• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Yok kuzum çok şükür sabahları nispeten daha iyiyim bu ara yoğunum bide toplantılarım çok oluyo raporlama zamanlarım leblebiyle geziyorum Allah hepimize kolaylık versin 🙏🏼
Valla çok sevindim senin adına dahada azalır insallah 💜 Allah yardımcın olsun yogunken çok zor, bende hemşireyim yogun bakımda çalısıyorum nobetler artık cok zorluyor beni, gelecek ay mesai çalışacagım bende insallah

Valla çok sevindim senin adına dahada azalır insallah 💜 Allah yardımcın olsun yogunken çok zor, bende hemşireyim yogun bakımda çalısıyorum nobetler artık cok zorluyor beni, gelecek ay mesai çalışacagım bende insallah
İnşallah çabucak geçsin şu süreç Allah herkesin yardımcısı olsun 🩵🙏🏼

Gayet güzel ilerleme canım 2 gün sonra kese için idrara sıkışık şekilde gidebilirsin bence :)
Yarın çağırdı canım nöbetçiyim sabah onda karindan göremezsem alttan bakarım dedi umarım net görünür ben kızımda alttan muayenede 1000 civarında görmüştüm keseyi bir sorun olmuyor o muayenede

Bugün normalde 4+6 yım yumurtlama takibi de yapmıştım 13.gun yumurtladim yani geç yumurtlama olmadı eminim, doktor 4+3 dedi bu biraz endişelendirdi ama doktorumun ultrasonu felaket kötü, ultrasonun kötülüğünden eksik olcmus olabilir mi sizce

Eklentiler

• IMG_20231118_141257.jpg
    IMG_20231118_141257.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 55
Back