Yok canım bilmiyorum elimde 15 tane falan yumurtlama testim vardi 4 buçuk yaşında oğlumuz var ilk aydan ve bir seferden tutmaz dedik tek korunmasız ilişkide tutmuş ilişki tarihini biliyorum ama 27 MayısBen dün sabah baktırdım 366 çıktı haftaya kese görmeye çağırdı doktoryumurtlama zamanını biliyor musun sen
En son 13 mayısta regl oldum tahminen 15 haziranda olmasını bekliyordum takvime göreSon bat ne zamandı canım senin
Ay bizimde 28 3 haziran arası olmadı nasıl oldu hiç anlamadımYok canım bilmiyorum elimde 15 tane falan yumurtlama testim vardi 4 buçuk yaşında oğlumuz var ilk aydan ve bir seferden tutmaz dedik tek korunmasız ilişkide tutmuş ilişki tarihini biliyorum ama 27 Mayısondan sonra 1 hafta ilişki olmadı muhtemelen 27 sinde tuttu
Hemen telaşa kapılmayın bazen ilk başta yavaş artış olabiliyor siz 17sinde tekrar verin bi artışa bakın yüzde 60 artış normal kabul ediliyor zaten13 haziranda verdim bide 15 haziranda normale 2 katın çıkması lazım be benim 15 haziranda adet günümde araştırdım çoğunun 200 300 lerde adet gününde
Bende 4 kere kan verdim insan merak ediyor işte artışını. Bugün randevum vardı doktora büyük ihtimal görünmez diye gitmedim pazartesiyi beklicem belki o zamana kadar bebekte kese de aynı anda görünürSurekli kan vermek istemiyorum ilk 5 günde 3 sefer kan verdim, doktor kontrolünü bekliyorum sabirsizlik iste 2 güne bir idrar testi yapıp değer artmaya devam ediyor mu diye bakıyorum en azındanhaftaya cumayı kim nasıl bekleyecek ki 5+6 da olacağım kalp atışını duymak sürpriz olur, bayram giriyor araya maalesef
İnşallah dediğin gibidir canım azda olsa içimi rahatlattınTatlım telaşa kapılma. 2 yada 4 gün arayla belayı yenile. İlk nerde verdiysen aynı yerde vermeye devam et laboratuvar farkı cikar yoksa. Ayrıca başkalarının günü ile kendini kıyaslama bazısı erken yumurtlama görmüştür bazısı geç döllenme yada geç yeslesme olabilir. Özellikle ilk belalardan illa iki katı olmalı şartı yok %65 üstü de olabilir ilk zamanlar yavaş salgiliyor olabilir. Sen kendini serin tut dua et. Şeytanın vesveselerine kulak asma çok araştırma da yapma. Rabbimden sağlıklı hayirli evlat duasında bulun. Bolca dinlen
Benim dün çok fena baş dönmem oldu aşırı kötü oldumBende arada bi oluyor
Aynen benimde mide yanmam başladıBenim de mide yanmam var sadece su içsem şişiyorım ayrıca
Hic korkma duanı eksik etme. Kimyasal gibi durumlarda bi kaç sayı artış olur böyle iki katına yakın değerlerde artış olmaz. Sen serin kal duanı et bekle. Bizde daha kese görmedik sabirla duayla bekliyoruzİnşallah dediğin gibidir canım azda olsa içimi rahatlattın
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinHic korkma duanı eksik etme. Kimyasal gibi durumlarda bi kaç sayı artış olur böyle iki katına yakın değerlerde artış olmaz. Sen serin kal duanı et bekle. Bizde daha kese görmedik sabirla duayla bekliyoruz
Beklenen adet tarihi ve son adet tarihi. Hayırlı olsunMerhaba benide subat annelerine eklermisiniz.
32 yasindayim. Son adet tarihimin ilk günü 4 mayisti. 2. gebeligim. 10 yasinda oglum var.
