- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 26
Ay seninki de mi yasak dedi offfkız siz iyi vallaben yumurtlamadan sonra adamı yanıma yaklaştırmadım en son umudu doktordaydı o da yasak deyince iyice kankaya döndük
Bence de 10. haftaya kadar falan dikkatli olmakta fayda varAy seninki de mi yasak dedi offf
bize de yasak dedi 12. haftaya kadarKız ben istemese cildiririm heralde yapamayınca beni bı sinir basıyor ayoll
Tamam kızlar artı olmucak yani anladimBence de 10. haftaya kadar falan dikkatli olmakta fayda varson 2 ay hiç önerilmiyor zaten. Ama o arada sıkıntı yok diye biliyorum
Penisin giriş çıkışı sorun yaratabilir kanama yaşayabilirsin dedi. Sonra daha çok korkup 9 ay hiç yaşayamazsınız riske atmayın 3 ay bekleyin dedi zaten 1 ayı bilmeden geçiyorSebebini sormadın mi canim
Benimki işin bitti attın beni kenara diyorAdama artık yapmam desem sen beni damızlık olarak mı kullandın derbebeği her gün yaparak yaptıkta biz
Maşallah kan yerine doktora gitsen bile olurmuş nasıl sabrettinEki Görüntüle 3261305 iyi günler bugün ilk kez kan testi verdim sonuç 15 bin mi oluyor sizce anlayamadım
İlişki düşük tehlikesi yoksa normal kabul ediliyor 8. Aya kadar doktorlar bişey olmaz diyor ama benim eşim çok pinpirikli korkuyor diye biz duyduğumuzdan beri devam etmiyoruzAaa ilk kez duydum e ilişki olmuyor mu siz de bıraktınız mıbiz devam ediyoruz zararlı mı ki
Hayatta dayanamam3binde kese görülür belki ama içinde bir şey görülmez sonra bebek için git sonra kalp için git her seferinde ayrı stres. Yada 2 hafta sonra gel der kalp ve bebeği aynı anda görelim ister. Ondan 6bin üstünü beklemek iyi bence. Direkt kalbe gitsek yurtdışı gibi ama ona dayanamayız
Nerde anketKızlar gönlünüzden geçtiği için mi cinsiyete tıkladınız ankette yatotem mi daha mercimek tanesi değillerdir haha bende kıza tıklıyorum o zaman
Bu arada benim bugün 6.6 mm çıktı doktor hiç kötü yorum yapmadı ama bazı arkadaşların daha büyük çıkmış belki değişkendirmaşallah benim kese 4+5te 4.9 mm çok mu küçük ya karından göremedik bile
Kişiden kişiye değişiyordur canını sıkmaBu arada benim bugün 6.6 mm çıktı doktor hiç kötü yorum yapmadı ama bazı arkadaşların daha büyük çıkmış belki değişkendir
Senin kaç haftalık canımBu arada benim bugün 6.6 mm çıktı doktor hiç kötü yorum yapmadı ama bazı arkadaşların daha büyük çıkmış belki değişkendir
Adete göre 5+6Senin kaç haftalık canım
Evet bana erkek diyor bakalım tutacak mı sana ne diyorNerde anketkızlar Çin takvimine baktınız mı ne görünüyor cinsiyet Çin takviminde sizin
Benim de bugün 5+3 bakalım haftaya kontrolüm heyecanlıyım nasıl diyeAdete göre 5+6
Nerde anketEvet bana erkek diyor bakalım tutacak mı sana ne diyor
Yaa ben baktım kız gösteriyorNerde anketkızlar Çin takvimine baktınız mı ne görünüyor cinsiyet Çin takviminde sizin