- Konu Sahibi sacibelinde
- #2.121
Bı hareketlerini hissetseydik hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kızımın hareketlerini 13 haftadan sonra hissetmiştim son kaynettiğim bebeğimide 11. Haftada hissetmiştim inşallah bundada hemen hissederim çok güzel bi duygu yaBı hareketlerini hissetseydik hayırlısıyla
Maşallah ne kadar erken hissetmissin hareketleri hissedince iyi mi yasiyor mu diye düşünüp durmam en azından iki tekmeye kendime gelirim diye düşünüyorumBen kızımın hareketlerini 13 haftadan sonra hissetmiştim son kaynettiğim bebeğimide 11. Haftada hissetmiştim inşallah bundada hemen hissederim çok güzel bi duygu ya
O günler geldiğinde yine böyle konuşucaz inşallah canım bu grup o kadar moral veriyor ki bana anlatamam . Umudumu tazeledi resmen aklımdan bütün kötü düşünceleri attım sankiMaşallah ne kadar erken hissetmissin hareketleri hissedince iyi mi yasiyor mu diye düşünüp durmam en azından iki tekmeye kendime gelirim diye düşünüyorum
Bide bu garanti olsun diye taaa doğudan sübyan muskası mı ne diyorlar ondan bile getirttim inşallah işe yarıyordurMaşallah ne kadar erken hissetmissin hareketleri hissedince iyi mi yasiyor mu diye düşünüp durmam en azından iki tekmeye kendime gelirim diye düşünüyorum
Canım çok sevindim keseyi gormene. Eli milim kaysa bir iki gün oynar. Zaten döllenme yumurtlamadan 24 36 saat sonra olabilir. Yumurta spermi seciyormus ilk gelenleri beğenmemiş olabilir takma kafana onu canım. Çok güzel ya umarım yarın ben de görürüm.Bugün normalde 4+6 yım yumurtlama takibi de yapmıştım 13.gun yumurtladim yani geç yumurtlama olmadı eminim, doktor 4+3 dedi bu biraz endişelendirdi ama doktorumun ultrasonu felaket kötü, ultrasonun kötülüğünden eksik olcmus olabilir mi sizce
Kaç gündür bu konuyu yazıp yazmamak arasın da kaldım , bana da yapılacak 6 . Gebeliğim 4 kaybettim haftaya muskayı yapacaklar nasıl takıyorsun muskayıBide bu garanti olsun diye taaa doğudan sübyan muskası mı ne diyorlar ondan bile getirttim inşallah işe yarıyordur
Benim teyzemin hep erkek çocukları düşermiş yaşamazmış yani hatta 1-2 tanesi son aya kadar durmuş anne karnında vefat etmişler sonra bu hocayı bulmuşlar onlara yapmış sağlıklı bir evlatları olmuş, bana da dediler sende yaptır diye sadece telefonda konuştuk yengemin annesi gitti adamın yanına yaptılar bi kağıt vardı onu muska yap tak dedi ,2 tane ayrı bi kağıt vardı onuda hamile kalmadan önce 2 ay yani ayda 1 tane yak kokla dedi bi tanede benim boyum uzunluğunda bir ipi iğne kırıp sarmış onuda tak muska gibi sonra onları bebeğe takarsın dedi . Ama aylar önce yaptırdım ben bunu şuan takıyorum nasip kısmet artıkKaç gündür bu konuyu yazıp yazmamak arasın da kaldım , bana da yapılacak 6 . Gebeliğim 4 kaybettim haftaya muskayı yapacaklar nasıl takıyorsun muskayı
Ayy en merak ettiğim his bebeği hissetmek. Içinde bişi kıpırdıyor çok komik geliyor banaBen kızımın hareketlerini 13 haftadan sonra hissetmiştim son kaynettiğim bebeğimide 11. Haftada hissetmiştim inşallah bundada hemen hissederim çok güzel bi duygu ya
Dünyanın en muhteşem hissiAyy en merak ettiğim his bebeği hissetmek. Içinde bişi kıpırdıyor çok komik geliyor bana
İnşallah görürsün yaAy hadi bakalım yarın artık kesenin gorunmesi lazim
İnşallah görürsün ya
Ben ilk balık gibi kaymaları cimciklenmiş hissini 17. Haftada hareketlerini tam olarak 19. Haftada hissetmiştim hamileliğe dair tek özledim şeyBen kızımın hareketlerini 13 haftadan sonra hissetmiştim son kaynettiğim bebeğimide 11. Haftada hissetmiştim inşallah bundada hemen hissederim çok güzel bi duygu ya
Anladım canm baya değişikmiş bana yapılan da saçımdan ve eşimin saçından bi tutam onlara hoca ne yapıyorsa bilmiyorum sonra bana muskayı yolluyor kıyafetim de taşıyorum 9 ay .. sağlıkla doğsunlar inşşhBenim teyzemin hep erkek çocukları düşermiş yaşamazmış yani hatta 1-2 tanesi son aya kadar durmuş anne karnında vefat etmişler sonra bu hocayı bulmuşlar onlara yapmış sağlıklı bir evlatları olmuş, bana da dediler sende yaptır diye sadece telefonda konuştuk yengemin annesi gitti adamın yanına yaptılar bi kağıt vardı onu muska yap tak dedi ,2 tane ayrı bi kağıt vardı onuda hamile kalmadan önce 2 ay yani ayda 1 tane yak kokla dedi bi tanede benim boyum uzunluğunda bir ipi iğne kırıp sarmış onuda tak muska gibi sonra onları bebeğe takarsın dedi . Ama aylar önce yaptırdım ben bunu şuan takıyorum nasip kısmet artık