2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Evet haklısın canım yine de kendimi izletiyorum diye aşırı suçlu hissediyorum

Kızlar bizde yeni güncellemeler var ben nefes alamıyorum . Normalde bana çok düşkün değildir bana aşırı düşkün olmaya başladı sürekli paçalarımdan tutuyor ,kucağımda olmak istiyor sürekli . Geceleri sürekli uyanıyor ve uykuya dalması 1,5-2 saat sürüyor . Ve hep ağlayıp her şeye bağırıyor

Hemen hemen hepsi bizde de var. Normalde benimki çok babacı babası olduğunda beni hiç aramazdı şimdi tüm gün annağ annağ diye geziyor

Of bunu o kadar çok düşünüyorum ki çalışırken hafta sonu gelsin diye iple çekerdim bazen çok acıkırdımama öğlene kadar uzanırdım çok tatlı gelirdi şimdi 5 dk bile durmuyorum yatakta oğlum uyandırıyor hemen mutfağa koşuyorum hayatımız hep bir koşuşturma artıl biraz çevremden destek istemeye karar verdim birazda kendimi düşünmem gerekiyor bu zamana kadar kimse elini bi işe atmaya için bende kimseden yardım istemek istemiyordum gurur yapıyordum ama yok yapmıcam bu konuda kendimi aşıcam en yakın vakitte oğlumu birisine emanet edip kafa masajına gidicem alışverişe gidicem kendim için daha hiç bişey yapmadım ne zaman oğlumu birisine bıraksam hep market alışverişine gittin ya da hastaneye gittim giderken oğlumun suyuna kadar kaynatıp ötle teslim ettim ama artık rahat olucam inşallah

Evet haklısın canım yine de kendimi izletiyorum diye aşırı suçlu hissediyorum
Bende öyle ekran vermesek başka bişey yapsak annelerşn suçluluk duygusu hep olacak akşam kafamı yastığa koyunca sorguladığım çok fazla şey oluyor hep kendimde hata buluyorum

Kızlar sizin azı dişleri toplu mu çıktı yoksa tek mi
Benim alttan bir tane çıktı baya gözüküyor şuan üstten de bir tane gelmiş mercimek kadar beyazlık var peş peşe geldiler ama aynı anda gelmedi. Sanırım bir kaç yerden daha diş gelecek ağzına ne zaman baksam şişlik var gibi geliyor

En son geçen ay 72 cm kilo da 7.700 gibi bişeydi
Senşn bebiş zayıf değil size çekmiş sizinde çok kilonuz yok ya ama belli olmaz belki bebekken böyle yavaş kilo alacak sınra birden kilosu artar. Seninkide çok ağlıyor ama uyumuyor çocuk nasıl kilo alsın ki benimki durmadan ağlıyor gün içinse yediğim yemeği ağlarken yakıyordur zaten üstüne durmuyor yerinde artık pek kilo almasını beklemiyorum

Hepimiz de aynı durum demekki benimki de benden ve babasından başka kimseye gitmiyor hep böyleydi ama acaba karakter meselesi mi ne benim anne babama ne de eşimin anne babasına gitmiyor öyle kendi isteği ile gidip kucaklarına kendini sevdirdiğini görmedim, onlar alınca da bağırıyor geri bizi istiyor hiç durmuyor

Eğer birilerinde duruyorsa kesinlikle biraz kendine alan aç, benim bırakacağım kişiler var seve seve de bakarlar ama bebeğim yarım saat bir saat zor durur o da dışarı çıkarıp illa gezdirmeleri lazım yoksa evin için de asla oyalayamazlar bazen diyorum keşke şöyle 2 3 saat birinde dursa altını değiştirse yemeğini yese hatta uyusa ama yok yani en azından isterdim annemde dursaydı çok değil ayda bir gidip bir arkadaşıma otururdum ama babası ve benden başka kimse de durmuyor ve babası da o kadar süre bakmaz zaten

Bende öyle ekran vermesek başka bişey yapsak annelerşn suçluluk duygusu hep olacak akşam kafamı yastığa koyunca sorguladığım çok fazla şey oluyor hep kendimde hata buluyorum
Bende özellikle şu kilo konusuna çok takıyorum, acaba sütüm neden kilo aldırmadı acaba vitaminlerimi içseydim kilo yapar mıydı acaba eksik mi yedirdim vs vs hatta çocuğumu aç mı bırakıyorum acaba bile diyorum oysa yemiyor tükürüyor yaptığım şeyleri, telefona biraz baksam acaba ilgilenmedim mi gözümümü kaçırdım bana baktı ben telefona mı baktım ay valla çok çok var böyle

Kesinlikle öyle ama ilk 4 ay çok güzel kilo aldı zayıf doğdu sonra tombiş boğum boğum oldu sonra da çok çok az almaya başladı ayda 200 gram alıyordu, birde aşırı hareketli dediğin gibi hiç durmuyor yerinde güzel de uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…