2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
D vitamini gebelik düşündüğümden beri kullanıyorum. Ocean d3 damla şeklinde kullanıyorum. Zaten birçok akademik makale gebelik dışında da kullanılması gerektiğini söylüyor ve gebelikte d vitamini eksikliği düşüğe sebep oluyor. Türkiye coğrafik konumu nedeniyle zaten d vitamini yönünden yeterli değil mutlaka takviye almak lazım.

D vitamini gebelik düşündüğümden beri kullanıyorum. Ocean d3 damla şeklinde kullanıyorum. Zaten birçok akademik makale gebelik dışında da kullanılması gerektiğini söylüyor ve gebelikte d vitamini eksikliği düşüğe sebep oluyor. Türkiye coğrafik konumu nedeniyle zaten d vitamini yönünden yeterli değil mutlaka takviye almak lazım.
Hemen alıyorum ❤️❤️

Ben kullanıyordum sonra bazı doktorlar ilk 3 ay folik asit dışı önermiyor gibi şeyler okuyunca tedirgin oldum bıraktım ya bende de ocean sprey var.

Ben kullanıyordum sonra bazı doktorlar ilk 3 ay folik asit dışı önermiyor gibi şeyler okuyunca tedirgin oldum bıraktım ya bende de ocean sprey var.
benim doktorumda kullanmamı söyledi. Hatta multivitamin başladı. :KK64:valla kime inanacağımı şaşırdım. d vitamini ile alakalı makale okudum. orda da eksikliğinde düşük görülebileceği yazıyor

Kan vermiştim bugün sonuçları böyle çıktı

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-14-02-36-59-267_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2023-06-14-02-36-59-267_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 84
Yas 35, son adet tarihi 15 Mayis, ilk gebelik olacak insallah, Hollanda’da yasiyorum. Burda folik asitle birlikte d vitamini de almamizi soyluyorlar. D vitamini dusuk riskini azaltiyormus bilginiz olsun. 8 hafta olmadan once de ne kan testi, ne kalp atisi ne ultrasonla bakmak var. Ya sabir.
Ben de Hollanda’dayim ve ayni sorundan muzdaribim 8 hafta cok uzun geliyoor :). Neyse ki Turkiye’de tatildeyken ogrendim hamileligimi de beta-hcg’ye baktirma sansim oldu.

Ya hadi inşallah ay çok heyecanlandım şimdi olur mu acaba öyle bir şey ama bizde kimsede ikiz yok 😁🤲❤️
Ya bana olabilirmiş gibi geldi çünkü benim bildiğim kadarıyla 48 saatte bir 2 kat artıyor yani sizin değerin 2000 lerde olması gerekirken 4 bin küsür çıkmış. Kese görmeye gitmiş miydiniz ?

Ya bana olabilirmiş gibi geldi çünkü benim bildiğim kadarıyla 48 saatte bir 2 kat artıyor yani sizin değerin 2000 lerde olması gerekirken 4 bin küsür çıkmış. Kese görmeye gitmiş miydiniz ?
Evet dün gittin kese bı görünüyor bı görünmüyor dedi 1haftan dolmadan bı daha gel dedi

X