapılan da saçımdan ve eşimin saçından bi tutam onlara hoca ne yapıyorsa bilmiyorum sonra bana muskayı yolluyor kıyafetim de taşıyorum 9 ay .. sağlıkla doğsunlar inşşh 🙏

Merhaba ben de gruba eklendim. Sat 13 Ekim. 2.gebelik.
Doktorum birkaç tahlil vermemi istedi. Verdim. Sağlık ocağından aradılar. Bi değerim şüpheli çıkmış gittiğimde anti hiv testinizin tekrar edilmesi gerekiyor dendi. Yani aids olma durumu varmış. Ama kendimden eşimden eminim önceki doğumumda yapıldı ve sonuç negatifti. Bu sefer nasıl pozitif olabilir?
Eşim akşam eve gelince anlattım. Pazartesiyi beklemeden dün gece özelde yaptık 0.33 çıktı değerim. Pazartesi yine vericem sağlık ocağına. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Back