• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
6+3tesin normal görünmeyebilir kızımda 7+1de anca görmüştük kalp atışını
Kese de görünmedi çarşamba günü ama Dr zaten göremem demişti pazartesi 440 idi o değeri söyleyince görünmez dedi çarşamba gece acile gitmek zorunda kaldım tekrar bakıldı 1440 idi gündüz muhtemelen 1200 filandi alttan baksa belki ama karindan görünmedi neyse bakalım umuyorum ki aranızda kalacağım ama hala tabi ki endişelerim var

Bana yapıldı rubella pozitif çıktı 😩 hatta anlayan varsa testleri atsam özelden bakar mısınız çarşamba anca çıkar hepsi dedi doktor çarşambaya kadar beklemek istemiyorum diğer bilgiler içinde teşekkür ederim balım bu arada rubella çok korkulacak birşey değil biliyorum ilk gebeliğimde de vardı hayvanlara bağışıklığım yok bunu biliyordum sebze meyve sirkeye batırıp yicem etlerde tam pişmiş yemem lazım bunlar hakkında daha önce uyarılmıştım
Canım rubella IgM mi pozitif igg mi

Hanımlar merhaba bende katılmak istiyorum aranıza temmuzda Allah nasip ederse doğum yapacağım son adetim 27 Eylül keseyide gördüm kalp atisinida ama bugün çok canım sıkıldı mcv igm pozitif igg de pozitif yaşayanlar varmı
Cmv mi canım mcv dediğin, kaç çıkmış değerin, benim bir öncekinde pozitif çıkmıştı sağlık ocağında, onu görür görmez ozeldeki doktorumun yanına koştum korka korka, dedi ki burda sasece o değeri ver bakalım bı baksınlar, özelde yaptırdım negatif, geri sağlık ocağına gittim aile hekimim dedi ki bu şekilde gelen ilk sen degilsin bu aralar bizim testler mi yanlış çıkıyor anlamadim bizde kanlar bekliyor ondan yanlış çıkabilir özele güven dedi ama o konu öyle askıda kalmıştı, o pozitif çıkan değerleri başka merkezde bidaha verin bence yine de

Kese de görünmedi çarşamba günü ama Dr zaten göremem demişti pazartesi 440 idi o değeri söyleyince görünmez dedi çarşamba gece acile gitmek zorunda kaldım tekrar bakıldı 1440 idi gündüz muhtemelen 1200 filandi alttan baksa belki ama karindan görünmedi neyse bakalım umuyorum ki aranızda kalacağım ama hala tabi ki endişelerim var
Değerine göre geç döllenme çok muhtemel inşallah kalacaksın bende inanıyorum 🙏🏼 bir arkadaşım 5+2de kan verdi daha geçenlerde 30 çıkmış değeri içerde ne oluyor hiç bilmiyoruz inşallah sağlıkla ilerlesin

Benim de var canım sanırım annelik biraz da korku demek ilk gunden basliyoruz endiselenmeye korkmaya doguma kadar korkacagiz yok gelisimi iyi mi boyu şu kilosu bu geriden mi gidiyor ilerden mi bı doğsa diycez, doğduktan sonra da basliycaz nefes dinlemeye 😂😂 gogsu iniyor mu çıkıyor mu nefes alıyor mu doydu mu aç mı kaldı üşüdü mu sicakladi mi annelik delilik her zaman, çocuğun yaşı

Değerine göre geç döllenme çok muhtemel inşallah kalacaksın bende inanıyorum 🙏🏼 bir arkadaşım 5+2de kan verdi daha geçenlerde 30 çıkmış değeri içerde ne oluyor hiç bilmiyoruz inşallah sağlıkla ilerlesin
Önceki bebeklerinde adet günümde 100 civarı olurdu. Ben 10 gün gecikmisken 115 ile öğrendim

Benim de var canım sanırım annelik biraz da korku demek ilk gunden basliyoruz endiselenmeye korkmaya doguma kadar korkacagiz yok gelisimi iyi mi boyu şu kilosu bu geriden mi gidiyor ilerden mi bı doğsa diycez, doğduktan sonra da basliycaz nefes dinlemeye 😂😂 gogsu iniyor mu çıkıyor mu nefes alıyor mu doydu mu aç mı kaldı üşüdü mu sicakladi mi annelik delilik her zaman, çocuğun yaşı
Nasil güzel ozetledin canm aynen öyle olacak

Endişelerini anlıyorum ben de yarın için çok endişeliyim ama annelik de bu, doğana kadar endisemiz bitmeyecek, bı doğsa rahatliycam diycez, doğduklarında da nefes dinlemeye basliycaz nefes alıyor mu almıyor mu göğsü iniyor mu çıkıyor mu, doydu mu aç mı kaldı üşüdü mu terledi mi, annelik her yaşta delilik hiç bitmeyecek korkularimis ve tatlı telaslarimiz olacak inşallah her zaman da sonu guzel olsun ilerde gulecegimis gececegimiz telaslarimiz olsun 🥰

