- 14 Haziran 2023
- 951
- 722
Keşke erken gitmeseydin bu kadarKızlar bi de dedi ki ben sağdan yumurtladım soldan yumurtlama olmuş gibi dedi solda da görüntü var dedi sağa geçti evet burdan olmuş dedi ekranda minik bir kaç tane keseye benzer yapı vardı onlar sıvıymış ama iki tanesine emin olamadı tam çok mu yeni anlamadın ki dış gebelik değeri nasıl oluyor benim 14 ü 139 du 19 u 1000 üstü beta
Dış gebelik gibi de değil değerler ama doktor biraz korkuttu emin olalım ihtimal var dedi beni de panikletmemek için biraz da söylemedi her şeyi
Ah bir anda çöktüm malesefDoktorlar emin ol her zaman en kötüsünü söyler hazırlamak için sen içini ferah tut başından beri olumlu kristal nereye gitti?ben seni yumurtlamadan beri takip ediyorum ne güzel hep en olumlusunu düşünüyor diye geçirmiştim kötüyü çağırma kötü düşünüp de
Ağrım vardı belime vurdu tüm gece dedim bir gideyim görünmese bile belki başka vitamin verir yenik düştümKeşke erken gitmeseydin bu kadar
Canım bana 3000 4000 dediler ama gittiğim hastane memorial bence cihazları 1500 görürbeta 1500 uzerı olunca kese gorunyor canım
Bebeğim hiç üzülüp yıpratma kendini bu durumlarda çok etkiliyor. Bebeğim benimle gayet sağlıklı hiçbir sorun yok diye olumlama yap lütfenAğrım vardı belime vurdu tüm gece dedim bir gideyim görünmese bile belki başka vitamin verir yenik düştümben minikte olsa görünür sanmıştım
Hiç öyle düşünme dağılır gider inşallah sağlıkla ilerler bence daha çok küçükAh bir anda çöktüm malesefen korktuğum şey dış gebelik hepimizden uzak olsun o ihtimal korkuttu sıvıyı da gördüm rahim arkasında, güzel kalınlaşmış allahtan bakalım takip edecek
1500uzerı gorunyor karından gormez ıse vajınal bakıp gorurler bence ,Canım bana 3000 4000 dediler ama gittiğim hastane memorial bence cihazları 1500 görür
Yok iki hafta sonra gel dediKalp atışı da duyuldu mu? Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
6+3Senin kaç artı kaç
Kuzum boş gebelik desen neyse ama bu değerler ile dış gebelik çok imkansız yani .Ben inanıyorum güzel haberler olacak kuzumAh bir anda çöktüm malesefen korktuğum şey dış gebelik hepimizden uzak olsun o ihtimal korkuttu sıvıyı da gördüm rahim arkasında, güzel kalınlaşmış allahtan bakalım takip edecek
4+3 dü canım yolk bile yoktu beta 4 binlerdeydiCanım keseyi ne zaman gördün ve gördüğünde bebek var mıydı
Tam emin olabildi mi peki canım kese diye çok çok mu minikti şimdi bende birsey gördü ama o kadar küçüktü ki anlayamadı4+3 dü canım yolk bile yoktu beta 4 binlerdeydi
Ben de 5 haftalığım tam kese var düzgün ama bebek vs yok panik oldum bende 2 hafta sonraya çağırdı4+3 dü canım yolk bile yoktu beta 4 binlerdeydi
canım oncelıkle sakın ol, Alllah korktuguna ugratmasın..Kızlar bi de dedi ki ben sağdan yumurtladım soldan yumurtlama olmuş gibi dedi solda da görüntü var dedi sağa geçti evet burdan olmuş dedi ekranda minik bir kaç tane keseye benzer yapı vardı onlar sıvıymış ama iki tanesine emin olamadı tam çok mu yeni anlamadın ki dış gebelik değeri nasıl oluyor benim 14 ü 139 du 19 u 1000 üstü beta
Dış gebelik gibi de değil değerler ama doktor biraz korkuttu emin olalım ihtimal var dedi beni de panikletmemek için biraz da söylemedi her şeyi
birde beta 1500 uzerı olunca kese gorunur zaten belkıde ondan gorememıstır sen ınternettekı hesaplamadan haftana bakıp karıstırma kafanıKızlar bi de dedi ki ben sağdan yumurtladım soldan yumurtlama olmuş gibi dedi solda da görüntü var dedi sağa geçti evet burdan olmuş dedi ekranda minik bir kaç tane keseye benzer yapı vardı onlar sıvıymış ama iki tanesine emin olamadı tam çok mu yeni anlamadın ki dış gebelik değeri nasıl oluyor benim 14 ü 139 du 19 u 1000 üstü beta
Sıkıntı stres yapma Allah'ın izniyle o bebektir bende de kese bı görünür bı gorunmezdi ama bak şimdi görünüyorKızlar çok kötüyüm suan hastaneye geldim kadın doğuma muayaneye 5+0 bugün alttan baktı rahim arkasında sıvı var dedi progesteron ve betayı aldı kan dış gebelik mi değil mi diye iyice bakalım dedi kese görünmedi çok küçük bir şey göründü ama emin olamadı sıvı da olabilir o dediinanılmaz kötüyüm
Benimde açıktan köyü kahveye kadar ilerledi, progestan başlandıBenimki sarı bazen kahveye yakın anlamadım gitti
TesekkurlerSizi de listeye ekleyelim
Yaş , son adet , kaçıncı bebiş, kese ve kalp atış haftası ve isteğe bağlı şehir
Yazarsanız eklerim hemen ilk tabloya
Rahim kalınlasman cok iyi güzel dedi lekelenmem yok adet ağrısı gibi hafif ağrılar var ve akıntı var beyaz , kanama kahverengi olmadı hiccanım oncelıkle sakın ol, Alllah korktuguna ugratmasın..
dıs gebelık gecırdım ben gecen sene, betam duzenlı artmıstı gercı ıkı kere baktırmıstım sonra baktırmadım..
kese muayenemde cıkmıstı..
ama doktorlar once kotuyu soyler kı emın olmak ıcın. ıcını ferah tut bolca dua et,
rahım kalınlasman falan nasıl acaba ? lekelenmen var mı? sıddetlı kasık agrın var mı ?