2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Kızlar ikiz olması tabii ki ihtimal dahilinde olmakla birlikte hcg’niz hep 2 kat artmaz bir iki artıştan sonra 4’e ya da daha fazlaya katlıyor, katlamayabilir de tabii. İkiz demek için yeterli değil yani hcg’nin katlanması

Kızlar ikiz olması tabii ki ihtimal dahilinde olmakla birlikte hcg’niz hep 2 kat artmaz bir iki artıştan sonra 4’e ya da daha fazlaya katlıyor, katlamayabilir de tabii. İkiz demek için yeterli değil yani hcg’nin katlanması
Aaa ben bilmiyordum bunu , ben hep 2 kat gidiyor diye biliyordum, teşekkürler aydınlattığın için ☺️🙏🏻

4000lerdeydi kese göründüğünde
Uuuu masallah. Bizim cuma kontrol var beta için. O gün 500 lerde olsa haftaya pers cuma anca kese görünür 😅 hergun beta verip varlığını görmek istiyorum. Sürekli ne yani hamile miyim ben şimdi diye sorguluyorum. 😅 keseyi gorsekte elimizde bi fotosu olsa 😁😁

Uuuu masallah. Bizim cuma kontrol var beta için. O gün 500 lerde olsa haftaya pers cuma anca kese görünür 😅 hergun beta verip varlığını görmek istiyorum. Sürekli ne yani hamile miyim ben şimdi diye sorguluyorum. 😅 keseyi gorsekte elimizde bi fotosu olsa 😁😁
Sat ne zamandıı Evet ya ben bakıp duruyorum keseye ufacık bişi ama işte ne anlamlar yüklü 😂

Ben 1 kere vermiştim beta bide saglık ocagı yaptı sürekli igne vurdugumdan kan vermekten iğneden tiksindim 😂inşallah en kısa zamanda kesenide bebişinide görürsün ❤️🌸
Amiiin hepimiz inşallah zamanında yasar görürüz sağlıkla.
Hehe bende delik deşik oldum. Damarlar patladı bilekten dirseğe morardı 😅 göbek iğneleri bi sey yapmadı ama 😅 valla şu cuma gelse varya 😌😌🤲😍

X