Cmv mi canım mcv dediğin, kaç çıkmış değerin, benim bir öncekinde pozitif çıkmıştı sağlık ocağında, onu görür görmez ozeldeki doktorumun yanına koştum korka korka, dedi ki burda sasece o değeri ver bakalım bı baksınlar, özelde yaptırdım negatif, geri sağlık ocağına gittim aile hekimim dedi ki bu şekilde gelen ilk sen degilsin bu aralar bizim testler mi yanlış çıkıyor anlamadim bizde kanlar bekliyor ondan yanlış çıkabilir özele güven dedi ama o konu öyle askıda kalmıştı, o pozitif çıkan değerleri başka merkezde bidaha verin bence yine de
Evet evet cmv yanlış yazm

Endişelerini anlıyorum ben de yarın için çok endişeliyim ama annelik de bu, doğana kadar endisemiz bitmeyecek, bı doğsa rahatliycam diycez, doğduklarında da nefes dinlemeye basliycaz nefes alıyor mu almıyor mu göğsü iniyor mu çıkıyor mu, doydu mu aç mı kaldı üşüdü mu terledi mi, annelik her yaşta delilik hiç bitmeyecek korkularimis ve tatlı telaslarimiz olacak inşallah her zaman da sonu guzel olsun ilerde gulecegimis gececegimiz telaslarimiz olsun 🥰
Kızım için hala korkarım 8 yaşında 2. Sınıfa gidiyor. Okula gidince biri çarpar mı çok hareketli bir yerden düşer mi hala gece defalarca kontrol ederiz üstü açık mı diye böyle oluyor. Hiç bitmiyor. Bitmesin de 😍😍😍🥰🥰

Yaa kızlar çocuklarınızdan ne güzel bahsetmişsiniz içim cız etti resmen 🥹🥹🥹❤️💙 inşallah ben de o duyguyu tadabilirim bu sefer 😇
Bu yorumun beni duygulandırması peki 🥹inşallah kuzum burdaki herkes 1-2 farketmeksizin 3 de dahil herkes kucağına alır mis kokulularını 😊

o 1 yılı saymazsam ben çocuğumdan razıyım yaramaz değildi Allah var 😁
Ama gerçekten sabır sınavı verdim terlikle şortla karda sokağa çıktığımızı biliyorum gece 3-4 çok şükür bugünümüze 🙏🏼
Üf üf üff ne diyosun yaz günü çizmeyle çıktığımızı biliyorum hayır yani birde kaldırıyorum göz önünde de değil karıştırırken bulup geliyo diyorum sen mutluysan ok 🥹😂
Bende spora gidecektim bu ay regl oluyumda gidiyim diyordum kısmet olması
Ayy ben başlamıştım yarım bıraktım😅
Bende folbiol kullanıyorum ama doktor günde sadece yarısını içmemi söyledi . Ve ilk çocuğumda kan pıhtılaşma sorunum filan yoktu ondan sonra düşüklerimden dolayı bana kan sulandırıcı oksapar ve coraspinde verdi
Benimde ilk bebemde birşey yoktu şükğr ama 2.ciyi sebepsiz kaybettim araşık annesi olacaktım 16 haftalıkken kalbi durdu onyüzden dr banada 100 mg coraspirin ve 200 mg progestan başladı 🥹 çok korkuyorum atamadım üstümden 🥲
Birşey farkettim ben Şubat anneleri grubunda da bulundum 13.haftama kadar ama orda daha önce düşüğü olan bir iki kişi vardı, bu grupta çok fazla var, acaba bu grup daha önce düşüğü olanların yüzünün gulecegi bir grup mu bu kadar kişinin bir grupta toplanması garip geldi:) insallah yüzümüz bu grupla güler 🤲
Ya evet baya çok Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza kavuşturur inşallah bu bebişlerimizi 🤲🏻
Son bir tane kalmıştı göz kırptı bana yapayım dedim :KK70: :KK70:
Sjsjsjsj bende keşke birini ayırsaydım arka atkya kalan tüm teslerin her gün yaptım o bitti ben rahat ettim 😅
Bu ben 😅 ama bu güncelleme 7.haftada geliyor 😅 şuan ben de 4+5 im benim de istah maşallah 😅
Al bendende o kadar inanılmaz iştahlıyım ama ben direk ekmek simit saldırdım mide yanmam ve hafif tiksimme var ama çok bulantı ve kusma yok valla kilo bişe aldım 😭😭😭 amaann verilir verilir de işte almasak çok iyiydi bee 🥹😅😂

Back