Kanama adete döndüyse büyük ihtimal kimyasal olmuştur doktor daha bişey demedimiKan verdim dün, tahliller pazartesi gelir dediler
Maşallah Allah evladınızı size bağışlasın darısı bizlere inşallahkızlaaar umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :)ben 2023 şubat annesiyim. şimdi oğlum kucağımda yazıyorum bu yazıyı. geçen sene bu günlerde öğrenmiştim hamile olduğumu. seneye sizler de kucağınızda buralarda olursunuz inşallah. size tavsiye olarak verebileceğim en önemli şey bol bol konuşun bebeklerinizle. stresten uzak durun içiniz sıkıldığında bebeğinizin sizin en özel arkadaşınız olduğunu bilin. bol bol gülün kahkahalarınız eksik olmasın. siz mutlu olursanız bebeğiniz de mutlu oluyor ve bu hayatına yansıyor emin olun. hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz oğlumla. sağlıkla kavuşun bebişlerinize
13 haziranda 53 tü 15 haziranda 73 oldu düşük benim normalden dün normalde adet günümdüSenin kaçtı en son
O zaman erken gebelik testi yapmalısın. Kaset testte çıkmaz zatenYok daha 2 gün var adetime, sat 20.05 bat 18.06 testi erken mi yapmışım hiç bilmiyorum bu konuları
Gec döllenme olmus tahminen 20 günlükKanama adete döndüyse büyük ihtimal kimyasal olmuştur doktor daha bişey demedimi
Aa tamam o zaman önerdiğiniz bir marka var mıO zaman erken gebelik testi yapmalısın. Kaset testte çıkmaz zaten
amiiin inşallahMaşallah Allah evladınızı size bağışlasın darısı bizlere inşallah
Hayır ben eczacı hangisini verirse onu aldım hep , hiç marka ayırt etmedimAa tamam o zaman önerdiğiniz bir marka var mı
Bazıları doğru çıkartmıyor diyorlar ya o yüzden sordumHayır ben eczacı hangisini verirse onu aldım hep , hiç marka ayırt etmedim
Predictor en iyisi ama biraz pahalıAa tamam o zaman önerdiğiniz bir marka var mı
Laboquik öneriyorumAa tamam o zaman önerdiğiniz bir marka var mı
Beta falan baktı mı canım?Gec döllenme olmus tahminen 20 günlük
Tutunma mücadelesi veriyormus. Hap verdi. Pazartesi tekrar bakacagiz
Laboquik öneriyorum2 hamileliğimde de onunla öğrendim asla 2.cizgi çıkartmiyor gebelik yoksa, kuruma çizgisi de çıkartmıyor hiçbir çizgiyi çıkartmıyor, gebelik varsa ilk hamileligimde 2 idi değer kan verdiğimde ve silik hayali çizgi denen çizgi çıkmıştı, bu hamileligimde de 5 akşam hayali silik çizgi çıkmıştı, ertesi gün öğlen kan testi verdim 5 çıktı o kadar ilk gunden yakalıyor
Eczanelere sorayımm bunları teşekkür ederimPredictor en iyisi ama biraz pahalı
Bunu ben de merak ediyorumKızlar denize girme konusunda ne düşünüyorsunuz havuza girmem mikrop kapma ihtimali olabilir ama denize girilir mi?
Gebelikte bilmiyorum ama bende iki kez oldu bu kist durumu ilaç vermişti diğer adetle geçmişti ama gebelikte nasıl oluyor bilemedim belki de küçülür yok olur gider yaygın demişti doktor bana bu gibi durumlarınKızlar selam. Dün gece aşırı kasık ve karın ağrım oldu yataktan kalkamadım. O yüzden bugün doktora gittim yumurtalıkta bir kist oluştuğunu söyledi doktor. Gebeliğe bir zararı yok ama büyüyecek mi diye takip etmek gerekir dedi. Bu durumu yaşayan var mı ? Kist aynı zamanda ağrı yaparnış
Umarım küçülür ya karnım sürekli ağrıyor tedirgin oluyorumGebelikte bilmiyorum ama bende iki kez oldu bu kist durumu ilaç vermişti diğer adetle geçmişti ama gebelikte nasıl oluyor bilemedim belki de küçülür yok olur gider yaygın demişti doktor bana bu gibi durumların
içini ferah tut doktor da demiş takip edeceğiz diye bir sorun olmaz muhtemelen atılamayan bir yumurta kiste dönüstü minik söner gider o 1 aya kadar benceUmarım küçülür ya karnım sürekli ağrıyor tedirgin oluyorum
Pazartesi gelecekmis kan tahlilillerimBeta falan baktı mı canım?