2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Oyyy yerimmm onu ben bizimkiler de bir an önce görünür inşallah kaçıncı haftada gittin canım ben kan verdim bugün 4+1 ama doktora gitmedim ben de biraz geçince gideyim diyorum
İnşallah canım 5+6 da gittim ama benim yumurta 4 gün falan geç çatlamıştı normale göre 5+2 bence ovulasyonla takip etmiştim. Kan değerin çıksın ona göre sana da gün belirleyelim bence beklemek en mantıklısı insan sabredemiyor ama sağlık ocağında tahlil verince kötü bir değerin yoksa bekle. Çünkü sadece bilgilendirdi keseye baktı haftaya gel kalbe bakalım dedi o kadar

Ay hayırlı olsun valla bende aynısını düşünüyorum cuma kontrole gidecektim ama beta o tarihte ancak 3bin olur görünmez bide onun stresine girerim bekleyim diyorum ama emin değilim

Ay hayırlı olsun valla bende aynısını düşünüyorum cuma kontrole gidecektim ama beta o tarihte ancak 3bin olur görünmez bide onun stresine girerim bekleyim diyorum ama emin değilim
3binde kese görülür belki ama içinde bir şey görülmez sonra bebek için git sonra kalp için git her seferinde ayrı stres. Yada 2 hafta sonra gel der kalp ve bebeği aynı anda görelim ister. Ondan 6bin üstünü beklemek iyi bence. Direkt kalbe gitsek yurtdışı gibi ama ona dayanamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…