- 6 Ağustos 2022
- 2.428
- 2.267
- 63
İşte onu düşündüm sonra baktım baya alt kısımlarda boşluk var benimki kesin kendni atar![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte onu düşündüm sonra baktım baya alt kısımlarda boşluk var benimki kesin kendni atar![]()
Benimki de sinirli kendini hemen arkaya atıyor istediği olmayınca da ağlıyorKızlar bebekleriniz sinirli mi? Bebeğim son 1 aydır aşırı sinirleniyor istediği bişey olmayınca kendini arkaya atıyor ayaklarını yere vuruyor son bir kaç gündür de saçımı felan yoluyor hatta kendine vuruyor anlamadım normal bi süreç mi özellikle tecrübeli anneler cevap verebilir mi?
Kızım da çok sinirli. İstediği olmaz da sinirlenirse saçlarını yoluyor elini kolunu ısırıyor eğer kucağımdaysa bana da vuruyor bu kadar sinir nerden geliyor anlamış değilim daha 1 yaşındasın yaKızlar bebekleriniz sinirli mi? Bebeğim son 1 aydır aşırı sinirleniyor istediği bişey olmayınca kendini arkaya atıyor ayaklarını yere vuruyor son bir kaç gündür de saçımı felan yoluyor hatta kendine vuruyor anlamadım normal bi süreç mi özellikle tecrübeli anneler cevap verebilir mi?
Benim kız sinir küpü neremi bulursa oramı ısırıyor ısıramazsa cimciklemeyi öğrenmiş nerden öğreniyosa geçen kolumu morarttıKızlar bebekleriniz sinirli mi? Bebeğim son 1 aydır aşırı sinirleniyor istediği bişey olmayınca kendini arkaya atıyor ayaklarını yere vuruyor son bir kaç gündür de saçımı felan yoluyor hatta kendine vuruyor anlamadım normal bi süreç mi özellikle tecrübeli anneler cevap verebilir mi?
Anladığım kadarıyla tek bizde değil bu sorun bende korktum bi an noluyoruz dövmeyi nerden öğrendi yani şaşırtıyor beni ya bide çok üzüldüm ama sanırım 1 yaş sendromu diye bişeymiş 2 yaşı biliyordum da bir yaş da varmışKızım da çok sinirli. İstediği olmaz da sinirlenirse saçlarını yoluyor elini kolunu ısırıyor eğer kucağımdaysa bana da vuruyor bu kadar sinir nerden geliyor anlamış değilim daha 1 yaşındasın ya
Onu da yapıyor bazen ay şok oluyorum yaBenimki sinirli ya hatta bazen yumruklarını ve dişlerini sıkıp bağırıyor![]()
Vallahi aynı demekki hepsiBenimki de sinirli kendini hemen arkaya atıyor istediği olmayınca da ağlıyor
Ay vallahi ya öyle bir atıyor ki beline bişey olacak diye korkuyorum, nerden öğreniyor bunlar bilmiyorum ya benimki dün boynumda ki et benini ısırdı kanattı şimdi morarmış dikkatini çekiyor bide bakıp elleyip duruyorBenim kız sinir küpü neremi bulursa oramı ısırıyor ısıramazsa cimciklemeyi öğrenmiş nerden öğreniyosa geçen kolumu morarttıdiyorum bu yaşta bu ne sinir kucağımda falan kendini öyle bir geri atıyor ki düşecek gibi oluyor
HahahahA Alliswell23 benimkide öyle sinirlenince neremi bulursa orayı ısırıyor, kendini kasıyor, oradan oraya atıyor " birde bayıl Feriha... " diyorum![]()
Ay bitmedi sendromları yaAnladığım kadarıyla tek bizde değil bu sorun bende korktum bi an noluyoruz dövmeyi nerden öğrendi yani şaşırtıyor beni ya bide çok üzüldüm ama sanırım 1 yaş sendromu diye bişeymiş 2 yaşı biliyordum da bir yaş da varmış![]()
Gülesim geliyor benimdeOnu da yapıyor bazen ay şok oluyorum ya
Boyu da 79 cm geldi
Maşallah kiloları iyi.kiloyu takılmayın.saglikli olsun yetrkiSen de bizdensin gel sarılalım..2700 doğduk ve kilomuz yalnızca 8600
Ay kız aynısı bende de olduAy bitmedi sendromları yabizde bir de bi cimcikleme var öyle kötü cimcikliyor ki etimi kopartacak neredeyse, her yerimiz mosmor. Geçen gün mama içerken kaşla göz arasında parmağını burnuma soktu burnumun içini yırttı bi kanadı bi kanadı nerdeyse hastaneye gidecektim
Maşallah canım boyu kaçMaşallah kiloları iyi.kiloyu takılmayın.saglikli olsun yetrki
Oğlum 850gr doğduşimdi 13 aylık 6800kilo
Oy maşallahMaşallah kiloları iyi.kiloyu takılmayın.saglikli olsun yetrki
Oğlum 850gr doğduşimdi 13 aylık 6800kilo
Bende yaptırmadım daha 1 buçuk yaş sonrası tek doz yapıyorlar iki aşıdan da onu yaptıracağımKızlar biz 26sında 13 aylık olucaz ama henuz bir yaş asilarimizi olamadik.surekli hasta oldugumuzdan dolayi ebe duzelmeden yapmayalim demisti.bu hafta kesmetse olucaz ama size birsey danismak istiyorum.normalde biz 13. Ay menenjit asisina baslamayi dusunuyorduk bu durumda biraz sure uzucak gibi.sizde durumlar nedir menenjit yaptirmayan varmi aranizda?
Banada doktorum dozlar daha azaldigi icin bir yas sonrasi onermisti gec kalmadik o halde.Bende yaptırmadım daha 1 buçuk yaş sonrası tek doz yapıyorlar iki aşıdan da onu yaptıracağım