2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Ben dün sabah baktırdım 366 çıktı haftaya kese görmeye çağırdı doktor yumurtlama zamanını biliyor musun sen
Yok canım bilmiyorum elimde 15 tane falan yumurtlama testim vardi 4 buçuk yaşında oğlumuz var ilk aydan ve bir seferden tutmaz dedik tek korunmasız ilişkide tutmuş ilişki tarihini biliyorum ama 27 Mayıs ondan sonra 1 hafta ilişki olmadı muhtemelen 27 sinde tuttu

Ay bizimde 28 3 haziran arası olmadı nasıl oldu hiç anlamadım

13 haziranda verdim bide 15 haziranda normale 2 katın çıkması lazım be benim 15 haziranda adet günümde araştırdım çoğunun 200 300 lerde adet gününde
Hemen telaşa kapılmayın bazen ilk başta yavaş artış olabiliyor siz 17sinde tekrar verin bi artışa bakın yüzde 60 artış normal kabul ediliyor zaten

Bende 4 kere kan verdim insan merak ediyor işte artışını. Bugün randevum vardı doktora büyük ihtimal görünmez diye gitmedim pazartesiyi beklicem belki o zamana kadar bebekte kese de aynı anda görünür

İnşallah dediğin gibidir canım azda olsa içimi rahatlattın

İnşallah dediğin gibidir canım azda olsa içimi rahatlattın
Hic korkma duanı eksik etme. Kimyasal gibi durumlarda bi kaç sayı artış olur böyle iki katına yakın değerlerde artış olmaz. Sen serin kal duanı et bekle. Bizde daha kese görmedik sabirla duayla bekliyoruz

Merhaba benide subat annelerine eklermisiniz.
32 yasindayim. Son adet tarihimin ilk günü 4 mayisti. 2. gebeligim. 10 yasinda oglum var.
Dortmund/Izmir den yaziyorum. Bat ve sat dan bahsetmissiniz onlar neyin kisaltmasi tam cözemedim.

Eklentiler

• 8A8D4725-379A-4BA4-87F7-0E4A6895420D.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba benide subat annelerine eklermisiniz.
32 yasindayim. Son adet tarihimin ilk günü 4 mayisti. 2. gebeligim. 10 yasinda oglum var.
Dortmund/Izmir den yaziyorum. Bat ve sat dan bahsetmissiniz onlar neyin kisaltmasi tam cözemedim.
Beklenen adet tarihi ve son adet tarihi. Hayırlı olsun

13 haziranda verdim bide 15 haziranda normale 2 katın çıkması lazım be benim 15 haziranda adet günümde araştırdım çoğunun 200 300 lerde adet gününde
Benim de senin gibi canım adet günümde 60 çıktı bana da yavaş yükseliyor gibi geliyor ilkinde dediğin gibi adet günümde 313 değerle öğrenmiştim
Ay ben de aynı tek korunmasız gün ben de biliyorum 24 mayıs ona rağmen betam küçük geç döllenme olabilir diyor doktor nasıl geç döllenme oluyor tek günle anlamadım

Yumurta ve sperm biraz flört edip takilmistir. Hemen birlesmemis olabilir yada dollenip rahme geldiğinde hemen tutunmamis biraz etrafı kolaçan etmiştir neresi rahat uygun felan diye bakmıştır. Haliyle geç döllenme gibi olmuş olabilir. İlişki günü sayıyorsunuz fakat onun rahme gelip tutunmasi bazen 3 bazen 5 bazen 7 günü buluyor. Zaten beta da tutunmadan 3 5 gün sonra belli ediyor

İnan ilkinde böyle olsa anlardım ama şimdi hep bi sebep arıyorum. Burda bi yerde okudum aralıklı pruç hormonları etkiliyormuş ben bu ay onu yapmıştım bi de sabah akşam alıç sirkesi içmiştim onlar mı etkiledi diyorum ama bilmiyorum. Bi de ilk gittiğim doktor bana dış gebelik de olabilir diye bi nifak soktu keseyi görmeden rahat edemeyeceğim o yüzden

Onu hepsi diyor ya bende keseyi gördü boş gebelik olabilir takipte kalıcaz diyorlar sanırım insanı heveslendirmemek için yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…