- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.597
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun , güzel haberlerini bekliyoruzEvet dün gittin kese bı görünüyor bı görünmüyor dedi 1haftan dolmadan bı daha gel dedi
Aaa ben bilmiyordum bunu , ben hep 2 kat gidiyor diye biliyordum, teşekkürler aydınlattığın içinKızlar ikiz olması tabii ki ihtimal dahilinde olmakla birlikte hcg’niz hep 2 kat artmaz bir iki artıştan sonra 4’e ya da daha fazlaya katlıyor, katlamayabilir de tabii. İkiz demek için yeterli değil yani hcg’nin katlanması
Değeriniz güzel artmış siz yorulmamakta çalışın çocuğunuz da varmış biraz zor ama dikkat edin9 Haziran da böyle çıkmıştı
En son geçen hafta 1042 çıktı bir daha baktırmadım :)Aynı zaman :) sizin beta hcg kaçtı kusura bakmayın sormuş olabilirim ama çok kişi ile konuşunca burda karışıyor
Baya yükselmiştir keseyi gördünüz müEn son geçen hafta 1042 çıktı bir daha baktırmadım :)
Bunu bende çok merak ediyorumKese gören var mı aramızda? Beta kaçken gördünüz?
4000lerdeydi kese göründüğündeKese gören var mı aramızda? Beta kaçken gördünüz?
Uuuu masallah. Bizim cuma kontrol var beta için. O gün 500 lerde olsa haftaya pers cuma anca kese görünür hergun beta verip varlığını görmek istiyorum. Sürekli ne yani hamile miyim ben şimdi diye sorguluyorum. keseyi gorsekte elimizde bi fotosu olsa4000lerdeydi kese göründüğünde
Sat ne zamandıı Evet ya ben bakıp duruyorum keseye ufacık bişi ama işte ne anlamlar yüklüUuuu masallah. Bizim cuma kontrol var beta için. O gün 500 lerde olsa haftaya pers cuma anca kese görünür hergun beta verip varlığını görmek istiyorum. Sürekli ne yani hamile miyim ben şimdi diye sorguluyorum. keseyi gorsekte elimizde bi fotosu olsa
Sat 16 mayıs. 3 haz transfer olduSat ne zamandıı Evet ya ben bakıp duruyorum keseye ufacık bişi ama işte ne anlamlar yüklü
beta 1000-1500ü geçtiğinde vajinal us ile, 3000-4000i geçtiğinde abdominal us ile görülür karından yaniKese beta ile mi alakalı yoksa gebelik haftası- günü ile mi
Alttan üstten hic farketmez görelim inşallah ben transfer sonrasi beklemek zor günler gecmiyo derdim asıl böyleyken günler gecmiyomusbeta 1000-1500ü geçtiğinde vajinal us ile, 3000-4000i geçtiğinde abdominal us ile görülür karından yani
Keseyi gördük ama çok zor gördük 4+5 vaginal yolla bakınca gördü doktor çok küçük boş gebelik olmasın diye takip edelim dediBaya yükselmiştir keseyi gördünüz mü
Ben 1 kere vermiştim beta bide saglık ocagı yaptı sürekli igne vurdugumdan kan vermekten iğneden tiksindim inşallah en kısa zamanda kesenide bebişinide görürsünSat 16 mayıs. 3 haz transfer oldu
Amiiin hepimiz inşallah zamanında yasar görürüz sağlıkla.Ben 1 kere vermiştim beta bide saglık ocagı yaptı sürekli igne vurdugumdan kan vermekten iğneden tiksindim inşallah en kısa zamanda kesenide bebişinide görürsün