Engelleyemiycez zaten birdaha böyle bişey olursa sadece amacım bu sefer öyle 5 hafta boyunca haberim olmadan mutlu mesut yaşamamak, ah o tatilde ne dikkat etmiştim her şeye ne mutluluk pozları vermiştim hatta benim kürtajdan 2 ay sonra beta sifirlanabildi, tatilde canım incir bile çekmişti hem de nasıl asermistim o bebiş hala karnımda olduğu icin hormonlar değişmemişti hala demek ki, ağır kaldırmadim kimyasal kullanmadım kola içmedim hamburger yemedim midye yemedim hepsine dikkat etmiştim ama olan coook önce olmus biz daha tatile bile çıkmadan, ben hayal aleminde yasiyormusum. Onun için hep diyorum bı hareketlerini hissetsek diye :) iki doktordaki amaclarimdan biri de doçent ve ultrasonu çok iyi olan bir perinatolog var erkek doktor bilmiyorum henüz hiç gitmedim ona ilk defa gitcem 8+3 te, uyuşabilir miyiz bilmiyorum, erkek olduğu için çekinebilirim, diğer doktor da oğlumda dogumumu yaptıran tüm süreçlere şahit olan, ikincide kurtajimi yapan herşeyi birlikte yaşadığımız doktorum ondan da vazgeçmek istemiyorum, ultrasonu baya kötü o da ayrı bir konu oğlumun bir tane düzgün ultrason fotosu yoktu :) belki de bu perinatologa gittikten sonra eski doktorumu birakcam bilmiyorum deneyip göreceğiz