• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
IGG yazanlar geçmişte geçirdiğin demek. Ben kızamık geçirdim çocukken bağışıklığım var mesela benimde pozitif çıkmıştı. İyi bişey o.
IGM şuan demek.
Benim kedim var ona rağmen negatif çıkmıştı. Şuan tuvaletini falan ben temizlemiyorum. Dışarda çiğ az pişmiş et sebze yemiyorum.
Bende aynıyım canım dışarıdan da yemiyorum evden pişirmeye çalışıyorum bazende annem yapıyor yemekleri

Günaydın kızlar magnezyum içen varmı aranızda aile hekimi vermişti günde iki kez içiyorum bir zarari olmaz demi
Bu haftalarda kullanmadım canım ilerleyen haftalarda 25ten sonra kemik ağrılarım bacak kasılmalarım kramplarım için vermişti. Doğru bi haftası var mı bilmiyorum

Günaydın herkese dün öğlen yediğim yemekle duruyorum hala açlık hissetmiyorum ve kusuyorum 😑
Sakız çiğnemek biraz bulantıyı hafifletir gibi bi dene istersen . Oğlumda 4 aya kadar her sabah kustum sonra yavaştan geçti, geçecek hepsi ve biz meleklerimize kavuşacaz inşallah 🙏

Sakız çiğnemek biraz bulantıyı hafifletir gibi bi dene istersen . Oğlumda 4 aya kadar her sabah kustum sonra yavaştan geçti, geçecek hepsi ve biz meleklerimize kavuşacaz inşallah 🙏
Maalesef bende kızımda 15. Haftaya kadar kustum.
Ama ona nazaran bu daha hafif en azından sabah olmuyor şükür onda durmadan kusup hiç bişey yiyemiyordum 🫠 Sakız atıyorum ağzıma ama nafile prilamda içmek istemiyorum dayanmaya çalışıyorum inşallah canım 🙏🏼

Maalesef bende kızımda 15. Haftaya kadar kustum.
Ama ona nazaran bu daha hafif en azından sabah olmuyor şükür onda durmadan kusup hiç bişey yiyemiyordum 🫠 Sakız atıyorum ağzıma ama nafile prilamda içmek istemiyorum dayanmaya çalışıyorum inşallah canım 🙏🏼
Benim doktorum da ne yaparsan yap dayanmaya çalış ama bulantı ilacını içme dedi . Allh yardımcımız olsun sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏

Kızlar merhaba. Salı günün test yaptırmıştım 91 çoktım dün yeniden yapıldı 175 çıktı. Farklı hastanelerde yaptırdım . Doktor beklediğimiz seviye değil dedi bu durumu yaşayan varmı . Gerçekten bu değer düşük mü. Adetim geçikmeden öğrenmiştim hamileliğimi aslında bugün adet günüm daha geçikmedim yani sizce yükselir mi bu değer pazartesi tekrar çağırdı doktor

kızlar günaydın bugun 7+4 oldum ama bende hiç bulantı yok sadece akşamları halsizlik var hep yatmak istiyorum öğleden sonra da oluyor ama çalıştıgım için sabrediyorum. bu saatten sonra bulantı olmaz dimi korkuyorumda herşey yolundamı acaba hiçbir belirti yok diye tedirgin oluyorum. Kalp atışını 6+3 de dinlediik

kızlar günaydın bugun 7+4 oldum ama bende hiç bulantı yok sadece akşamları halsizlik var hep yatmak istiyorum öğleden sonra da oluyor ama çalıştıgım için sabrediyorum. bu saatten sonra bulantı olmaz dimi korkuyorumda herşey yolundamı acaba hiçbir belirti yok diye tedirgin oluyorum. Kalp atışını 6+3 de dinlediik
Benim sanki gecti bulantim. Sadece yemegi fazla kacirirsam yemekten tiksiniyorm😂

Back