2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Bana da kız çıktı çin takvimine göre ilkinde kız çok istemiştim ilk erkek duyunca çok üzülmüştüm ama bu üzüntüm bir iki gün sürdü sonra geçti doğduğunda ise dünyanın en mutlu insanı idim sağlıklı olsun minnoşlar şimdi de oğlum açısından bakınca yine erkek olursa oğlum için çok sevineceğim, kardeşlerin hemcins olması daha güzel oluyor bence, kızım olursa da her iki duyguyu da yaşamak adına sevineceğim yani sonuç ne olursa olsun farketmez yeter ki sağlıklı olsun bu sefer eşim de ilkinde kız çok istiyordu bu sefer o da diyor oğlumuz için bir oğlumuz daha olsun, oğlumuz de erkek kardeş istiyormus

Kızlar bugün beta sonucum 306 çıktı. 3 oldu veriyorum katlaması güzel dedi doktor ama 5+1 oldum hala betam 300’lerde sürünüyor. Bana dua edin olur mu
Canım eğer katlanması guzelse korkma geç dollenmedir belki geç yumurtlama olmuştur

Benim doktorum rahat bir doktor ona rağmen yasak koydu ondan daha iyi bileceğimizi düşünmediğimden ben de ilişki yaşamayı düşünmüyorum. 3 ay sevişmedi diye kimse ölmez bence ki zaten bu 3 ayın bir ayında sevişip çocuk yaptık kaldı 2 ay

Anket dedikleri en başta ama onu öğrenince yapcaz bu Çin takvimine internetten bak. Bana da söylediğim kişilerin yarısı kız diyor yarısı erkek sağlıklı olsun ama kız olsa güzel olur
Bana da yarı yarıya tahmin yürütüyorlar bende kız hissediyorum eşimde nişanlıyken bile kızımız olsun diye hayal kurardı aslında kız istiyorum ama şimdi oğlansa alınmasın bizimki

Bende rahimağzı yetmezliği olmasına rağmen ilk üç ay serbest
Herkesin doktoru farklı düşünüyor ama normalde bi sorun yoksa yasak değil

Öncekiler kaçtı canım geç döllenme olabilir
Cumartesi 80, pazartesi 182, çarşamba 306 canım. İlkinde böyle bir şey olmadı 4, 4 katlıyordu neredeyse. Geç döllenme de nasıl oluyor anlamadım 28 güne bir adet oluyorum ve korunmasız tek ilişkiden oldu tam yumurtlama günümde

Buradaki arkadaşlara doktorlarının önerisi bu yönde olmuş

Buradaki arkadaşlara doktorlarının önerisi bu yönde olmuş
Ben doktora gidip doktorunun yasakladıklarına bişey demiyorum.
Daha aramızda doktora gitmeyenler yogunluklu onlar için söylüyorum
Alttan muane içinse öncesinde üçüz gebelik yaşadım haftada 2-3 kez alttan muane oluyordum zaten zararlı birşey olsa doktorlar yapmaz

Kaç yaşında oğluşunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…