• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar merhaba. Salı günün test yaptırmıştım 91 çoktım dün yeniden yapıldı 175 çıktı. Farklı hastanelerde yaptırdım . Doktor beklediğimiz seviye değil dedi bu durumu yaşayan varmı . Gerçekten bu değer düşük mü. Adetim geçikmeden öğrenmiştim hamileliğimi aslında bugün adet günüm daha geçikmedim yani sizce yükselir mi bu değer pazartesi tekrar çağırdı doktor
En son test yaptirdigin yerde 2 gun arayla testlerini tekrarlarsan yükselişi net gorebiliriz canim

kızlar günaydın bugun 7+4 oldum ama bende hiç bulantı yok sadece akşamları halsizlik var hep yatmak istiyorum öğleden sonra da oluyor ama çalıştıgım için sabrediyorum. bu saatten sonra bulantı olmaz dimi korkuyorumda herşey yolundamı acaba hiçbir belirti yok diye tedirgin oluyorum. Kalp atışını 6+3 de dinlediik
Ben de çalışıyorum inşallah kusmalar başlamaz ya😟ilk çocuğumda ne güzel diyodum bulantım falan yoktu ilk haftalarda sonradan 8 haftalıkken mi ne başladı sabah aç karna kusarak uyanıyodum yediğimi de çıkarırdım 4. Aya girerken geçmişti sanırım korkuyorum valla bunda da öyle olur mu diye😔

kızlar günaydın bugun 7+4 oldum ama bende hiç bulantı yok sadece akşamları halsizlik var hep yatmak istiyorum öğleden sonra da oluyor ama çalıştıgım için sabrediyorum. bu saatten sonra bulantı olmaz dimi korkuyorumda herşey yolundamı acaba hiçbir belirti yok diye tedirgin oluyorum. Kalp atışını 6+3 de dinlediik
Benim oğlumda sıfır bulantı ile geçmişti canım öyle belirgin bir uyku hali vs de yoktu oğlum sağlıcakla doğdu

Bakalım pazartesi tekrar gitcem ama içime kurt düştü valla ilk yaptırdığım yere gitsem mi
Şu an diye düşünüyorum
Aslında 1-2 kez aynı yerde verip takip etmek daha öneriliyor cihazın hassasiyeti aynı olsun diye ama yinede içine sinmiyor ise bi acile gidebilirsin belki

Kanama alanı varmış ama küçük küçük dedi progestan 2 tane kullan dedi, o da geçer inşallah 🤲

Ben de çalışıyorum inşallah kusmalar başlamaz ya😟ilk çocuğumda ne güzel diyodum bulantım falan yoktu ilk haftalarda sonradan 8 haftalıkken mi ne başladı sabah aç karna kusarak uyanıyodum yediğimi de çıkarırdım 4. Aya girerken geçmişti sanırım korkuyorum valla bunda da öyle olur mu diye😔
Sen kaç haftalık oldun ay şimdi sen öyle diyince 8 haftadan korktum 😂😂 çalışırken gerçekten çok zor umarım öyle bişey yasamayiz

Back