2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar bişey sorucam akıntılarınız hangi renk oluyor benimde aşırı akındım var ve koyu renkli

Kızlar bir şey sorucam sabah kahverengi akıntım oluyor hatta bugün arada çok az kırmızılık vardı sonra progestron iğne vuruldum kalçadan iki doz bir daha gelmedi bu bir kaçgündür bu şekilde bu tarz lekelenme yaşıyormusunz 6+1 haftaldayım

13 haziranda 53 15 haziranda 73 çıktı beta ondan sonra yaptırmadım bulunduğum yer hastaneye uzak o kadar imkanım yok yarın gidicem bakalım
Canım artışı birazcık azmış ama ilk zamanlarda normal. Kanaman da eğer normal adet gibiyse yarın tekrar kan ver ama, kimyasal olabilir maalesef 2 kez geçirdim bu tarz oldu hep

Kızlar iki kez sordum ama araya gidiyor sanırım hiç bi şey kullanmıyor musunuz 🙈
Ben nemlendirici bulamadım doğrusu :KK43: cerave ve la roche arasındaydım ama omlarında hamilelik ile ilgili kullanımı yok :KK43: hamile kalmadan önce luis bien güneş kremi almıştım sordum hamilelikte kullanılabilir dendi onu kullanıyorum :)

Kızlar iki kez sordum ama araya gidiyor sanırım hiç bi şey kullanmıyor musunuz 🙈
Ben her gün güneş kremi kullanıyorum çocuk için olanı , şimdilik eliamora çocuk güneş kremi var bebekler de kullanabiliyormus onu sürüyorum
Şampuan krem sabun yıkama jeli ben de değiştireceğim henüz ne alsam bilemedim bebek ürünleri kulansak mı

Ben normal ürünler kullanıyorum, normalde her banyo sonrası tüm vücudumu kremlerdim. ama karın bölgeme kasıklarıma popoma vs nemlendirici sürmüyorum şimdilik. Gebeler için özel ürünler temin edemedim henüz. Güneş kremi olarak da Niveanın 50 faktör ürünü aldım sadece dışarı çıkınca kullanıyorum. Yüz için olanını kullanıyorum.

Kızıar ben hiç bir şeyimi değiştirmedim. Vichy kepeğe karşı şampuanla yıkıyorum saçımı. Panten bakim yagi suruyorum yves rocher isi koruyucu suruyorum. Güneş kremi ve nemlendiricide loreal ve laroche posay kullaniyorum karnim buyuyunce çatlak lar için bio oil ve lierac kullanıcam inşallahh

Kızlar ben bugun 5-ci haftayı tamamladım önümüzdeki perşembe doktora görünücem. Keseyi ve bebeği görürüm mü? Kalp atışı?
Bende çalışıyorum öğretmenim azeriyim bu hafta son haftamız yaz tatiline çıkıcaz iyi oldu bende dinlenirim inşallah

Ben hamile olduğumu öğrenince duş jelimi şampuanımı ve güneş kremimi değiştirdim. Güneş kremi celenes aldım tamamen bitkisel diye duydum o yüzden şampuan herbal essence ve duş jeli Duru paraben sls sülfat içermeyen bi duş jeli aldım nemlendirici değiştirmedim zeytinyağlı bi nemlendirici kullanıyorum

Ben şampuan zaten herbal kullanıyordum duş jeli kullanmayı bıraktım zeytinyağlı sabun aldım artık onu kullanıyorum

Kizlar eğer ki ilk cocuksa şimdiden başlayın gobeginize her gün krem sürmeye çünkü ilerleyen zamanlarda çok kasinicak ve patlayacak ona göre tedbirlerinizi alın derim D Dr X Moni moni Moni moni uvercinka65 uvercinka65 B Buffalosos beyhudertler beyhudertler A acitatlisos F FiruzeSalahova leSourire leSourire M merymeryg olinaoz olinaoz
İlk gebelik. Hangi kremi önerirsiniz, özellikle göbek çevreme içeriklerine güvenmediğim için şu an nemlendirici bile süremiyorum. Ama iğnelerden ötürü fena durumda.

X