2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Nerde anket ben kendim erkek diyorum hem sağ tarafımdaki yumurta gelişmişti hem de yumurtlama günü birliktelik oldu
Anket dedikleri en başta ama onu öğrenince yapcaz bu Çin takvimine internetten bak. Bana da söylediğim kişilerin yarısı kız diyor yarısı erkek sağlıklı olsun ama kız olsa güzel olur

Anket dedikleri en başta ama onu öğrenince yapcaz bu Çin takvimine internetten bak. Bana da söylediğim kişilerin yarısı kız diyor yarısı erkek sağlıklı olsun ama kız olsa güzel olur
Ben içimden geldiği için bası verdim ankete kız

Çin takvimi bazen doğru çıkmayabiliyor benim ilkinde erkek çıkmıştı ama kızım oldu

Haha inş gönlümüzdeki olur
İnşallah canım valla ben halen inanamıyorum ya 1 sene yedim bitirdim kendimi olmuyo dıye tam umudu kestim ne ovulasyon takibi yaptım ne bişey hep derlerdi iç ummadın anda oluyo diye ınan mazdım doğruymuş

çin takvimine göre testini iki farklı sitede yaptım birinde kız birinde erkek çıktı hangisine inanayım şimdi

Hepsinin cinsiyetleri çoktan belli ya keşke beta verirken kanda o da çıksa hemen

Kızlar mesajları okuyunca şok oldum gerçekten
Doğal gebelikse cinselliğin ne gibi bi tehlikesi olabilir
Gebelik bi hastalık değil sonuçta normal hayatınıza devam edebilirsiniz
Ama tüp bebekle hamile kaldıysanız kanama alanınız varsa ve kanama yasıyosanız kesin YASAK
Bide alttan muanenin hiçbir zararı yok öyle bişeyin imkanı bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…