2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Kizlar dün basimiza çok kötü birşey geldi.. annemlerdeydim onlara da misafir geldi çocuklu bu çocuklar şeker yemekten her yeri mahfetti.. onlar gidince kız kardeşim yerleri sildi ben de o esnada kızın alt üst değişimini yaptım daha kirlileri topluyodum ki kızım teyzesine doğru gitmeye çalıştı parkede ayağı kaydı sırt üstü düştü kafası çarptı yere kaskatı kesildi nefes alamadı.. o kadar zordu ki evde çığlık kıyamet çok şükür sonra nefes geldi ama artık hepimiz o kadar kötü olduk ki ağlamaya başladık yan komşular gelip bizi sakinleştirdi.. aman dikkat edin kizlar siz de ıslak zemine hiç böyle birşey başımıza gelmemişti öldük öldük dirildik resmen
😱😭 çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun 🙏
Kızlar bide benim oğlum dün düştüğünde ben kaynanam gildeydim çocuğu 2 dk bıraktım ıslak mendil aldım o ara koltuktan inmeye çalışıp düştü, kaynanam mutfaktan gelip bana çıkıştı sinirlendi, ya benim evladım ben düşmesini ister miyim, çok zoruma gitti o davranış, arkamı döndüm düştü diye beni suçluyor yani kendince neden bakmamışım
Kimse yavrusuna zarar gelmesini istemez elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama bu öyle bir durum ki bazen gözümüzün önünde anlık oluyor rabbim korusun 🙏

😱😭 çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun 🙏
Kimse yavrusuna zarar gelmesini istemez elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama bu öyle bir durum ki bazen gözümüzün önünde anlık oluyor rabbim korusun 🙏
Amin canım hepimizin evladını korusun 🙏🏻

Çok geçmiş olsun kızlar. Benim kızımda 2 gün önce mutfakta düştü dişi dilini kesti çok ağladı. Hiç bu kadar ağlamamıştı. Bir süre kanadı. Ertesi gün pek yemek yiyemedi çorba içirdim. Şuan da da kesilen yeri biraz sismis gördükçe çok üzülüyorum. Gözümün ayırdığım saniyede dusuverdi nasıl oldu anlamadım

Allahım çok kötü olmuş :( çok geçmiş olsun dün bebişlerin hepsi düşmüş benimki de düştü :(
Şuan nasıl doktora götürmeye gerek bişey mi? Gözünün içimi kanadı :(

Allahım çok kötü olmuş :( çok geçmiş olsun dün bebişlerin hepsi düşmüş benimki de düştü :(
Şuan nasıl doktora götürmeye gerek bişey mi? Gözünün içimi kanadı :(

Ay çok üzüldüm çok düşüyorlar kuzum benim gözü kanadı derken kanlandı mı yani? Sürekli düşüyorlar hala dengeyi kuramıyorlar
Göz kapağı kesilmiş. Refleksle kapatmasa gözüne girecekti. Ben ilk düştüğünde gözüne de girdi sandım ilk kanlar akarken . Görünce şoka girdim eşim pamukla gözünü sildi. Temizledi. İçinde bişey yoktu allahtan. Ben dondum bi an ağlamaya başladım . . Sonra sakinleştirdik kızımı. Dikkatini dağıttık .

Herkese geçmiş olsun kızlar .😞

6
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş daha kötüsünü yaşatmasın .Dün benim kızımda düştü göz kapağı yarıldı burnunun bi kenarı ve çenesi çizildi baya. Tv sehpasının tam köşesinde mobilya kaplaması kalkmış keskin . Orda yürüyordu dengesi bozuldu düştü .suratı o keskin yere sıyrıldı. Gözü çok kanadı. İç kısmına girmemiş allahtan . Çok kötü oldum ben de. Çok zor sakinleşti . Göz kapağı şiş ve kesik.
Ay bu mesajı da şimdi gördüm 😱 şükür yavrunun gözüne bir şey olmamış en korktuklarımdan bu göz olayı çok geçmiş olsun 🤲

Çok geçmiş olsun kızlar. Benim kızımda 2 gün önce mutfakta düştü dişi dilini kesti çok ağladı. Hiç bu kadar ağlamamıştı. Bir süre kanadı. Ertesi gün pek yemek yiyemedi çorba içirdim. Şuan da da kesilen yeri biraz sismis gördükçe çok üzülüyorum. Gözümün ayırdığım saniyede dusuverdi nasıl oldu anlamadım
Ay size de geçmiş olsun aynı şey bize de oldu geçen hafta mutfakta kolayı taşımaya çalıştı düştü aniden bi anda ağzı kan içinde kaldı dudağı patladı

