Alt degistirirken ve giydirirken cok zorlaniyorum siz de öyle misiniz? Deneyimli anneler bu durum gececek mi? Her defasinda ciglik cigliga ağlıyor ama her defasında
Bizde de öyle kaçıyor, ağlıyor tek başına yapamıyorum artık birinin yanımda oyalaması lazım tek olduğum zaman da oyalanmıyor çok ağlıyor zorla değiştiriyorum
Alt degistirirken ve giydirirken cok zorlaniyorum siz de öyle misiniz? Deneyimli anneler bu durum gececek mi? Her defasinda ciglik cigliga ağlıyor ama her defasında
Bise yetmiyor kaç takım pijaması ev kıyafeti var ya leke ya bir şey ya küçülüyor hepsini 9-13 almıştım kış için.her gün yıkıyorum ya da citileyip yıkıyorum yok lekeler de çıkmıyor kıyafet de yetişmiyor
Ben kışlıkları 12 18 aldım tam oluyorlar 9 12 takımı küçük oluyor biraz dediğin gibi sürekli zaten evde değişim gerekiyor 7/8 takım evde giydirdiğim var sanırım. 8 takım kadar da dışarıda giydiği onlar çok yıpranmıyor da evdekiler fena halde
Benimki de üstünü çıkarırken altını değiştirirken kıyamet hep özellikle banyo sonrası çok zorlanıyorum sudan çokmak istemiypeum çıkınca giydirmiyor hava soğuk giydirene madar canım çıkıyor yıkarken ufo yakıyorum giydirmek uzun sürdüğü için inşallah geçiyordur
Hanımlar merhaba uzun bir süredir yoktum. Mama kullanan anneler tavsiyelerinize ihtiyacım var. Hangi marka mama kullanıyorsunuz, mama seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.