İlk küçük değerler yanıltıcı olabilir bence 4 gün sonra tekrarlayın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur sağlıkla devam eder, ama kimyasal olma ihtimali de var maalesef takip edin sizBugun tekrar test verdim 52 den 73 e çıkmış çok moralim bozuk sizce beta yükselirimi yada kimyada gebelikmiş olur?
Aa senin beta kaçtı çıktı ne zaman baktırdınSat tarihleri aynı gunmuş sizinlebenim de 13 mayisti :)
Merhaba 27 yaş 1.çocuk sat 15mayısKızlar listeye eklemediklerim varsa alıntı yapıp bilgileri yazabilir
Kaç gün sonra verdiniz kiBugun tekrar test verdim 52 den 73 e çıkmış çok moralim bozuk sizce beta yükselirimi yada kimyada gebelikmiş olur?
Tutunacağı varsa tutunuyor hiç endişe etme canım.. bebeğine odaklan gerisini koy verKizlar ben iki gundur cok stresliyim bazi problemlerden dolayi, cumartesi keseyi gormeye gidicez ama bu kadar stres tutunmasini zorlastirir mi?kasık agrilarim artiyor, arttikca daha da endiseleniyorum
En son geçtiğimiz cuma baktirmistim 71 çıkmıştı :) sen baktirdin mi ne zaman kaç çıktıAa senin beta kaçtı çıktı ne zaman baktırdın
Çok iyi yükselmiştir şimdiye kadarEn son geçtiğimiz cuma baktirmistim 71 çıkmıştı :) sen baktirdin mi ne zaman kaç çıktı
13 haziranda verdim bide 15 haziranda normale 2 katın çıkması lazım be benim 15 haziranda adet günümde araştırdım çoğunun 200 300 lerde adet günündeKaç gün sonra verdiniz ki
Surekli kan vermek istemiyorum ilk 5 günde 3 sefer kan verdim, doktor kontrolünü bekliyorum sabirsizlik iste 2 güne bir idrar testi yapıp değer artmaya devam ediyor mu diye bakıyorum en azındanÇok iyi yükselmiştir şimdiye kadar
Bende arada bi oluyorArkadaşlar sizinde baş dönmeleriniz var mı başım çok dönüyor yer kayıyor sanki kulaklarım uğulduyor resmen
Adetin gecikmiş miydi ?Kızlar dayanamayıp Test yaptım ama silik bile göremiyorum
Ben dün sabah baktırdım 366 çıktı haftaya kese görmeye çağırdı doktorEn son geçtiğimiz cuma baktirmistim 71 çıkmıştı :) sen baktirdin mi ne zaman kaç çıktı
Son bat ne zamandı canım seninBen dün sabah baktırdım 366 çıktı haftaya kese görmeye çağırdı doktoryumurtlama zamanını biliyor musun sen
Benim de mide yanmam var sadece su içsem şişiyorım ayrıcaArkadaşlar sizinde baş dönmeleriniz var mı başım çok dönüyor yer kayıyor sanki kulaklarım uğulduyor resmen
Tatlım telaşa kapılma. 2 yada 4 gün arayla belayı yenile. İlk nerde verdiysen aynı yerde vermeye devam et laboratuvar farkı cikar yoksa. Ayrıca başkalarının günü ile kendini kıyaslama bazısı erken yumurtlama görmüştür bazısı geç döllenme yada geç yeslesme olabilir. Özellikle ilk belalardan illa iki katı olmalı şartı yok %65 üstü de olabilir ilk zamanlar yavaş salgiliyor olabilir. Sen kendini serin tut dua et. Şeytanın vesveselerine kulak asma çok araştırma da yapma. Rabbimden sağlıklı hayirli evlat duasında bulun. Bolca dinlen13 haziranda verdim bide 15 haziranda normale 2 katın çıkması lazım be benim 15 haziranda adet günümde araştırdım çoğunun 200 300 lerde adet gününde