- 6 Ağustos 2022
- 2.596
- 2.389
- 63
Kizlar dün basimiza çok kötü birşey geldi.. annemlerdeydim onlara da misafir geldi çocuklu bu çocuklar şeker yemekten her yeri mahfetti.. onlar gidince kız kardeşim yerleri sildi ben de o esnada kızın alt üst değişimini yaptım daha kirlileri topluyodum ki kızım teyzesine doğru gitmeye çalıştı parkede ayağı kaydı sırt üstü düştü kafası çarptı yere kaskatı kesildi nefes alamadı.. o kadar zordu ki evde çığlık kıyamet çok şükür sonra nefes geldi ama artık hepimiz o kadar kötü olduk ki ağlamaya başladık yan komşular gelip bizi sakinleştirdi.. aman dikkat edin kizlar siz de ıslak zemine hiç böyle birşey başımıza gelmemişti öldük öldük dirildik resmen

Kimse yavrusuna zarar gelmesini istemez elimizden geldiğince dikkat ediyoruz ama bu öyle bir durum ki bazen gözümüzün önünde anlık oluyor rabbim korusunKızlar bide benim oğlum dün düştüğünde ben kaynanam gildeydim çocuğu 2 dk bıraktım ıslak mendil aldım o ara koltuktan inmeye çalışıp düştü, kaynanam mutfaktan gelip bana çıkıştı sinirlendi, ya benim evladım ben düşmesini ister miyim, çok zoruma gitti o davranış, arkamı döndüm düştü diye beni suçluyor yani kendince neden bakmamışım