2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Bugun tekrar test verdim 52 den 73 e çıkmış çok moralim bozuk sizce beta yükselirimi yada kimyada gebelikmiş olur?😭
İlk küçük değerler yanıltıcı olabilir bence 4 gün sonra tekrarlayın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur sağlıkla devam eder, ama kimyasal olma ihtimali de var maalesef takip edin siz

Kizlar ben iki gundur cok stresliyim bazi problemlerden dolayi, cumartesi keseyi gormeye gidicez ama bu kadar stres tutunmasini zorlastirir mi?kasık agrilarim artiyor, arttikca daha da endiseleniyorum

Kizlar ben iki gundur cok stresliyim bazi problemlerden dolayi, cumartesi keseyi gormeye gidicez ama bu kadar stres tutunmasini zorlastirir mi?kasık agrilarim artiyor, arttikca daha da endiseleniyorum
Tutunacağı varsa tutunuyor hiç endişe etme canım.. bebeğine odaklan gerisini koy ver 🙏🏻🙏🏻 suan senden ve bebişinden değerli kimse yok.. dertleşmek istersen de her zaman dinleriz

Arkadaşlar sizinde baş dönmeleriniz var mı başım çok dönüyor yer kayıyor sanki kulaklarım uğulduyor resmen

Kızlar dayanamayıp Test yaptım ama silik bile göremiyorum 😔

Eklentiler

• 20230616_071104.jpg
    20230616_071104.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 37
Çok iyi yükselmiştir şimdiye kadar
Surekli kan vermek istemiyorum ilk 5 günde 3 sefer kan verdim, doktor kontrolünü bekliyorum sabirsizlik iste 2 güne bir idrar testi yapıp değer artmaya devam ediyor mu diye bakıyorum en azından 😅 haftaya cumayı kim nasıl bekleyecek 😅 ki 5+6 da olacağım kalp atışını duymak sürpriz olur, bayram giriyor araya maalesef

13 haziranda verdim bide 15 haziranda normale 2 katın çıkması lazım be benim 15 haziranda adet günümde araştırdım çoğunun 200 300 lerde adet gününde
Tatlım telaşa kapılma. 2 yada 4 gün arayla belayı yenile. İlk nerde verdiysen aynı yerde vermeye devam et laboratuvar farkı cikar yoksa. Ayrıca başkalarının günü ile kendini kıyaslama bazısı erken yumurtlama görmüştür bazısı geç döllenme yada geç yeslesme olabilir. Özellikle ilk belalardan illa iki katı olmalı şartı yok %65 üstü de olabilir ilk zamanlar yavaş salgiliyor olabilir. Sen kendini serin tut dua et. Şeytanın vesveselerine kulak asma çok araştırma da yapma. Rabbimden sağlıklı hayirli evlat duasında bulun. Bolca dinlen 🤗

X