2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar bi de dedi ki ben sağdan yumurtladım soldan yumurtlama olmuş gibi dedi solda da görüntü var dedi sağa geçti evet burdan olmuş dedi ekranda minik bir kaç tane keseye benzer yapı vardı onlar sıvıymış ama iki tanesine emin olamadı tam çok mu yeni anlamadın ki dış gebelik değeri nasıl oluyor benim 14 ü 139 du 19 u 1000 üstü beta
Dış gebelik gibi de değil değerler ama doktor biraz korkuttu emin olalım ihtimal var dedi beni de panikletmemek için biraz da söylemedi her şeyi
Keşke erken gitmeseydin bu kadar

Doktorlar emin ol her zaman en kötüsünü söyler hazırlamak için sen içini ferah tut başından beri olumlu kristal nereye gitti?ben seni yumurtlamadan beri takip ediyorum ne güzel hep en olumlusunu düşünüyor diye geçirmiştim kötüyü çağırma kötü düşünüp de
Ah bir anda çöktüm malesef 🥺 en korktuğum şey dış gebelik hepimizden uzak olsun 🙏🏻 o ihtimal korkuttu sıvıyı da gördüm rahim arkasında, güzel kalınlaşmış allahtan bakalım takip edecek 🙏🏻

Ağrım vardı belime vurdu tüm gece dedim bir gideyim görünmese bile belki başka vitamin verir yenik düştüm 😔 ben minikte olsa görünür sanmıştım
Bebeğim hiç üzülüp yıpratma kendini bu durumlarda çok etkiliyor. Bebeğim benimle gayet sağlıklı hiçbir sorun yok diye olumlama yap lütfen🍀

Ah bir anda çöktüm malesef 🥺 en korktuğum şey dış gebelik hepimizden uzak olsun 🙏🏻 o ihtimal korkuttu sıvıyı da gördüm rahim arkasında, güzel kalınlaşmış allahtan bakalım takip edecek 🙏🏻
Hiç öyle düşünme dağılır gider inşallah sağlıkla ilerler bence daha çok küçük

Kuzum boş gebelik desen neyse ama bu değerler ile dış gebelik çok imkansız yani .Ben inanıyorum güzel haberler olacak kuzum

Kızlar bi de dedi ki ben sağdan yumurtladım soldan yumurtlama olmuş gibi dedi solda da görüntü var dedi sağa geçti evet burdan olmuş dedi ekranda minik bir kaç tane keseye benzer yapı vardı onlar sıvıymış ama iki tanesine emin olamadı tam çok mu yeni anlamadın ki dış gebelik değeri nasıl oluyor benim 14 ü 139 du 19 u 1000 üstü beta
Dış gebelik gibi de değil değerler ama doktor biraz korkuttu emin olalım ihtimal var dedi beni de panikletmemek için biraz da söylemedi her şeyi
canım oncelıkle sakın ol, Alllah korktuguna ugratmasın..
dıs gebelık gecırdım ben gecen sene, betam duzenlı artmıstı gercı ıkı kere baktırmıstım sonra baktırmadım..
kese muayenemde cıkmıstı..
ama doktorlar once kotuyu soyler kı emın olmak ıcın. ıcını ferah tut bolca dua et,
rahım kalınlasman falan nasıl acaba ? lekelenmen var mı? sıddetlı kasık agrın var mı ?

birde beta 1500 uzerı olunca kese gorunur zaten belkıde ondan gorememıstır sen ınternettekı hesaplamadan haftana bakıp karıstırma kafanı

Kızlar çok kötüyüm suan hastaneye geldim kadın doğuma muayaneye 5+0 bugün alttan baktı rahim arkasında sıvı var dedi progesteron ve betayı aldı kan dış gebelik mi değil mi diye iyice bakalım dedi kese görünmedi çok küçük bir şey göründü ama emin olamadı sıvı da olabilir o dedi :KK43: inanılmaz kötüyüm
Sıkıntı stres yapma Allah'ın izniyle o bebektir bende de kese bı görünür bı gorunmezdi ama bak şimdi görünüyor

canım oncelıkle sakın ol, Alllah korktuguna ugratmasın..
dıs gebelık gecırdım ben gecen sene, betam duzenlı artmıstı gercı ıkı kere baktırmıstım sonra baktırmadım..
kese muayenemde cıkmıstı..
ama doktorlar once kotuyu soyler kı emın olmak ıcın. ıcını ferah tut bolca dua et,
rahım kalınlasman falan nasıl acaba ? lekelenmen var mı? sıddetlı kasık agrın var mı ?
Rahim kalınlasman cok iyi güzel dedi lekelenmem yok adet ağrısı gibi hafif ağrılar var ve akıntı var beyaz , kanama kahverengi olmadı hic

Kızlar az önce istenilen tahlillerden bir kaçı çıktı TSH değerim 4 küsürlerde referans dışı değil ama gebelikte 2.5 altı olması gerekiyor diye biliyorum benim de canım sıkıldı var mı tsh değerlerine bakılan

X