- 15 Mayıs 2022
- 640
- 722
- 30
Yok daha 2 gün var adetime, sat 20.05 bat 18.06 testi erken mi yapmışım hiç bilmiyorum bu konularıAdetin gecikmiş miydi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha 2 gün var adetime, sat 20.05 bat 18.06 testi erken mi yapmışım hiç bilmiyorum bu konularıAdetin gecikmiş miydi ?
Canım yaklaşık 3 senedir aralıklı oruçla besleniyorum. Benim adet döngüm 30 günde birdi aralıklı oruca başladıktan 1 sene sonra döngüm 28 güne düştü. Diyeceğim hemen 1 ayda öyle hormonlara etkisi olmaz... Stres olma her şey çok güzel olacakİnan ilkinde böyle olsa anlardım ama şimdi hep bi sebep arıyorum. Burda bi yerde okudum aralıklı pruç hormonları etkiliyormuş ben bu ay onu yapmıştım bi de sabah akşam alıç sirkesi içmiştim onlar mı etkiledi diyorum ama bilmiyorum. Bi de ilk gittiğim doktor bana dış gebelik de olabilir diye bi nifak soktu keseyi görmeden rahat edemeyeceğim o yüzden
Her ay ayrı bir panik oluyor ya kesesi, kalbi, sonra ayrıntılı ultrasonda bir şey söyleniyor ona takıyorsun doğum vakti herkeste bi şey çıkıyor ona geriliyorsunOnu hepsi diyor ya bende keseyi gördü boş gebelik olabilir takipte kalıcaz diyorlar sanırım insanı heveslendirmemek için yapıyorlar
Bakalım salı günü kontrolüm var görünecek miCanım yaklaşık 3 senedir aralıklı oruçla besleniyorum. Benim adet döngüm 30 günde birdi aralıklı oruca başladıktan 1 sene sonra döngüm 28 güne düştü. Diyeceğim hemen 1 ayda öyle hormonlara etkisi olmaz... Stres olma her şey çok güzel olacak
Baya başım dönüyor kulaklarım uğulduyor çok tuhafıma gittiBenim de ilk belirti baş dönmesi oluyor ondan anlıyorum hemen hamile olduğumu
Maşallah teşekür ederiz bilgi verdiğiniz içinkızlaaar umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :) ben 2023 şubat annesiyim. şimdi oğlum kucağımda yazıyorum bu yazıyı. geçen sene bu günlerde öğrenmiştim hamile olduğumu. seneye sizler de kucağınızda buralarda olursunuz inşallah. size tavsiye olarak verebileceğim en önemli şey bol bol konuşun bebeklerinizle. stresten uzak durun içiniz sıkıldığında bebeğinizin sizin en özel arkadaşınız olduğunu bilin. bol bol gülün kahkahalarınız eksik olmasın. siz mutlu olursanız bebeğiniz de mutlu oluyor ve bu hayatına yansıyor emin olun. hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz oğlumla. sağlıkla kavuşun bebişlerinize
Adet gününde hem 60 hemde 313 nasıl oluyor anlamadımBenim de senin gibi canım adet günümde 60 çıktı bana da yavaş yükseliyor gibi geliyor ilkinde dediğin gibi adet günümde 313 değerle öğrenmiştim
Ay ben de aynı tek korunmasız gün ben de biliyorum 24 mayıs ona rağmen betam küçük geç döllenme olabilir diyor doktor nasıl geç döllenme oluyor tek günle anlamadım
İlk çocuğumda adet günü 313, bunda 60 canımAdet gününde hem 60 hemde 313 nasıl oluyor anlamadım
Ne dedi peki doktor sana normalmiymişİlk çocuğumda adet günü 313, bunda 60 canım
Kanama fazlaysa doktorun olduğu acile gidin zaten doktorunuz şu an hastanededirBenim bugün kanamam vardı, pazartesi randevum. Doktoruma ulaşamadım. Başına gelen oldu mu
Çok yoğun mu kanama yoksa lekelenme şeklinde miBenim bugün kanamam vardı, pazartesi randevum. Doktoruma ulaşamadım. Başına gelen oldu mu
Şu an normal dedi çarşamba günü 305 e çıkmıştı salıya randevumNe dedi peki doktor sana normalmiymiş
Senin kaçtı en sonNe dedi peki doktor sana normalmiymiş
Geldim şimdi bekliyorum, aceba adetin gelmiş olmasın diyor bide. Sanırım 4 testte yanlış değildir. Hala muayene olmadım bekliyorumKanama fazlaysa doktorun olduğu acile gidin zaten doktorunuz şu an hastanededir
Başta lekelenmeydi, coğaldı sonradanÇok yoğun mu kanama yoksa lekelenme şeklinde mi
Kan vermemişmiydinBaşta lekelenmeydi, coğaldı sonradan
Kan verdim dün, tahliller pazartesi gelir dedilerKan vermemişmiydin
Çoğaldıysa kimyasal olabilir
Betanız kaçtıGeldim şimdi bekliyorum, aceba adetin gelmiş olmasın diyor bide. Sanırım 4 testte yanlış değildir. Hala muayene olmadım bekliyorum