2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Dünden beri ateş düşürücü veriyorum 39'dan 38'e falan düşüyor etkisi geçmeye başlayınca geri çıkıyor. Bugün sabah 6'da verdim en son bir daha vermedim calpol. Şimdi uyutacağım ilerleyen saatlerde tekrar vereceğim. Ateşi hiç düşmedi
Çok geçmiş olsun canım dualarım sizinle🙏🏻🙏🏻inşallah bir an önce bitsin

Kızlar ilaçları içiremiyorum zorla içirince zaten genzine kaçıyor sonra öğürüp kendini kusturuyor. Siz nasıl içiriyorsunuz
Ben şükür calpol dışında bir ilaç içirmedim fakat geçen bir ihtimal antibiyotik kullanacaktık doktoru mamanın içine katılmasını çok tercih etmeyiz ama mecbur kalırsan katabilirsin demişti

Ahahs aynı durumdayız odası yok🤣🤣 oturma odasının bir bölümüne oyuncakları koydum file çamaşır sepetleri oluyor ya ama artık gözüme kötü gelmeye başladı küçük bir dolap alayımdedim şu sepetlilerdrn oda yapmadığım için yer yok şuan ama küçük bişeyi belki bir yere sığdırırım. Korkum şu çekmecelere çok asılıyor alsam mı almasam mı ondan kararsız kaldım aslında
DUvara sabitleme şansınız yok mu öyle yapsan rahat edersin aklin kalmaz en azindan

Ben şükür calpol dışında bir ilaç içirmedim fakat geçen bir ihtimal antibiyotik kullanacaktık doktoru mamanın içine katılmasını çok tercih etmeyiz ama mecbur kalırsan katabilirsin demişti
Mama kullanmıyor ya bakalım napacağız yarın bide bunun sıkıntısını yaşayalım

M merakediyorum1 M meraklibirkisi ve çekmeceli oyuncak rafı bakan arkadaşlar biz kızıma almıştık 4 5 yaşındayken yani 7 8 senedir kullanıyoruz. Biz duvara montalqmadık ama ortanca küçükken dolap arasına sıkıştırmıştık ve önüne de masa koymuştuk sanırım. Düşse bile yaşam üçgeni oluşturacak şekilde. Bence en kullanışlı oyuncak derleyici, ikea kutularından da kullandım, file tarzı sepetlerinden de ama en kuklanuşlısı bu. Ve sanki bime veya A101 gelmişti bir kere. Şuan ufaklık için bir önlem almadık ama aşağıdaki sepetleri çekip boşaltmaya bayılıyor. Ama tutup ayaklanmaya niyetlenirse tehlike arz eder.

Ben bunlardan almayı düşünüyorum hatta bunun ikilisinden ama fiyatı biraz fazla geldi bana bime gelir mi ki 😂
Bende bunun ikilisini alacağım 14 sepet olan ve bazen canlı yayında 600 TL'lik kod veriyorlar onu bekliyorum yakalarsam alacam 😂

Kızlar ilaçları içiremiyorum zorla içirince zaten genzine kaçıyor sonra öğürüp kendini kusturuyor. Siz nasıl içiriyorsunuz
Şırıngayla dilinin arkasına sıkarsan hem genzine kaçmıyor hem de çıkaramıyor ben öyle yapıyorum yoksa asla içmiyor. Doktor göstermişti bana da

Evet çocuk doktoru. Bende çok şüpheliyim ama bir yandan da 2 gündür devamlı ama gerçek anlamda durmadan ağlayan kucaktan inmeyen ve ateşi düşmeyen bir çocuk ne yapacağımı şaşırdım
Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir bebeklerin hastalıkları çok zor oluyor.

Back