Dortmund/Izmir den yaziyorum. Bat ve sat dan bahsetmissiniz onlar neyin kisaltmasi tam cözemedim.
ilk 3 ay ilişki yasak kızlar genelde doktorunuza sorun mutlaka, devam edıyorsanız da Allah korusun dıkkatlı olun..Ben de devam dhjdjd bence olmuyordur ya zarar onun yapısı daha bı değişik belki de daha çok dibe gidiyordur ondan zararlidir
Aa anladim simdi cok tesekkür ederim. Geride biraktik ozaman 1 hazıran ve 7 hazırandı.Beklenen adet tarihi ve son adet tarihi. Hayırlı olsun
Amin amin tüm bekleyen herkesi hepimizi aminAllah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Benim de senin gibi canım adet günümde 60 çıktı bana da yavaş yükseliyor gibi geliyor ilkinde dediğin gibi adet günümde 313 değerle öğrenmiştim13 haziranda verdim bide 15 haziranda normale 2 katın çıkması lazım be benim 15 haziranda adet günümde araştırdım çoğunun 200 300 lerde adet gününde
Ay ben de aynı tek korunmasız gün ben de biliyorum 24 mayısYok canım bilmiyorum elimde 15 tane falan yumurtlama testim vardi 4 buçuk yaşında oğlumuz var ilk aydan ve bir seferden tutmaz dedik tek korunmasız ilişkide tutmuş ilişki tarihini biliyorum ama 27 Mayısondan sonra 1 hafta ilişki olmadı muhtemelen 27 sinde tuttu
Yumurta ve sperm biraz flört edip takilmistir. Hemen birlesmemis olabilirBenim de senin gibi canım adet günümde 60 çıktı bana da yavaş yükseliyor gibi geliyor ilkinde dediğin gibi adet günümde 313 değerle öğrenmiştim
Ay ben de aynı tek korunmasız gün ben de biliyorum 24 mayısona rağmen betam küçük geç döllenme olabilir diyor doktor nasıl geç döllenme oluyor tek günle anlamadım
Benim de ilk belirti baş dönmesi oluyor ondan anlıyorum hemen hamile olduğumuArkadaşlar sizinde baş dönmeleriniz var mı başım çok dönüyor yer kayıyor sanki kulaklarım uğulduyor resmen
İnan ilkinde böyle olsa anlardım ama şimdi hep bi sebep arıyorum. Burda bi yerde okudum aralıklı pruç hormonları etkiliyormuş ben bu ay onu yapmıştım bi de sabah akşam alıç sirkesi içmiştim onlar mı etkiledi diyorum ama bilmiyorum. Bi de ilk gittiğim doktor bana dış gebelik de olabilir diye bi nifak soktu keseyi görmeden rahat edemeyeceğim o yüzdenYumurta ve sperm biraz flört edip takilmistir. Hemen birlesmemis olabiliryada dollenip rahme geldiğinde hemen tutunmamis biraz etrafı kolaçan etmiştir neresi rahat uygun felan diye bakmıştır. Haliyle geç döllenme gibi olmuş olabilir. İlişki günü sayıyorsunuz fakat onun rahme gelip tutunmasi bazen 3 bazen 5 bazen 7 günü buluyor. Zaten beta da tutunmadan 3 5 gün sonra belli ediyor
Onu hepsi diyor ya bende keseyi gördü boş gebelik olabilir takipte kalıcaz diyorlar sanırım insanı heveslendirmemek için yapıyorlarİnan ilkinde böyle olsa anlardım ama şimdi hep bi sebep arıyorum. Burda bi yerde okudum aralıklı pruç hormonları etkiliyormuş ben bu ay onu yapmıştım bi de sabah akşam alıç sirkesi içmiştim onlar mı etkiledi diyorum ama bilmiyorum. Bi de ilk gittiğim doktor bana dış gebelik de olabilir diye bi nifak soktu keseyi görmeden rahat edemeyeceğim o yüzden