Evet benimkine de baktı yolk ve bebiş görüldü boş gebelik değil 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim boşa alttan bakıp riske atmayalım dedi ben de istemiyordum zaten. Dediğiniz gibi inş boyut önemli değildir kalp atışını duyunca hafta da belirtiyorlarmışBence boyut önemli değil içinde kalp atışı olup olmaması önemli ona da bi hafta sonra bakalım dediler bana perinatolog hocam alttan baksak duyarız dedi onun usg çok detaylı bugünkü kadin doğum uzman arkadaşımın usg daha eski o henüz kese de bi şey görmedi 1 hafta 10 güne bakalım dedi
Evet canım 2 günde baktirmakta gerçekten bir mantık olabilir dediğin gibi. Her günun yuzde artışı farklı olduğundan 3 günlük artışlar yanıltabilir diğerini pzt baktirayim o zaman 4 günlük artışa bakarımM muhendishanim98 Bir de aynı hastanede veriyorsun değil mi? O çok önemli
benim 4.9 mmKızlar kesenizin boyutu ne kadar ?
ben çözümü bugün sodalı ayranda buldum bana iyi geldi arkasına açık havada yavaş tempo yürüyüş baya rahatlattı6.haftadan bildiriyorum maalesef ilk bulantı başladı. Masterchef bile izleyemiyorumyemek görünce kötü oluyorum kusma yada sabah bulantısı daha hiç olmadı ama bu akşam midem kötü
Bana yolk kesesi var demedi ama sadece 12 mm kese var dedi baktım da yolk görmek için 20 mm kese olması lazım yazıyor ama size net bi şekilde yolk sac gördüklerini söylediler Mi ?Evet benimkine de baktı yolk ve bebiş görüldü boş gebelik değil 10 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim boşa alttan bakıp riske atmayalım dedi ben de istemiyordum zaten. Dediğiniz gibi inş boyut önemli değildir kalp atışını duyunca hafta da belirtiyorlarmış
Akşam biraz yağlı yedim ondan mı acaba ne güzel hiç yoktuben çözümü bugün sodalı ayranda buldum bana iyi geldi arkasına açık havada yavaş tempo yürüyüş baya rahatlattı
Evet hatta bana da gösterdi elimdeki görüntüde görünmüyor sadece beyaz leke gibi varBana yolk kesesi var demedi ama sadece 12 mm kese var dedi baktım da yolk görmek için 20 mm kese olması lazım yazıyor ama size net bi şekilde yolk sac gördüklerini söylediler Mi ?
olabilir belki de ama bugün bende yemeklere karşı tiksinti başladı daha 6+4 benim çok erken geldi umarım bu süreç uzamaz çok zor valla :)Akşam biraz yağlı yedim ondan mı acaba ne güzel hiç yoktusoda ayran bende deneyeyim
Hmm belki bana perinatolog gösterdiğinde sizin gibi bi şey gördüm alttan baksak duyarız dedi belki onu kastetmiştir hayırlısı olsun hakkımızdaEvet hatta bana da gösterdi elimdeki görüntüde görünmüyor sadece beyaz leke gibi varama ekranda görebilmiştim
Benim kesede 13 küsürdü videoya çekmiştim yolk kesesi görünüyor videodaBana yolk kesesi var demedi ama sadece 12 mm kese var dedi baktım da yolk görmek için 20 mm kese olması lazım yazıyor ama size net bi şekilde yolk sac gördüklerini söylediler Mi ?
Haftanı yanlış mı yazdın canım ben mi yanlış hatırlıyorumolabilir belki de ama bugün bende yemeklere karşı tiksinti başladı daha 6+4 benim çok erken geldi umarım bu süreç uzamaz çok zor valla :)
Atış duymuş muydunuz siz ?Benim kesede 13 küsürdü videoya çekmiştim yolk kesesi görünüyor videoda
Ama tam kaç haftalık belli degik geç döllenme tahminimce suan 6+2 yim
Geçmiş olsun, ilk hamileliğimde benim de 6.haftada başlamıştı 12.haftaya kadar devam etti,inşallah sizinki o kadar uzun sürmez6.haftadan bildiriyorum maalesef ilk bulantı başladı. Masterchef bile izleyemiyorumyemek görünce kötü oluyorum kusma yada sabah bulantısı daha hiç olmadı ama bu akşam midem kötü
ay yanlış yazmışım 5+4 :)Haftanı yanlış mı yazdın canım ben mi yanlış hatırlıyorum
Yok canım 23nde inşallahAtış duymuş muydunuz siz ?
İnşallahGeçmiş olsun, ilk hamileliğimde benim de 6.haftada başlamıştı 12.haftaya kadar devam etti,inşallah sizinki o kadar uzun sürmez
Canım benim verdiğim tarihte kesin değil ama 23nde düzeltiriz artıkHaftanı yanlış mı yazdın canım ben mi yanlış hatırlıyorum
Canım valla ben bazen yürüyemiyorum bile o derece ağrım var dediğin gibi bazen bi sancı giriyor canım çıktı sanıyorumKızlar bugün ağrım çok ya ara ara öyle bir giriyor ki iki büklüm kalıyorum. Cidden korkacak kadar var ama dua edelim Allah hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasip etsin
Daha çok yeni benim 3 +4teyim gaz sancısı yoğun bir şekilde iştahım çok açıkİ
İnşallahşimdiki nasıl gidiyor