Ay size de geçmiş olsun aynı şey bize de oldu geçen hafta mutfakta kolayı taşımaya çalıştı düştü aniden bi anda ağzı kan içinde kaldı dudağı patladı
Sağol canım size de çok geçmiş olsun 2 gündür vicdan azabından mahvoldum. Bulaşık yıkıyordum peşime geldi sırf ben oradayım diye sonra da böyle bir olay oldu. Kendime çok kızdım iş yapacam diye çocuğumu boşladım.

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş daha kötüsünü yaşatmasın .Dün benim kızımda düştü göz kapağı yarıldı burnunun bi kenarı ve çenesi çizildi baya. Tv sehpasının tam köşesinde mobilya kaplaması kalkmış keskin . Orda yürüyordu dengesi bozuldu düştü .suratı o keskin yere sıyrıldı. Gözü çok kanadı. İç kısmına girmemiş allahtan . Çok kötü oldum ben de. Çok zor sakinleşti . Göz kapağı şiş ve kesik.
Çok geçmiş olsun, Rabbim korusun kuzularımızı 🤲

Kızlar bide benim oğlum dün düştüğünde ben kaynanam gildeydim çocuğu 2 dk bıraktım ıslak mendil aldım o ara koltuktan inmeye çalışıp düştü, kaynanam mutfaktan gelip bana çıkıştı sinirlendi, ya benim evladım ben düşmesini ister miyim, çok zoruma gitti o davranış, arkamı döndüm düştü diye beni suçluyor yani kendince neden bakmamışım
Çok geçmiş olsun canım.... Bu insanları anlayamıyorum ya kaza ve kadere iman nerede kaldı, elbette dikkatli olmalıyız, birbirimizi uyarmalıyız ama üslup üslup...
benim oğlumda 4 5 ay önce bizim yataktan düştü ve resmen boynu döndü düşerken 😔😔 ve oda da bende varım eşimde ki eşim yatağın önünde çocuğa bakıyordu bende iki adım ötede bir şey arıyordum. Ortanca gelip babasına bir şey diyince eşimde arkasını dönüp ona cevap verince oğlan düştü... Bizler elimizden geleni yapıyoruz, gözümüzden sakınıyoruz ama olan oluyor...

Çok geçmiş olsun yaa, düşe kalka büyüyecekler Rabbim beterinden korusun kuzularımızı 🤲🤲

Sağol canım size de çok geçmiş olsun 2 gündür vicdan azabından mahvoldum. Bulaşık yıkıyordum peşime geldi sırf ben oradayım diye sonra da böyle bir olay oldu. Kendime çok kızdım iş yapacam diye çocuğumu boşladım.
Valla öyle olunca hep kendimizi suçluyoruz, bugünde kaç kere düştü bide elini sıkıştırdı çekmece kapatırken dedim acaba bakamıyo muyum ben :(

Çok geçmiş olsun canım.... Bu insanları anlayamıyorum ya kaza ve kadere iman nerede kaldı, elbette dikkatli olmalıyız, birbirimizi uyarmalıyız ama üslup üslup...
benim oğlumda 4 5 ay önce bizim yataktan düştü ve resmen boynu döndü düşerken 😔😔 ve oda da bende varım eşimde ki eşim yatağın önünde çocuğa bakıyordu bende iki adım ötede bir şey arıyordum. Ortanca gelip babasına bir şey diyince eşimde arkasını dönüp ona cevap verince oğlan düştü... Bizler elimizden geleni yapıyoruz, gözümüzden sakınıyoruz ama olan oluyor...
Evet maalesef bazen saniye ile oluyor hatta bazen gözümün önünde oluyor :( ister miyiz evladımızın canı acısın, Allah herkesin evladını tüm kötülüklerden korusun 🙏🏻

biz zaten kendimizi suçluyoruz , vicdan azabı çekiyoruz niye daha dikkatli olmadık diye bi de millet laf ediyor üstüne.

Çok hareketliler ve gerçekten en tehlikeli sıkıntılı eşya yer neyse onu bulmayı başarıyorlar. Sensör var gözlerinde 😅
Evet ya nerde zararlı bişey var onu yapıyorlar cidden, daha neler yapacaklar hayal edemiyorum 😂 oraya buraya tırmanma atlama vs.

Back
X