2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Kızlar çok teşekkür ederim, ateşi bir miktar azaldı. İlk kez aşılardan sonra böyle olunca şaşırdım. Bir de bizim doktor da genelde bacaktan yapardı hep 3.aşı varsa koldan mecbur yapardı ama bu adam direk koldan yaptı. Acaba yanlış bir yere mi enjekte etti diye endişelendim. Nimerix'i 15.ayda tek doz yaparsak yeterli dedi doktor, 2 ay sonra onu yaptıracağım ben de şimdi. Bitsin artık valla ya yazık çocuklara

Benim de yok, oynamayım diyorum inanılmaz ağlıyor indirmiyorum yataktan kendi zorla iniyor ama dün mesela 2 saat yatakta tuttum uyutmaya çalıştım uyuyamadı, oynamasam da uyumuyor
Bende hemen salona götürmüyorum en az 2 saat uğraşıyorum ağlıyor susmuyor mecbur kalıyorum. Sallanmak istemiyor ağlıyor bırakıyorum yine ağlıyor valla tükendim bende

Kızlar ya yine aynı konu ama bu normal mi şu an? Gerçekten ilk kez bir aşıda böyle bir şey yaşıyorum, verem aşısı bile bu kadar olmadı yani kızarıklık var ve içten baya şiş neredeyse küçük bir ceviz kadar var.

Canım benim oğlanın bacağı da öyle olmuştu ve 1 hafta on gün o sertlik vardı. Kolonya ile silebilirsin hafif hafif...

Canım benim oğlanın bacağı da öyle olmuştu ve 1 hafta on gün o sertlik vardı. Kolonya ile silebilirsin hafif hafif...
İyi bari biraz olsun rahatladım. Tamamdır deneyeyim kolonyayı, şu an hassasiyet var sanırım dokundurmuyor ama yarın bir bakayım.

Geçmiş olsun umarım hemen toparlanır. Ben şeyi merak ettim diğer dozları da koldan mı oldu biz hep bacaktan oldukta. 2 yaşına kadar verem aşısı hariç hep bacaktan dediler bana.

Ya kıyamam çok geçmiş olsun ilk doz muydu menenjit

Bizde menenjit asilarina yeni basladik.Dozlari az olsun diye 14. Ayda basladik ama her iki aşıyıda bizim doktorumuz bacaktan vurdu.Saglik ocaginda 3 aşı oldugu gün disinda hic koldan iğne yapmadilar.

Genelde 2’de uyanıyor bazen 1.30’da da kalkıyor. Sabah 5.30-6 gibi uykuya geçiyor eskiye nazaran sabah biraz geriye çekti saati Allah razı olsun
Ay vallahi aynı durumdayız ben iki saatten sonra sabrım kalmıyor sen dayanabiliyor musun? Bide böyle geç uyuyunca kaçta kalkıyor sabah

Ay vallahi aynı durumdayız ben iki saatten sonra sabrım kalmıyor sen dayanabiliyor musun? Bide böyle geç uyuyunca kaçta kalkıyor sabah
Of çok çok zorlanıyorum 2 saatten sonra bende salona geçiyorum bacaklarım kopuyor daha uzun dayanamıyorum. 9 civarı kalkıyor sabahları

Of çok çok zorlanıyorum 2 saatten sonra bende salona geçiyorum bacaklarım kopuyor daha uzun dayanamıyorum. 9 civarı kalkıyor sabahları
O kadar geç uyuyup bide geri erken kalkıyormuş ay nasıl uykusuz dayanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…